- 08 Avg 2009, 07:10
Ima i heterofobicnih ljudi, mozes i na ovom forumu da vidis, cini mi se tema "da li ste heterofobicni" pa da vidis izjave poput "ja sam heterofob i ponosan sam zbog toga"
A inace iako ova druga grupa ima mozda neko opravdanje za sebe meni nisu potrebna pozitivna iskustva ni sa jednima ni sa drugima... samo da ih ne gledam u mom okruzenju...
Originally posted by Vel boyVerovatno se nadaju da ce te lezbejke preobratiti - kod njih je samo problem sto nisu naisle na pravog
je li moze neko da mi objasni, ukoliko nije off, kako i zashto to opet i najcheshce primecujem da ako neko i ima pozitivna iskustva s bar lichnim ophodjenjem homofoba prema gej osobi onda su to najcheshce odnosi homofobichni-hetero mushkarac-lezbijka? zashto ne toliko chesto homofobichni-hetero mushkarac-gej mushkarac?
kao i koji su to, gde su to, kakvi su to i shta rade gej heterofobi? samo pitam.
Ima i heterofobicnih ljudi, mozes i na ovom forumu da vidis, cini mi se tema "da li ste heterofobicni" pa da vidis izjave poput "ja sam heterofob i ponosan sam zbog toga"
A inace iako ova druga grupa ima mozda neko opravdanje za sebe meni nisu potrebna pozitivna iskustva ni sa jednima ni sa drugima... samo da ih ne gledam u mom okruzenju...