Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deranOriginally posted by alexandermagic
Živim u BiH posljednjih godina, ali nisam tu rođen niti sam tu proveo većinu života.
...niti se kome pravdam:zvezda:
Originally posted by Black LadyJao, definitivno.
Veceras je sitnicava uvidela, kako BL tj ja mogu biti snob
Originally posted by the1whowishedHahhahaha:lol:
E sad ja se unapred izvinjavam sto sam ovako nestrucno zastitila identitet snoba (mada ovo naginje ka izvornoj dziberstini) ili snobova kojima je ovakva ideja mogla naici na um.
Pretpostavimo da se moj ruzicasti lak za nokte prosuo.
Snobizam je na svoj javni profil na Internetu postaviti
Originally posted by ...Sitnicava...pa mene na osnovu toga ceo zivot optuzuju za snobizam. e sad sta drugo tome pripisuju i sta uspeju da isprojektuju -u to necu da ulazim.
Aleksandre, zašto li sam slutila da će upravo takav biti tvoj odgovor...
M.., meni se čini da ti pričaš o samosvesnosti i kritičkom stavu prema nekvalitetu, o gordosti posmatranja loših, što te ne stavlja pod kategoriju snobova.
Kao da smo svi vođeni nekim drugačijim tumačenjem ove pojave.
Wilhelmina, recimo da mi tvoje gledište najviše leži.
Originally posted by mytheZasto ti je potrebno da potvrdjujes status i uspeh. Superiorni ljudi nemaju potrebe da reklamiraju svoju superiornost.
dobro, nije sve tako crno-belo, mislim znam da me mnogi budu kritizirali zbog moga posta ali moj stav je sledeci:
cujte, uvek sam znao da zaradim i napravim pare i zasto to ne bi pokazao i drugima, na odredjene nacine - da bi potvrdio svoj status i uspeh. Za mene su statusni simboli sledetje:
- dobar auto
-dobra i skupa garderoba
-odlazak na letovanje u Barcelonu i Sitges
-zgodni decko od 19-20 godina pored mene (ja imam 31 godinu)
- izlasci u skupe restorane
-pica koja pijem u discu - whisky/campari/champagne
-govorim nekoliko jezika od kojih 3 na razini materinjeg (nemacki, holandski, flamanski)
i moje pitanje je - sta je u tome lose?????
Originally posted by agent-fisherpa jesam snob priznajem, ali ko danas nije??? isto kao i spika "on gleda samo sebe" - a ko danas ne gleda najpre sebe i uglavnom sebe???Originally posted by mytheZasto ti je potrebno da potvrdjujes status i uspeh. Superiorni ljudi nemaju potrebe da reklamiraju svoju superiornost.
dobro, nije sve tako crno-belo, mislim znam da me mnogi budu kritizirali zbog moga posta ali moj stav je sledeci:
cujte, uvek sam znao da zaradim i napravim pare i zasto to ne bi pokazao i drugima, na odredjene nacine - da bi potvrdio svoj status i uspeh. Za mene su statusni simboli sledetje:
- dobar auto
-dobra i skupa garderoba
-odlazak na letovanje u Barcelonu i Sitges
-zgodni decko od 19-20 godina pored mene (ja imam 31 godinu)
- izlasci u skupe restorane
-pica koja pijem u discu - whisky/campari/champagne
-govorim nekoliko jezika od kojih 3 na razini materinjeg (nemacki, holandski, flamanski)
i moje pitanje je - sta je u tome lose?????
Zalim, ali snob si najgore vrste.
Originally posted by ...Sitnicava...
Šta mislite o snobovima?
Gajite li takve primerke među svojim prijateljima?
Da li, po vama, snobizam nužno implicira iskompleksiranost?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!