Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nemoj

:pucaodsmeha:
-ovo je bilo za maku :giggle:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ma da, ja sam sad uzela da pogledam na nekom drugom sajtu i spominju i onaj obrazac br. 2 i tonu nekih drugih papira...

zasto mislim da niko nece sutra izvaditi licnu kartu :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd
hah ma ja sam to znala od pocetka nego sam upravo htela tebe da motivisem :P

zao mi je bas, htela sam stvarno da to pozavrsavam i skratim malcice muke i tebi i meni...

ali donecemo ti ja i maka kafu i nesto da pregrizes, obecavam ;)

p.s. mrs mako :P
ocekujem smsove podrske barem :D !
Korisnikov avatar
By Hys.
ma da, ja sam sad uzela da pogledam na nekom drugom sajtu i spominju i onaj obrazac br. 2 i tonu nekih drugih papira...

zasto mislim da niko nece sutra izvaditi licnu kartu :lol: :lol:
da, ali ce se izvaditi bar pola dokumenata i saznati sve :D
Korisnikov avatar
By maka
evo ja ako otmem kola nekom sutra docicu,cu pokupim jovanu negde:D
Korisnikov avatar
By maka
Ma samo se ti tesi

:P
ne rusi joj motivaciju!
Korisnikov avatar
By Hys.
sta volis iz meka ?

:D
:smeh: Na dijeti sam, al milkshejk uvek moze :namig2: Ma salim se, svrnite ako mozete, al svakako se smsujemo :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ajde ajde da odnesemo ivani 'ranu i na jednu trac partiju taman ;)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by maka
evo ja ako otmem kola nekom sutra docicu,cu pokupim jovanu negde:D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by maka
Ma samo se ti tesi

:P
ne rusi joj motivaciju!
morala sam kad me vec cika :P
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam gubila ranije licnu kartu, mislim da je bilo cak dva puta... Tada nije nista moralo da se oglasava. Otisla sam u mup, tad je bio neki razgovor valjda, otkucaju mi gde sam izgubila i zasto i sa tim papirom i ostalim skupljenim stanem u red. Kod nas u mupu inace sve pise na oglasnoj tabli, nece ni da ti odgovaraju ako pitas, moguce da pise i kada se izgubi licna karta... pa mozda je i kod tebe tako, prvo na oglasnu tablu pogledaj da nisi neki papir izostavila...

:hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
:smeh:

Loode ste zene :D

Ajd idem malo oflajn, a mi se cujemo sutra :giggle: !
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Ja sam gubila ranije licnu kartu, mislim da je bilo cak dva puta... Tada nije nista moralo da se oglasava. Otisla sam u mup, tad je bio neki razgovor valjda, otkucaju mi gde sam izgubila i zasto i sa tim papirom i ostalim skupljenim stanem u red. Kod nas u mupu inace sve pise na oglasnoj tabli, nece ni da ti odgovaraju ako pitas, moguce da pise i kada se izgubi licna karta... pa mozda je i kod tebe tako, prvo na oglasnu tablu pogledaj da nisi neki papir izostavila...

gledala sam-ni reci o izgubljenim LK :shrug:

Al kapiram da ce mi traziti to i tebi-nije frka sve mi je na istom mestu :dance:

Kako sam se super motivisala :D

:friends: :spliff:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ajde ajde, potopi nozice u kadicu/lavor ;)

ahaha dobro ce ti doci za sutra :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ajde ajde, potopi nozice u kadicu/lavor ;)

ahaha dobro ce ti doci za sutra :lol:
:njanja:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Ivana
Mrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzim!

Naime izgubila sam licnu kartu pre nekog vremena, i sada moram da vadim novu, znaci, bas onu novu sa chipovima i bla bla. Sada znam da mi treba uverenje o zivotu u Srbistanu, izvod iz maticne rodjenih, i potvrda bracnoga zaveta i slicica, al izgleda veca nego za matore licne karte??
E sada....dal' treba i da se oglasim u sluzbenom glasniku, dobijam oprecne informacije o tome, a ne bih da cekam ceo dan da izvadim licnu kartu (ispred zatvorenih vrata inace, ljudi sami se stavljaju na spisak i tako dzudze) da bi mi na kraju rekli kako mi treba i taj papir???

E da....na celu to !@#@$^%^&%$ peripetiju, treba da odem do zdravstvenog i da "uzmem potvrdu da nigde drugde nisam osiguravana" kako rekoshe muzu u firmi, da bi me oni osigurali kao njegovu suprugu (prethodna firma nije to trazila, wtf). Na sajtu zdravstvenog nikake' take' potvrde ne pominju, i javlja mi se da ce me gledati kao debila kad dodjem tamo i to pitam.

Imam neobjasnjiv strah od papirologije i osecam se kao dete od 3 godine kad takve stvari treba da radim, a da ne pricam da me muka 'fata od cekanja sutra.

Bilo kakvo ohrabrenje i saveti dobro dosli :D
Join the club.

U jednom momentu nisam imala ni licnu, ni pasos, ni drugi pasos, ni zdravstvenu. Zapravo imala sam samo vozacku i index (sa neoverenim semestrom).

Onda sam, da bih izvadila licnu pa pasos, cekala u redu izvod iz maticne knjige i dobila napad panike, i jedva se nekako iskulirala da ne pobegnem glavom bez obzira (morala sam da stavim ruke preko lica i teram se da disem duboko i polako, jer sam bila 3. u redu, usput sam zvala devojku da me hrabri, inace bih ladno popila srcku). Izvadila sam ta dokumenta na jedvite jade, kad bolje razmslim radije bih kopala rake na groblju ceo dan, nego 5 minuta stajala u redu u opstini ili mupu. Drugi pasos jos nisam izvadila, iako s njim mogu da putujem gde hocu, jer onaj formular kao da je na kineskom, vec godinu ipo nisam u stanju da se izborim s njim.
Zdravstvenu nemam vec godinama, ili lazem da sam zagubila ili platim kod privatnika.

Anyways, inace imam takav neracionalan strah od formulara i obrazaca, redova i saltera da sam redovno kupovala po 4 sh-v obrasca, jer mi se opusteno desavalo da napisem da sam musko ili tako neku glupost zabrljam, Jednom sam prepisivala semestralni list od neke ribe i prepisala da mi je cale vozac (inece je profesor na fakultetu). Desilo mi se da izadjem na ispit koji sam vec polozila, jer onomad nisam dobro popunila prijavu, pa mi ocena nije izasla na tabli.

Mislim da gore od toga ne moze biti, meni je i ona uplatnica najobicnija izvor traume, al sam je nekako savladala.

Elem, necu da te demotivisem, zena mi je juce cekala citavih 6 sati u redu za novi pasos, tako da te savetujem da poneses hoklicu, knjigu, muziku, klopu i pice plus da se sprijateljis s nekim u redu da ti cuva mesto ako moras u wc, ili prosto povedi nekog ko je mnogo dokon i mnogo te voli. Ne znam kako to ide sa novim lk, ali se u Ljermontovoj jedan zahtev za novi pasos obradjuje pola sata. :drama:

Ja planiram da idem u klandestince, jer u redu mogu da cekam 6 sati samo ako umrem posle 5 minuta, pa me zaborave i formular umem da popunim samo uz nadzor verziranog lica.
Korisnikov avatar
By m..

gledala sam-ni reci o izgubljenim LK :shrug:

Al kapiram da ce mi traziti to i tebi-nije frka sve mi je na istom mestu :dance:

Kako sam se super motivisala :D

:friends: :spliff:
ovi nisu rekli nista novo, ali evo za svki slucaj mup i sl glanik, pa mozda nesto pomogne.
Korisnikov avatar
By Mars
Imam neobjasnjiv strah od papirologije i osecam se kao dete od 3 godine kad takve stvari treba da radim, a da ne pricam da me muka 'fata od cekanja sutra.

Mogu samo da kazem da taj strah nije trajan. Da jednom kada se okolnosti promene, na bolje, on nestaje.
Korisnikov avatar
By Hys.
@m..: izgleda da sam naisla na jedini malo gori slucaj od sebe :smeh: !

Nerazumljiv mi je taj strah od popunjavanja, secam se tih obrazaca na faksu, i svaki put bi zakucala i pitala koleginice ista debilna pitanja :retard:

Lm, danas izvadih dokumenta, i uplatih takse i sranjca, ostalo mi jos da se slikam i cekam u redu...

Jel zna neko 'de treba da nabavim LIB broj? To mi treba za zdravstveno, pretpostavljam na birou (tamo na oglasnoj tabli u zdravstvenom traze taj LIB broj, a to su mi trazili i u muzevljevoj firmi, kao dokaz da nisam drugde osigurana)

edit da dodam:

dokumenta sam izvadila za 10 minuta u Zemunu, nije bilo nikog jer je bilo vec oko 15 do 4-naravoucenije, dolaziti na kraju radnog vremena.
Korisnikov avatar
By Hys.
@m..:

Za zdravstveno nema sta "zagubila sam" nece te niko sem priFatnika primiti. Mada, ja se ne secam kada sam poslednji put isla drzavno, ali shvatih da neke stvari zaista za bezveze placam i nameracila sam se da to sredim. Recimo tipujem da imam bronhitis, i sutra idem kod privatnika i pljunucu 2 iljade samo da me poslusa, a u domu zdravlja koji je na istom mestu, i imaju sasvim ljubazne lekarke i ok (bio muz, sve zive upute je dobio ocas posla) ne bi jelte, platila nista. Ajd manje vise te prehlade i blabla, al za bilo kakvog specijalistu, nedajbozenekenesrece mora se imati zdravstvena :sigh:

Ti bese radis? Morala bi firma to da ti placa, to nije nikakav problem.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam knjizicu, onu novu a sad joj dodaju i neku markicu... Ali uopste nemam karton kod drzavnog lekara i ne idem kod njih, iskljucivo kod privatnika. Nervira me sto u poslednje vreme iskacu neke stvari zbog kojih moram kod drzavnog, ne vidim zasto ne moze sve privatnik da odradi. Cak sam i isla jednom s tim sto me je moj privatni lekar uputio kod sebe na drzavnu kliniku :lood: Ja sam dosla bez uputa, jer kako da dobijem uput kad nemam karton, a i tresla se kao da je ne znam sta iako sam kod istog lekara bila mnogo puta, ali mi je drugi osecaj kad je privatna klinika. On mi je onda uradio pregled i rekao mi da mi ni ne treba placanje ni uput, ne znam kako me je pustio bez toga, nisam ni pitala samo izletela, video valjda covek da sam neizleciv slucaj :lol: Ali ce me u buducnosti sigurno naterati da idem kod drzavnog lekara cemu se moji roditelji raduju jer im je neshvatljivo kako provodim zivot a da nemam uopste karton.
Korisnikov avatar
By m..
@m..:

Za zdravstveno nema sta "zagubila sam" nece te niko sem priFatnika primiti. Mada, ja se ne secam kada sam poslednji put isla drzavno, ali shvatih da neke stvari zaista za bezveze placam i nameracila sam se da to sredim. Recimo tipujem da imam bronhitis, i sutra idem kod privatnika i pljunucu 2 iljade samo da me poslusa, a u domu zdravlja koji je na istom mestu, i imaju sasvim ljubazne lekarke i ok (bio muz, sve zive upute je dobio ocas posla) ne bi jelte, platila nista. Ajd manje vise te prehlade i blabla, al za bilo kakvog specijalistu, nedajbozenekenesrece mora se imati zdravstvena :sigh:

Primili me na tu foru kad mi je izasao neki osip na kozi, valjda sam se toliko drapala da im je bilo zao, posle se ispostavilo da nije nista ozbiljno (iako sam se drapala ko nezdrava), svejedno dali su mi neku kremu i one antialergijske pilule od kojih kuntas po 16 saqti u komadu i rekli da ponesem knjizicu na kontrolu.

Trenutno nisam prijavljena, tako da ne mogu nista glede tog zdravstvenog, osim da se prijavim na biro i zaposlim u magacinu, lol.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, sad treba da vadim madjarsku sengen vizu, treba mecku da rodim. oni tamo bukvalno traze babin obim struka iz '54. Da crknes.
Korisnikov avatar
By m..
Ja imam knjizicu, onu novu a sad joj dodaju i neku markicu... Ali uopste nemam karton kod drzavnog lekara i ne idem kod njih, iskljucivo kod privatnika. Nervira me sto u poslednje vreme iskacu neke stvari zbog kojih moram kod drzavnog, ne vidim zasto ne moze sve privatnik da odradi. Cak sam i isla jednom s tim sto me je moj privatni lekar uputio kod sebe na drzavnu kliniku :lood: Ja sam dosla bez uputa, jer kako da dobijem uput kad nemam karton, a i tresla se kao da je ne znam sta iako sam kod istog lekara bila mnogo puta, ali mi je drugi osecaj kad je privatna klinika. On mi je onda uradio pregled i rekao mi da mi ni ne treba placanje ni uput, ne znam kako me je pustio bez toga, nisam ni pitala samo izletela, video valjda covek da sam neizleciv slucaj :lol: Ali ce me u buducnosti sigurno naterati da idem kod drzavnog lekara cemu se moji roditelji raduju jer im je neshvatljivo kako provodim zivot a da nemam uopste karton.
Ja ideju nemam gde mi je karton, ali nesto do njega nema ni koristi jer pise:

bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, grip, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, ujeo je pas, bronhitis, bronhitis, grip, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis, bronhitis.

Mislim, ne secam se da sam od osnovne imala bilo sta osim bronhitisa, a sto bi moglo kod njih biti zabelezeno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Mars

Mogu samo da kazem da taj strah nije trajan. Da jednom kada se okolnosti promene, na bolje, on nestaje.
Ja moj lecim ako sto nadjem nekog da mi glumi mamu ili tumaci formulare.

Mislim da sam jednom popunjavala nesto sto me je pitalo za stepen srodstva sa bratom, i ja nisam znala da li da napisem 'brat' ili 'sestra', mislim nije mi bilo jasno da li traze sta je on meni ili sta sam ja njemu. Britanci lepo pitaju sta je on tebi, pa nema nedoumice.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam jednom radio na prijemu dokumenata...

Sve je trebalo staviti u koverat, a na oglasnoj tabli je okacena mustra kako treba da se popuni, na imaginarnom primeru. I jedan covek je stvarno doneo koverat na kome je bukvalno prepisao "Petar Petrovic".

Jedan drugi je za zanimanje majke napisa: neradnica.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
@m..:

Primili me na tu foru kad mi je izasao neki osip na kozi, valjda sam se toliko drapala da im je bilo zao, posle se ispostavilo da nije nista ozbiljno (iako sam se drapala ko nezdrava), svejedno dali su mi neku kremu i one antialergijske pilule od kojih kuntas po 16 saqti u komadu i rekli da ponesem knjizicu na kontrolu.

Trenutno nisam prijavljena, tako da ne mogu nista glede tog zdravstvenog, osim da se prijavim na biro i zaposlim u magacinu, lol.
Onda se vodis kao nezaposlena, i kao takva imas pravo takodje na zastitu. Evo iz prospekta koji dobih u sanducetu:

(u ovom trenutku je ivana otisla do kujne da nadje taj prospekt u kujni, al ga je zagubila)

cek ima na sajtu:

http://www.rzzo.rs/index.php?option=com ... Itemid=175

tu ima sve sem o jebenom LIB broju aaa...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by m..

meni neko rece da sto se zdravstvenog tice treba samo da se prijavis valjda na biro i da kazes da si tu zbog zdravstvene knjizice i da nece niko da te zove za posao... uh nisu mi bas najbolje objasnili, ali jedna moja koleginica sa faksa se prijavila na biro sa osnovnom skolom (mrzelo je da uzima dokumenta iz stud.sluzbe) , dobila zdravstvenu i uziva

moram i ja to ovih dana da obavim inace cu da crknem jednog dana jer me stalno nesto probada s desne strane u poslednje 2-3 godine koliko nemam zdravstvenu, a zao mi da im poklonim 500 dinara za pregled
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!