Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Puši dok možeš

(iako si nepušač)
Korisnikov avatar
By Laerem
"Do yourself a favor. Lay off the fucking candy bars."

- Ron Silver samome sebi, "Timecop" (1994)
Korisnikov avatar
By Myself
Kada zavolis nekoga ko u svom zivotu nije uspeo da zadrzi ni jedan jedini odnos, ne misli i ne nadaj se da ce zadrzati vas jer si ti tom nekom posebna (ne precenjuj se!) :nono: - jer posle te skole neces vise nikom verovati. :ozbiljan:

Samo ovo. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Jao kako super tema :klap:

Ne znam sta bi rekao mladjem sebi... mnogo toga, ali sumnjam da bi me on razumeo. Rekao bi mu da nije freak (dobro mozda malo :lol: , ali to nije lose) i da treba da prihvati i voli sebe.
Rekao bi mu da stvari vremenom dodju na svoje, pa ce tako i on naci svoje mesto pod suncem.
Rekao bi mu da ce pronaci samo jedan odgovor na pitanja koja ga muce - ljubav :) I da, iako mu i dalje nista nece biti jasno, imace mir.
Rekao bi mu da ce mnogo puta promeniti misljenje i stavove, ali ce u sustini ostati isti - jedno mastovito dete.
Za kraj bi ga zagrlio cvrsto.
Korisnikov avatar
By Tungi
Znam šta bih drugima rekao. Sa sobom sam se uvek doro razgovarao.
By Glasnik
1. Nisi ni svestan koliko te pozitivnih stvari u budućnosti čeka.

2. Uči više ono što te interesuje!
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360899#p2360899]Myself napisao:[/url]Kada zavolis nekoga ko u svom zivotu nije uspeo da zadrzi ni jedan jedini odnos, ne misli i ne nadaj se da ce zadrzati vas jer si ti tom nekom posebna (ne precenjuj se!) :nono: - jer posle te skole neces vise nikom verovati. :ozbiljan:

Ovo nema logike, jer svako novi sa kojim nešto započneš "u svom zivotu nije uspeo da zadrzi ni jedan jedini odnos" do tog momenta kad te je upoznao. Osim ako ne želiš nekog ko je već zauzet. :zongler: A preceniti se u ljubavi, to ne postoji. :) Valjda znaš koliko imaš da pružiš. A ako neko tebi nije spreman da pruži isto toliko, onda je on precenjen. :smug: :deda:
Korisnikov avatar
By Myself
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361303#p2361303]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360899#p2360899]Myself napisao:[/url]Kada zavolis nekoga ko u svom zivotu nije uspeo da zadrzi ni jedan jedini odnos, ne misli i ne nadaj se da ce zadrzati vas jer si ti tom nekom posebna (ne precenjuj se!) :nono: - jer posle te skole neces vise nikom verovati. :ozbiljan:

Ovo nema logike, jer svako novi sa kojim nešto započneš "u svom zivotu nije uspeo da zadrzi ni jedan jedini odnos" do tog momenta kad te je upoznao. Osim ako ne želiš nekog ko je već zauzet. :zongler: A preceniti se u ljubavi, to ne postoji. :) Valjda znaš koliko imaš da pružiš. A ako neko tebi nije spreman da pruži isto toliko, onda je on precenjen. :smug: :deda:
Vrlo je logicno. Temu si, nadam se - shvatio? :puzzle:
Prvo, post se odnosio na moju bivsu (poslednju) devojku.
Nisam smela da se precenim i da pomislim da vise vredim njoj od one silne gomile ljudi koji su prodefilovali kroz njen zivot, a bilo je u njemu vrlo kvalitetnih i dobrih ljudi. Ona ni jedan taj odnos nije zadrzala, niti sacuvala jer nije sposobna za tako nesto. Ja sam to znala kada sam otpocinjala vezu sa njom ali sam je ipak otpocela. Kao sto vidis, prosla sam isto kao sva ta gomila i moja poruka se odnosila na: ne nadaj se da ce se neko promeniti zbog tebe. Nece. :drama:

Nadam se da ti je sada jasnije ili pricam svahili. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
jeste :)

although, the last time i checked i was a girl :kesa:
Korisnikov avatar
By mikeli
Do svoje 29, nista ne menjao ne bih, sve je bilo, kako mora, uspeh sam podnosio uspehom, tugu kafanom, sve u svemu, bilo mi je po volji !!!

Potom,
kod mene je tada krenulo sve nizbrdo i nizbrdo, katastrofa za katastrofom, i sve se pitam, zasto i dokle bre ... Sta ja to zgresih i pogresih u p.m. lepu ... Nikako da se trgnem iz sna, vec 3 godine mi je crn zivot ...
Kad se setim proslosti, sveg je bilo, svega, osecam se ko da mi je sad 61 a ne 31 !!! Dakle, "mladja verzijo" ispravi greske moje, please/porfavor ....
By alexandermagic
Mikeli, treba te išamarati. Umjesto što se pitaš što, kad i kako je sve pošlo naopako, osovi se na noge i kreni u nekom novom pravcu.

I ne nerviraj me.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!