Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1454697#p1454697]Simor napisao:[/url]
Originally posted by Ulix
A inace se nekome svodi zivot na to da je gej i dok spava i dok kenja i dok radi i dok prica sa mamom telefonom, samo vice gej gej gej gej gej gej? :seronjo:
Ma strašno: od tih profesionalnih pedera, oni ostali (normalni, str8-looking i sve tako) nemaju mira. Zbog tih profesionalnih pedera, pošten pederski svet ne može da spava i normalno živi.

Mislim da je neophodno u Zakon protiv diskriminacije uvesti član koji će regulisati da svaki normalan, pošten, fudbalu i muževnosti sklon peder može da tuži one pedere koji se (1) više od dva puta nedeljno sretnu sa nekim istopolne orijentacije, koji (2) više od tri puta nedeljno pomisle da je seksualna orijentacija deo njihovog identiteta zbog kojeg im društvo oduzima dostojanstvo, koji (3) više od četiri puta nedeljno rukom mahnu "k'o pičkice" a noge prekrste "k'o da kurca nemaju" i (4) one koji više od jednom mesečno pokažu saosećanje prema bilo kojoj manjinskoj grupi koja je, brateeeeee, opasnost po Patrijarhalno i Srpsko.
<3
Korisnikov avatar
By bern
gay "krug"... misilm da znam šta je to, ali te TEŠKO objasniti jer je tako infantilno.

anyway, imate gradić. u gradiću nekoliko autohomofobnih pedera. ti pederi su po romeu i imaju lažne profile na FB. sad, ne znaju se dobro, pa se stvara neka sredina poluinformacija, nagađanja i ostalih čuda. i najbeznačajnija informacija postaje obavezno laž, sve je "foliranje" niko "ne valja", svi znaju nekog ko možda zna nekog ko može "provjeriti"... ukratko - jedan čemer od poluosoba.

biti "van kruga" onda znači da te ne zna neko od ovih sugrađana.

a sve ovo znam jer sam online pričao sa jednim momkom i smorio se do u beskraj...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!