Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jovanabeogradocekujem smsove podrske barem !
hah ma ja sam to znala od pocetka nego sam upravo htela tebe da motivisem
zao mi je bas, htela sam stvarno da to pozavrsavam i skratim malcice muke i tebi i meni...
ali donecemo ti ja i maka kafu i nesto da pregrizes, obecavam
p.s. mrs mako
Originally posted by jovanabeogradda, ali ce se izvaditi bar pola dokumenata i saznati sve
ma da, ja sam sad uzela da pogledam na nekom drugom sajtu i spominju i onaj obrazac br. 2 i tonu nekih drugih papira...
zasto mislim da niko nece sutra izvaditi licnu kartu
Originally posted by makamorala sam kad me vec cikaOriginally posted by jovanabeogradne rusi joj motivaciju!
Ma samo se ti tesi
Originally posted by Dinagledala sam-ni reci o izgubljenim LK
Ja sam gubila ranije licnu kartu, mislim da je bilo cak dva puta... Tada nije nista moralo da se oglasava. Otisla sam u mup, tad je bio neki razgovor valjda, otkucaju mi gde sam izgubila i zasto i sa tim papirom i ostalim skupljenim stanem u red. Kod nas u mupu inace sve pise na oglasnoj tabli, nece ni da ti odgovaraju ako pitas, moguce da pise i kada se izgubi licna karta... pa mozda je i kod tebe tako, prvo na oglasnu tablu pogledaj da nisi neki papir izostavila...
Originally posted by IvanaJoin the club.
Mrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzim!
Naime izgubila sam licnu kartu pre nekog vremena, i sada moram da vadim novu, znaci, bas onu novu sa chipovima i bla bla. Sada znam da mi treba uverenje o zivotu u Srbistanu, izvod iz maticne rodjenih, i potvrda bracnoga zaveta i slicica, al izgleda veca nego za matore licne karte??
E sada....dal' treba i da se oglasim u sluzbenom glasniku, dobijam oprecne informacije o tome, a ne bih da cekam ceo dan da izvadim licnu kartu (ispred zatvorenih vrata inace, ljudi sami se stavljaju na spisak i tako dzudze) da bi mi na kraju rekli kako mi treba i taj papir???
E da....na celu to !@#@$^%^&%$ peripetiju, treba da odem do zdravstvenog i da "uzmem potvrdu da nigde drugde nisam osiguravana" kako rekoshe muzu u firmi, da bi me oni osigurali kao njegovu suprugu (prethodna firma nije to trazila, wtf). Na sajtu zdravstvenog nikake' take' potvrde ne pominju, i javlja mi se da ce me gledati kao debila kad dodjem tamo i to pitam.
Imam neobjasnjiv strah od papirologije i osecam se kao dete od 3 godine kad takve stvari treba da radim, a da ne pricam da me muka 'fata od cekanja sutra.
Bilo kakvo ohrabrenje i saveti dobro dosli
Originally posted by Ivanaovi nisu rekli nista novo, ali evo za svki slucaj mup i sl glanik, pa mozda nesto pomogne.Originally posted by Dinagledala sam-ni reci o izgubljenim LK
Ja sam gubila ranije licnu kartu, mislim da je bilo cak dva puta... Tada nije nista moralo da se oglasava. Otisla sam u mup, tad je bio neki razgovor valjda, otkucaju mi gde sam izgubila i zasto i sa tim papirom i ostalim skupljenim stanem u red. Kod nas u mupu inace sve pise na oglasnoj tabli, nece ni da ti odgovaraju ako pitas, moguce da pise i kada se izgubi licna karta... pa mozda je i kod tebe tako, prvo na oglasnu tablu pogledaj da nisi neki papir izostavila...
Al kapiram da ce mi traziti to i tebi-nije frka sve mi je na istom mestu
Kako sam se super motivisala
Originally posted by IvanaMogu samo da kazem da taj strah nije trajan. Da jednom kada se okolnosti promene, na bolje, on nestaje.
Imam neobjasnjiv strah od papirologije i osecam se kao dete od 3 godine kad takve stvari treba da radim, a da ne pricam da me muka 'fata od cekanja sutra.
Originally posted by IvanaPrimili me na tu foru kad mi je izasao neki osip na kozi, valjda sam se toliko drapala da im je bilo zao, posle se ispostavilo da nije nista ozbiljno (iako sam se drapala ko nezdrava), svejedno dali su mi neku kremu i one antialergijske pilule od kojih kuntas po 16 saqti u komadu i rekli da ponesem knjizicu na kontrolu.
@m..:
Za zdravstveno nema sta "zagubila sam" nece te niko sem priFatnika primiti. Mada, ja se ne secam kada sam poslednji put isla drzavno, ali shvatih da neke stvari zaista za bezveze placam i nameracila sam se da to sredim. Recimo tipujem da imam bronhitis, i sutra idem kod privatnika i pljunucu 2 iljade samo da me poslusa, a u domu zdravlja koji je na istom mestu, i imaju sasvim ljubazne lekarke i ok (bio muz, sve zive upute je dobio ocas posla) ne bi jelte, platila nista. Ajd manje vise te prehlade i blabla, al za bilo kakvog specijalistu, nedajbozenekenesrece mora se imati zdravstvena
Ti bese radis? Morala bi firma to da ti placa, to nije nikakav problem.
Originally posted by DinaJa ideju nemam gde mi je karton, ali nesto do njega nema ni koristi jer pise:
Ja imam knjizicu, onu novu a sad joj dodaju i neku markicu... Ali uopste nemam karton kod drzavnog lekara i ne idem kod njih, iskljucivo kod privatnika. Nervira me sto u poslednje vreme iskacu neke stvari zbog kojih moram kod drzavnog, ne vidim zasto ne moze sve privatnik da odradi. Cak sam i isla jednom s tim sto me je moj privatni lekar uputio kod sebe na drzavnu kliniku Ja sam dosla bez uputa, jer kako da dobijem uput kad nemam karton, a i tresla se kao da je ne znam sta iako sam kod istog lekara bila mnogo puta, ali mi je drugi osecaj kad je privatna klinika. On mi je onda uradio pregled i rekao mi da mi ni ne treba placanje ni uput, ne znam kako me je pustio bez toga, nisam ni pitala samo izletela, video valjda covek da sam neizleciv slucaj Ali ce me u buducnosti sigurno naterati da idem kod drzavnog lekara cemu se moji roditelji raduju jer im je neshvatljivo kako provodim zivot a da nemam uopste karton.
Originally posted by MarsJa moj lecim ako sto nadjem nekog da mi glumi mamu ili tumaci formulare.Originally posted by IvanaMogu samo da kazem da taj strah nije trajan. Da jednom kada se okolnosti promene, na bolje, on nestaje.
Originally posted by m..Onda se vodis kao nezaposlena, i kao takva imas pravo takodje na zastitu. Evo iz prospekta koji dobih u sanducetu:Originally posted by IvanaPrimili me na tu foru kad mi je izasao neki osip na kozi, valjda sam se toliko drapala da im je bilo zao, posle se ispostavilo da nije nista ozbiljno (iako sam se drapala ko nezdrava), svejedno dali su mi neku kremu i one antialergijske pilule od kojih kuntas po 16 saqti u komadu i rekli da ponesem knjizicu na kontrolu.
@m..:
Za zdravstveno nema sta "zagubila sam" nece te niko sem priFatnika primiti. Mada, ja se ne secam kada sam poslednji put isla drzavno, ali shvatih da neke stvari zaista za bezveze placam i nameracila sam se da to sredim. Recimo tipujem da imam bronhitis, i sutra idem kod privatnika i pljunucu 2 iljade samo da me poslusa, a u domu zdravlja koji je na istom mestu, i imaju sasvim ljubazne lekarke i ok (bio muz, sve zive upute je dobio ocas posla) ne bi jelte, platila nista. Ajd manje vise te prehlade i blabla, al za bilo kakvog specijalistu, nedajbozenekenesrece mora se imati zdravstvena
Ti bese radis? Morala bi firma to da ti placa, to nije nikakav problem.
Trenutno nisam prijavljena, tako da ne mogu nista glede tog zdravstvenog, osim da se prijavim na biro i zaposlim u magacinu, lol.
Originally posted by m..meni neko rece da sto se zdravstvenog tice treba samo da se prijavis valjda na biro i da kazes da si tu zbog zdravstvene knjizice i da nece niko da te zove za posao... uh nisu mi bas najbolje objasnili, ali jedna moja koleginica sa faksa se prijavila na biro sa osnovnom skolom (mrzelo je da uzima dokumenta iz stud.sluzbe) , dobila zdravstvenu i uziva
Trenutno nisam prijavljena, tako da ne mogu nista glede tog zdravstvenog, osim da se prijavim na biro i zaposlim u magacinu, lol.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!