Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Super Mario
Nikada nisam razumeo ljude koji zele da se sastaju bas kod konja/sata.
Ja sam vishe za kod Narodnog pozorista :P
mi smo imali i 'kod pecurke', to je ona zgrada pored np, ali posle je tu krenuo da nociva neki klosar pa smo promenili navike.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune
Originally posted by Lepa Krepa
ovo je već lol
Zaboga ženo! Kakve su to misli? To apstinencija progovara iz tebe...
to ksenija pajčin progovara iz mene.

''
Korisnikov avatar
By Li
U Nisu ako se ne nadjes sa nekim kod konja...
onda nista nisi napravio :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
to ksenija pajčin progovara iz mene.
Iju! Pa gđe je držiš toliku? :drama:
Što fali običnim candi gljivicama? :sladoled:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ksenija is not a place/thing, it's a state of pussy/mind!
neznalice.
Korisnikov avatar
By 2kune
it's a state of pussy/mind!
Nije li i kandidoza? :cigareta:
Korisnikov avatar
By Sunce
nego, haj da kažem neku i na temu.
tu priču, stotinu puta izdrvljenu, o "frapantnoj nekulturi" koja je iskazana u izrazu "kod konja" oduvek sam doživljavala barfičnom & pjukativnom, kao i mnoge slične lamente o balkanskoj/srpskoj/beogradskoj/upisati_željenu_odrednicu nekulturi, naročito kad tako painfully naciljaju za pucanj u prazno. čuj, konj ušao u sleng, a ne konjanik - pa šta? malo li se velikih vođa slavilo u ovim krajevima, pa je greota što je ovaj ostao bez konfirmacije u svakodnevnom govoru? malo nam je militantnih uzora, pa je bedak što se u ovoj konkretnoj sintagmi izignorisala muškarčina u jurišnoj pozi, a iskonstatovala jedna sasvim fina i pristojna životinja, koja se sigurno nije bavila ubistvima političkih protivnika i zavođenjem apsolutističke vladavine? a i nacionalnih idola fali, kao i malograđanske opsednutosti sitnoburžoaskim trčkaranjem za "kulturom", pa svemu tome valja dati oduška u uzdisanju za finijom, civilizovanijom i, svakako, evropejskijom sintagmom, koja bi nam obraz osvetlala. a i pominjanje zagreba je nice touch, budući da u ovim bečkoškolskim krugovima isti figurira kao role model - neizostavno opšte mesto u ritualnom naricanju nad manjkom evropejstva u srbalja, čak i kod onih koji bi ga rado sravnili sa zemljom (poput, recimo, građansko-nacionalističke ekipe tipa dss-ovskih intelektualaca).

sve u svemu, koncentrat stereotipa, kompleksa, mediokritetstva i intelektualne lenjosti koja uvek rado preživa sve što je dobro sažvakano, a zvuči onako... nobles.
:hug: Krepo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!