Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by the1whowished
Originally posted by jovanabeograd

Mama nesto spominje kako sam nasledila neki posed od dede, koji je on imao na Goliji, ali mislim da su tu nesto smuljali cim mi nista ne spominju. :napitak:
reseno je! Gradimo kulu na Goliji! :sudija: :)
Molim vas, u ime razredne zajednice, da obratite paznju na visinu iste i da vas Onaj ne vidi. I ovako mi malo teze ide razumevanje foruma i forumasa...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by smaug
Molim vas, u ime razredne zajednice, da obratite paznju na visinu iste i da vas Onaj ne vidi. I ovako mi malo teze ide razumevanje foruma i forumasa...
Koji onaj? Svevisnji? Sauron? Predsednik opstine Ivanjica?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by the1whowished
Originally posted by smaug
Koji onaj? Svevisnji? Sauron? Predsednik opstine Ivanjica?
Sta je ovo...ponuda za precrtati nepotrbno....
Onaj = ko god je u Ivanjici i okolini bog. Radomir? Milomir? A moze i Bog (i njegovi blizi saradnici) licno.
Isti ce da 'ukine' jedan jezik i da graditelje kule razbaca okolo. Paz sto ti kazem...Isto ko onomad :wink:

edit - setila sam se kako se Onaj zove: Lale Sekulic.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vile sjebavaju kule.

,,Град градила три брата рођена,
До три брата, три Мрњавчевића:
Једно беше Вукашине краље,
Друго бјеше Угљеша војвода,
Треће бјеше Мрњавчевић Гојко;
Град градили Скадар на Бојани,
Град градили три године дана,
Три године са триста мајстора;
Не могаше темељ подигнути,
А камои саградити града:
Што мајстори за дан га саграде,
То све вила за ноћ обаљује.

Кад настала година четврта,
Тада виче са планине вила:
"Не мучи се, Вукашине краље,
Не мучи се и не харчи блага!
Не мож, краље, темељ подигнути,
А камоли саградити града,
Док не нађеш два слична имена,
Док ненађеш Стојуи Стојана,
А обоје братаи сестрицу,
Да зазиђеш кули у темеља:
Тако ће се темељ обдржати,
И тако ћеш саградити града." itd.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovo je skenirana autenticna razglednica "Ruma u noci"...ne znam od kada datira...meni je fascinantna jer pokazuje koliko se stvari ne menjaju...i dalje su svi odvaljeni...valjaju se....tu je neizbezan pandur i neka random riba....eh....

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
''

ja sam od onih koji nisu imali selo :rida:
malo sam se nagledala živuljki po Rumi (sorry Hlevdijo), ali ja Rumu ne smetram selom :rida:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
naravno da ne smatras kad ne zivis ovde!

mislim, da...mi smo zvanicno varos/ica...ne znam tacno....ma bre....selo!!

svi na eksurziju za moj rodjendan! na 'leba, masti i aleve parike
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by emo_haos_
moje selo ima aerodrom :smug:

:lol:
A naziv tvog sela je...?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by hlaefdige

bome, Ruma je velegrad kad pogledaš sremska sela :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
Surčin :smeh:
Seljancuro!!! :ua:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By hlaefdige

u pravu si...al' mi vazda zastane u grlu kad treba da je nazovem gradom
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Delete
Surčin :smeh:
Seljancuro!!! :ua:

pa mislim, helloooou! zar nije :lol:

a može i ona selendra pored Kraljeva da bude... kako se beše zove... malo sam zakrečila. aaaa Ladjevci :hvala:
Korisnikov avatar
By IriS

u pravu si...al' mi vazda zastane u grlu kad treba da je nazovem gradom
a lipa je Ruma :mazi: meni je vazda delovala nekako pitomo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
ma jbt, kad sam isla u osnovnu (bejase '93), koja je u samom centru grada, 100 m od Zelenjaka, petlovi i kokosi si kukurikale po ceo dan iz susednog dvorista. pises pismeni iz srpskog i slusas hor peradi.

errrr.....i moja osnovna je bila kod Zelenjaka .....to jest kod picinog parka...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.
Originally posted by m..
ma jbt, kad sam isla u osnovnu (bejase '93), koja je u samom centru grada, 100 m od Zelenjaka, petlovi i kokosi si kukurikale po ceo dan iz susednog dvorista. pises pismeni iz srpskog i slusas hor peradi.

errrr.....i moja osnovna je bila kod Zelenjaka .....[blink]to jest kod picinog[/blink] parka...
that explains everything :giggle:
Korisnikov avatar
By Delete
a može i ona selendra pored Kraljeva da bude... kako se beše zove... malo sam zakrečila. aaaa Ladjevci :hvala:
A ja se ponadala da je Donja Penduha, Ponikve, ili Preljina, ili... ma da se ne lazemo, nadala sam se nekom vojnom, a ne civilnom, a ti si moje snove pretvorila u razocarenje... :sekirica:
Korisnikov avatar
By IriS
pa u Ladjevcima je vojni aerodrom. to znam sigurno, pošto je moj bivši momak trebalo tamo da bude prekomandovan, a meni više odgovaralo da ostane bliže BGu :D

ah ah Meeemories
''

eto, nisu ti baš sve nade raspršene ;)
By Ulix
Originally posted by Armand
moje selo su Grgurevci

Nemoj se smejati, lepo selo su Grgurevci. :)

(I tamo imam rodbine, avaj.)
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Delete
A ja se ponadala da je Donja Penduha, Ponikve, ili Preljina, ili... ma da se ne lazemo, nadala sam se nekom vojnom, a ne civilnom, a ti si moje snove pretvorila u razocarenje... :sekirica:
Moze biti i da je Cenej. :avion:

Moje selo je samo blizu :lol: aerodroma:

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by mirth
Moze biti i da je Cenej. :avion:
Delete jako voli Cenej. :love:
Imala sam najuzbudljiviji sex pored Amidzinog hangara na tom aerodromu. I, ako bi me neko sad pitao, mislim da me mnogo vise uzbudjivao zvuk brujanja aviona od osobe sa kojom sam imala sex, ali avaj...temerinska strana piste mi je omiljena. :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Ulix
moje selo su Grgurevci

Nemoj se smejati, lepo selo su Grgurevci. :)

(I tamo imam rodbine, avaj.)
Nismo valjda rodbina?! :shok:

....a da su Dzordzinci lepi-lepi su ;)
By Ulix
Nismo valjda rodbina?! :shok:
Malo selo, nikad se ne zna. :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Wilhelmina
Iako znam da se gejevi i gejovke neretko stide svog ruralnog i manje ruralnog porekla, hajde da malo pisemo o nasim selima tj. gradovima iz kojih smo mi sami ili nasi stari.
Kao što znate, mamina porodica se dosta selila (uključujući bar tri od već navedenih sela/varoši)... svaki ujak ima različito mesto rođenja (i svaki priča sa različitim akcentom)... Ona ima JEDNO selo u kome je išla u školu i uvek je sa ushićenjem pričala o tome kako se kao devojčica sa drugarima igrala u divljini (plivali su u reci, brali divlje voćke, pecali ribu), posle kad su porasli išli su na igranke (i peške u drugo veće selo kod frizera, otprilike razdaljina od Bloka 45 do Mirijeva) i stalno naglašava kako su se tamo pripadnici svih etničkih grupa lepo slagali.
Tamo sam bio jednom, ali je mama uglavnom sedela i pričala sa svojim brojnim drugaricama dok sam se ja dosađivao.

Tatina porodica se uopšte nije selila, a očigledno ni ostatak populacije, tako da je teča (i samim tim i tetka) iz drugog sela imao isto prezime kao što je babino devojačko... Tamo smo išli stalno vikendom kada sam bio mali (naizmenično sa varošicom u koju se većina mamine porodice u međuvremenu preselila), toliko da sam molio da bar jedan vikend ne idemo jer sam želeo da sedim kući i gledam TV... i uvek smo išli. Seljaci, rastežu govorom po kolubarski, gaje svinje, kokoške, krave, od svake kulture po jednu njivicu, nemaju kućne brojeve, dosada živa.

Tatino selo ima manje od 900 stanovnika, mamino je mnogo veće (skoro 4000). Oba su na Vikipediji.
Naravno, od navođenja imena sela nema ništa jer po kombinaciji mogu odmah da se autujem celom svetu...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.
Originally posted by m..

errrr.....i moja osnovna je bila kod Zelenjaka .....to jest kod picinog parka...
Onda nije ista, ti si bice isla u Isidoru, a ja u Peru. (u i okolo moje skole nije bivalo nicega sto je imalo sexualnu konotaciju, osim sto je b.sh. od sedmog osnovne nosila minice i kozne cizme do pola butine i imala pobogat dekolte, a t. pricala okolo kako je njen ciga jebe kurcem od 20 i nesto cm, i jedna a. je okolo uzimala reket za abortus - ja sam pusila s tim zenama, ali sam bila potpuno sexualno beslovesna) :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
Sad sam se setila da sam stavljala škorpijice u kutije šibica i tako odvikla mnoge od pušenja. :lol:
ja sam se zabavljala prepadajući žene miševima, pošto su me crtani filmovi naučili da, kad žena vidi miša, ona skoči na stolicu i/ili počne da vrišti. onda sam rešila to empirijski da proverim, između ostalog i na sopstvenoj majci. ispostavilo se da crtani filmovi nisu previše iskrivili realnost, ali sam takođe naučila da ne valja eksperimentisati na ljudima, naročito ako isti imaju mogućnost da ti se naebu svega po spisku kad ih prođe prvi šok. :lol:
Podsetila si me na scenu iz detinjstva, deluje onako bas kao iz crtanog filma, samo sto se stvarno odigrala. Majka, sestra i ja bile smo u selu (mozda i otac ali on tada nije bio prisutan inace bi mozda i spasao situaciju). Ne secam se ko je ugledao misa ali majcine reakcije vrlo dobro. Skocila je na kauc, drzeci sestru koja je bila beba u narucju i vristeci. Ja sam se verovatno kopirajuci majku takodje popela na kauc uz vrisku, verovatno sam shvatila da tu situaciju mogu da iskoristim i za skakanje po kaucu sto mi inace ne bi dopustili pa sam dok je majka stajala mirno ja jos i skakala. Beba sumnjam da je shvatila koja je mish opasnost :lol: ali se od majcine uznemirenosti i nase vriske sigurno prepala pa pocela da kuka koliko je grlo nosilo. Siroti stric poceo je da juri misha po kuci verovatno vise motivisan tom bukom od ko zna koliko decibela nego samom potrebom da se resi zivuljke... Slatko se smejemo uvek kad se setimo te scene i kako bi ona izgledala sa strane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!