Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by alexandermagic

Živim u BiH posljednjih godina, ali nisam tu rođen niti sam tu proveo većinu života.

...niti se kome pravdam:zvezda:
Korisnikov avatar
By Val
Chovek koji je svestan svojih vrednosti nikada necje biti snob!
Korisnikov avatar
By deran
U duhu političko-jezičke korektnosti-kako se kaže ženski snob:panker:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
By alexandermagic
Deran, od koliko ono godina, ne odustaje... :radosnice:

To nije pravdanje, već pojašnjenje koje je isključivo dobio zbog duhovitog komentara. To nije isto. ;)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sve sve, al vrh je ono "nikad ne bih mogao da budem sa nekim ko je iz radnicke porodice" :lol: Jebt pa ovo ne bi izjavila ni Krmeljusha :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by deran

Živim u BiH posljednjih godina, ali nisam tu rođen niti sam tu proveo većinu života.

...niti se kome pravdam:zvezda:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ljubav91
mrzim snobove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E sad ja se unapred izvinjavam sto sam ovako nestrucno zastitila identitet snoba (mada ovo naginje ka izvornoj dziberstini) ili snobova kojima je ovakva ideja mogla naici na um.
Pretpostavimo da se moj ruzicasti lak za nokte prosuo.

Snobizam je na svoj javni profil na Internetu postaviti

Slika

:lood:
Korisnikov avatar
By Hys.

(Pitanje korisnice Ivane me ne zanima,a i gdje bih stigao kad bi se bilo kome pravdao.)
Ko kaze da bi se pravdao, zanima me samo da li bi potvrdio neko moje razmisljanje svojim odgovorom.
No nebitno, tvoje pravo, naravno.
Korisnikov avatar
By Blady
Veceras je sitnicava uvidela, kako BL tj ja mogu biti snob :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Black Lady
Jao, definitivno.

Nego, the1, ja se ne bih složila sa tobom.

Ako je reč o pravom fanu dotične, zašto da ne. Ako je stvar prestiža, onda se usaglašavam sa tobom.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by the1whowished
E sad ja se unapred izvinjavam sto sam ovako nestrucno zastitila identitet snoba (mada ovo naginje ka izvornoj dziberstini) ili snobova kojima je ovakva ideja mogla naici na um.
Pretpostavimo da se moj ruzicasti lak za nokte prosuo.

Snobizam je na svoj javni profil na Internetu postaviti

Slika

:lood:
Hahhahaha:lol:

Videla sam tu uplatnicu :lol:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Rei
Stil magazin by Kurir :smeh:

Ko to chita?

Snobizam je napisati /prochitati/ ovakav teskt i pretvarati se da si bolji od onih o kojima pishesh /chitash/.

Stil magazin :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ...Sitnicava...
Aleksandre, zašto li sam slutila da će upravo takav biti tvoj odgovor... :giggle:

M.., meni se čini da ti pričaš o samosvesnosti i kritičkom stavu prema nekvalitetu, o gordosti posmatranja loših, što te ne stavlja pod kategoriju snobova.

Kao da smo svi vođeni nekim drugačijim tumačenjem ove pojave. :)

Wilhelmina, recimo da mi tvoje gledište najviše leži.
pa mene na osnovu toga ceo zivot optuzuju za snobizam. e sad sta drugo tome pripisuju i sta uspeju da isprojektuju -u to necu da ulazim.

recimo da jesam snob kad necu sa nekim ljudiam da pijem u parku. ali stvarno bi me bio blam. sa nekim drugim ne bi.
Korisnikov avatar
By Mia123
Tvoj buduci omiljeni snob se javlja na duznost. :marinac:
Dosla sam samo da se zapljunem kao sto sam ti obecala. :snob: :soping::

:P
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ništa ne mislim, zaista.

haha da, gajim, ako se to tako može reć. njihova stvar. men' to ništa ne znači.

a treće.. ne mogu se zamarati time. verovatno. bez argumentacije.

ravnodušnost do granice bola.
By mythe
dobro, nije sve tako crno-belo, mislim znam da me mnogi budu kritizirali zbog moga posta ali moj stav je sledeci:

cujte, uvek sam znao da zaradim i napravim pare i zasto to ne bi pokazao i drugima, na odredjene nacine - da bi potvrdio svoj status i uspeh. Za mene su statusni simboli sledetje:

-dobar auto
-dobra i skupa garderoba (jedina losa strana je sto ne zivim vise u Srbiju pa markiranu robu moram da kupujem po bouticima a ne kod shanera za 25% od cene ;)
- dobar sat (naravno nisam bio budala pa da ga kupim za u butiku nego u 'dobra stara vremena' kod shanera...zar nije lepo kada podignes ruku a ono zablista njegovo velicanstvo Rolex :)
-odlazak na letovanje u Barcelonu i Sitges
-zgodni decko od 19-20 godina pored mene (ja imam 31 godinu)
- izlasci u skupe restorane
-pica koja pijem u discu - whisky/campari/champagne
-govorim nekoliko jezika od kojih 3 na razini materinjeg (nemacki, holandski, flamanski)

i moje pitanje je - sta je u tome lose?????
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Snobovi i kultur-fasisti mi se gade. Kao i u manjoj meri, elitisti. Ali oni makar rade to sto rade zato sto uzivaju u tome. Prva dva tipa ljudi samo brinu o tome kako ih okolina dozivljava.

Mislim molim te, da izadjes sa zurke zbog narodnjaka. I btw, elitista to ne bi nikad uradio jer je to previse nekulturno za njega. Prevrtao bi ocima, doduse.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Originally posted by mythe
dobro, nije sve tako crno-belo, mislim znam da me mnogi budu kritizirali zbog moga posta ali moj stav je sledeci:

cujte, uvek sam znao da zaradim i napravim pare i zasto to ne bi pokazao i drugima, na odredjene nacine - da bi potvrdio svoj status i uspeh. Za mene su statusni simboli sledetje:

- dobar auto
-dobra i skupa garderoba
-govorim nekoliko jezika od kojih 3 na razini materinjeg (nemacki, holandski, flamanski)

Zasto ti je potrebno da potvrdjujes status i uspeh. Superiorni ljudi nemaju potrebe da reklamiraju svoju superiornost.

Zalim, ali snob si najgore vrste.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ko je uspesan, a prvenstveno ispunjen nema potrebe za (pre)naglasavanjem, jer sustina, koje je i sam na kraju svestan, je uvek prisutna i vidljiva za okolinu.

Prisutan, ne napadan.

To je moj cilj... kako licni, tako i za buduceg stalnog partnera.... :lol:

Snob - dakle nesto mu fali, nije potpuno zadovoljan... odredjeni komplexi* su svakako svakodnevna pojava, dakle :hand:

*Za pocetak, potreba za dokazivanjem... kome, zasto?!
Sto ocigledno vuce komplex nizhe/vishe vrednosti... a taj spisak se verovatno jos nastavlja.
By mythe
Originally posted by agent-fisher
Originally posted by mythe

- dobar auto
-dobra i skupa garderoba

Zasto ti je potrebno da potvrdjujes status i uspeh. Superiorni ljudi nemaju potrebe da reklamiraju svoju superiornost.

Zalim, ali snob si najgore vrste.
pa jesam snob priznajem, ali ko danas nije??? isto kao i spika "on gleda samo sebe" - a ko danas ne gleda najpre sebe i uglavnom sebe???

a ne naturam ja gore navedene stvari ljudima na nos, to se vidi samo od sebe, eto nisam kao ovi ograniceni Nemci/Holandjani/Flamanci od kojih dobar deo ima i vise novca nego ja, ali garderoba uzas, svaki cent dva puta izmere pre nego sto ce da ga potrose, pijuckaju dva pica celu noc u discu, samo pricaju koliko ko ima para na stednji (mislim spike - sparen, sparen, sparen a debili ne kuze da je najveci deo te love na stednji potrosen i da ako bi sutra ljudi prestali da stede da bi se celi financijski sustav Zapada raspao kao kula od karata), vaznije im je da imaju bicikl nego dobar auto lol ..... jedino gde se podudaramo su decki, jer danas stvarno retko ko gleda na "unutarnju stranu" nego u trku za lepim "barbiboysima" (sto mladje to bolje) pa ga izvedes u disco i pokazes svoj uspeh ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by ...Sitnicava...

Šta mislite o snobovima?

Gajite li takve primerke među svojim prijateljima?

Da li, po vama, snobizam nužno implicira iskompleksiranost?

Snobovi su simpatična slatka bića željna ljubavi. Prihvatite sve što tvrde o sebi i voleće vas zauvek, večno. U ovoj zemlji punoj mraka, blješti samo njihova lepota duha.

Volite ih i bićete bolji i lepši, nikada sami i neshvaćeni.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Bash mene briga shta ce okolina da kaze ali ako mi se svide chizme i ako poludim za njima, ja cu i da ih imam :) sad kako, o tome se da razmisliti. Nisam snob ako volim lepo, a shta sam ja kriva shto je to lepo i skupo. Ochigledno da snob nece leba da jede ali ce da nosi markiranu odecu, a chovek koji voli lepo, jeshce i shtedece pola godine za jebene chizme i bice srecan da vrcka u njima narednih 5 godina.
Imam fensi telefon ali imam i tarabu staru 8 godina, pa fensi drzim u torbi a tarabu stavim na sto :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja i dalje ne znam šta je zapravo to što nekoga čini snobom i da li se može biti snob sa istinskim prezirom prema različitim životnim i kulturnim navikama drugih ljudi.

U stvari, ja sam u svojoj glavi stvorila neku podelu na malograđane i snobove (ove potonje u smislu performerskog karaktera ispoljavanja sopstvenog snobizma koji je negde uvek obojen autoironijom).

Drugim rečima, volim da verujem da su snobovi uvek svesni toga da je nemoguće biti snob, a ne biti autoironičan, jer bi ih to svrstalo u red malograđana koje (po mom mišljenju) "krasi" odsustvo svesti o slobodi izbora.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by m..

recimo da jesam snob kad necu sa nekim ljudiam da pijem u parku. ali stvarno bi me bio blam. sa nekim drugim ne bi.

lajk lajk lajk
Korisnikov avatar
By Azdaja

ma nisi, ali ja jesam, retko....ali ipak :kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Azdaja

Jesam :shamar:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

Jesam :shamar:

:smeh:

a jesam li ja? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!