Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Hys.
Nisam citala celu temu...
Samo sam dosla da kazem da sve zene treba da budu celave.
A posebno ako su lezbejke.
Posebnije ako su aktivne.
Posebnastije ako su Dom.
A posebnasicasto totalno ako su Butch, Dom, Aktivne i Lezbejke!
I tako.
Originally posted by Azdajama ne ti vec ova sta prica o nekim domovima i sl...u moje vreme nije bilo podela...bile su samo zene s kosom i one bez kose ....a pice, dok ne popijem i ti ne platis, ne verujemOriginally posted by Winter
o boze, jos ocekujes da tipkam velika i mala slova u ova doba ...ccc.....a samo sam htela piće
ko?
nase pice je dogovoreno...
Originally posted by WinterOriginally posted by Azdajama ne ti vec ova sta prica o nekim domovima i sl...u moje vreme nije bilo podela...bile su samo zene s kosom i one bez kose ....a pice, dok ne popijem i ti ne platis, ne verujemOriginally posted by Winter
o boze, jos ocekujes da tipkam velika i mala slova u ova doba ...ccc.....a samo sam htela piće
ko?
nase pice je dogovoreno...
Originally posted by Azdajahahahah znaci tako si me postidela da sam morala kapu da skinem pred blondushom! ahhahahahaOriginally posted by Azdaja2Originally posted by AzdajaOriginally posted by Azdaja2
bliznakinjoo nisi se valda osisala?
za koji dan...
dobro , ja tebe volem i sa kosom i bez nje!
znam:)
a ja tebe volim i sa kapom i bez nje + jastuk..
Originally posted by E. M. O.Originally posted by AzdajaE sad sam happy.
a nisi primetio nesto, polako te prihvatam...
osh mi biti sin, brat ili sta ?
Pa brat valjda. Mene Starsejlorka vec usvoji, i ja voljim moju mamu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!