Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da,da,da. Davitelj. Jel jela girice beše?
I kad kaže: "Ma kakav davitelj, to je Pera cvećar - NEMOJTE DA ME ZAJEBAVATE!"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
"Vodite te nesrećnike"

Ja imam utisak da je ona sve improvizovala na licu mesta. Ili da je sama sebi pisala scenario.

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Da,da,da. Davitelj. Jel jela girice beše?
I kad kaže: "Ma kakav davitelj, to je Pera cvećar - NEMOJTE DA ME ZAJEBAVATE!"

Samoposluzila se, kad je niko ne pita da li je gladna. :smug:
:lol:

" Ma, nemojte da me zajabavate za male pare..pa to je ogroman covek... Vodite te nesrecnike kuci, neka spavaju.. "
:gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja tek sada video da je Nikola Simić zalepio žvaku dole na stolicu!!!!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
"Vodite te nesrećnike"

Ja imam utisak da je ona sve improvizovala na licu mesta. Ili da je sama sebi pisala scenario.

Rada Savicevic nije skolovana glumica, zavrsila je 4 razreda osnovne skole, dosla je u BG kao skojevka i usla u legendu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jesam.
:beba:
To sto je Rada uvek igrala babe u vezi je sa njenim fizickim izgledom, tj. sa tim sto je i kao mlada izgledala kao nasa baba.
:love: :paki:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Dragonite
Adam Sendler i Ben Stiler su mi bezvezni.
Jao da, i Borat :bljak:
Korisnikov avatar
By Mars
Prirodna je bila skroz...
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je, Mars, 8:13 iz tvog prvog klipa savrsen...
:love:

Vera Stratimirovic
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam Ben Stilera gledao u odličnom filmu "Flirting With Desaster" sa Alanom Aldom, Teom Leoni, Lili Tomlin (i još nekima) koji su meni svi hodajuće komedije. Pa mi je i on u svemu tome bio smešan.

A Adam Sendler ... to ne gledam kao komedije, milion onih filmova koje je snimio i koje trenutno zaboraviš čim odgledaš. The Waterboy mi je recimo dobar, ali i to zbog Kathy Bates i Fairuze Balk...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
Meni je, Mars, 8:13 iz tvog prvog klipa savrsen...

Vera Stratimirovic
O svašta...glava mi pala dok sam došo do 8.13 (al se podsetih Rahele Ferari). Pa ti to misliš na Ružicu Sokić...

Meni je Olivera Marković likčina, šta je sve igrala. Sve je više cenim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, Olivera... :love:
Iskrena zena.. :love:
''
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by *deni*
Spazi Radu Savicevic na 6:07
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
inace dragan bjelogrlic mi nikad nije bio ne samo duhovit, nego uopste nit gledljiv nit slusljiv u bilo kom obliku. taj covek je jedan od najgorih zivih glumaca uopste. voleo bih da se svi dobri filmovi u kojima je igrao namontiraju tako da on iz njih nestane :povez:
Korisnikov avatar
By cranky
Definitivno "Kursadzije". Glupo, prosto i previše vulgarno, ali jbg, nekima je i to smešno.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
A sta fali Ben Stiller-u :puzzle: ? Meni je on super u "Thre's something more about Mery" :lol: , ili kao npr. Gaylord Focker u "Meet tje parents" :yes: . I Zoolender mi je cool.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
inace dragan bjelogrlic mi nikad nije bio ne samo duhovit, nego uopste nit gledljiv nit slusljiv u bilo kom obliku. taj covek je jedan od najgorih zivih glumaca uopste. voleo bih da se svi dobri filmovi u kojima je igrao namontiraju tako da on iz njih nestane :povez:
Ja to mislim o polovini glumaca. Predvodjenih njim i Nikolom Kojom.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Nocturnal
A sta fali Ben Stiller-u...
Nema pravdanja. Nema ovakvih pitanja. Nema diskusije.
Samo prijavljujemo šta volimo a šta ne.

Jer to bi bila najbesmislenija od svih besmislenih rasprava na ovom forumu - zašto je nešto ili neko nekome smešno ili nije.

:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
da, slazem se za nikolu koja, mada nije iritantan bas u tolikoj meri. dragan bjelogrlic mi bas budi agresivne porive, ono, da ga izbrisem, da nestane, a kojo je samo los glumac kao i vecina njih kao sto kazes, ali ne u meri da bas ne mogu da ga gledam (cak u mi nismo andjeli ima jedna scena kad se vesna trivalic uhvati za njegove noge i tu je bas gledljiv :smug: )

inace i ja spadam u one kojima je ben stiller simpatican. cuo sam da je odrastao na menhetnu, ima to nesto njujorsko u sebi (a sta je to u mojoj percepciji, to bog sveti zna) ali u svakom slucaju ok mi je, nije naravno neka smehotresna olimpijada ali mogu da pogledam film u kome on igra.
By Dragonite
Zaboravili ste Milicu Milšu - Jokanović, najgoru glumicu ever.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Od nasih seruljica mi nista nije smesno, uglavnom je sve kao Teletabisi za odrasle. Izuzetak sa velikim I su naravno Otvorena Vrata. Nisu mi smesni cak ni domaci kultni filmovi tipa Maratonci, K'o to tamo peva i sl., mada sam naletao na par dobrih izjava. O Audiciji, Radovanu Trecem, Prvoj bracnoj noci i da ne pricam.

Nije mi smesan uglavnom kompletan opus Fox Life-a: Married with children, Scrubs, Caroline in the city, Darma i Greg jos i ubodu po nesto, Boston Legal i tako te. Nije mi smesan ni Frejzer, Svi vole Rejmonda i td. Kao ni Mucke. Alo, alo i Crni Guja ponekad, ali su toliko puta reprizirani da su smorili.

Ben Stiler u Zoolanderu mi je genijalan, a ima jos nekoliko dobrih momenata osim kada je u romanticnim komedijicama.
Adam Sendler mi je neko kome treba zabraniti pristup filmskom studiju i bilo kojoj spravi sto ostavlja trajan video zapis.
Simpsonovi su uglavnom dobri, dok je South Park master piece. Prijatelji i Will&Grace uglavnom jesu, mada znaju da smore. Stand-up comedy mi je kako kad smesan (bez obzira ko je performer), jer cesto znaju da preteraju i smore.

Ali, verovali ili ne, najvise se smejem (naravno, odredjenim momentima) gledajuci Six Feet Under i Nip/Tuck, iako u onovi nisu humoristicke serije, ali zato se na njihove izvale smejem kao nenormalan.
Korisnikov avatar
By starsailor
Ne znaci da su mi uvek smesni al volim da gledam: Frejzera, Bejkera (posebno onu malu koja radi kod Bejkera), Vil i Grejs. ( il bolje receno Dzek i Keren )

a uvek se smejem Ireni ( Bitange i Princeze) i South Parku

al ipak meni je britanski humor najbolji:Little britain, Catherine Tate i Monty Paython :hail: :hail2:
Korisnikov avatar
By Mars

@Dragonite
@Nocturnal

Nije tema, ali podsetimo se
Nagrada Zlatne šljive(ili: "Nije lako biti najgori u Srbiji")
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ROYAL
lista raznih emisija
E pa lepo je što je neko napokon okačio listu emisija pa možemo da se odredimo o svakoj:

- Teletabisi
Neke scene su veoma smešne uzevši u obzir ciljnu grupu. Veći deo emisije je edukativan i dramski a ne smešan

- Otvorena Vrata.
Ne razumem POMAMU koja u intelektualnom urbanom svetu vlada za tom serijom sem što je na srpskom; ima dosta američkih serija slične intelektualne težine

- Maratonci,
Nisam odavno gledao, ali su jedno vreme bili jako izlizani koliko su svi citirali rečenice bez konteksta (dečaci iz odeljenja moje sestre su u 7? razredu na školskoj priredbi pred ministrom prosvete? odigrali veći deo predstave)

- K'o to tamo peva
Neke scene su smešne kada si adolescent, druge su tragična društvena ironija

- O Audiciji, Radovanu Trecem, Prvoj bracnoj noci
Nisam gledao (ovo prvo jesam neke delove ali ništa naročito)

- Married with children,
Jadno i bedno

- Scrubs,
Iznenađujuće inteligentno i stimulišuće. Ne mora da znači da su JD-jeve fore ono čemu treba da se smejemo; sa njim se smeje njegov drugar Turk a ne mi; mi se smejemo ostalom što se dešava

- Caroline in the city,
Iz par viđenih isečaka, podseća na married with children. Preskočio.

- Darma i Greg
Veoma zabavno, često veoma smešno. Uglavnom ih posmatram kao strejt Vila i Grejs. Za razliku od većine žena/supruga u sitkomima, Darma nije glupa vreća hormona koja ide okolo i neprekidno zvoca

-Život po Džimu
Takođe veoma zabavno i često veoma smešno. Vidi se da se ličnosti namerno trude da ne odgovaraju stereotipu sitkoma koji im je priroda dodelila... Džim predstavlja pozitivni vrhunac balkanskog mačo muškarca.

- Boston Legal
To je dramska serija sa nekim smešnim elementima (kao kad neko kaže nešto smešno u svakodnevnom životu). Nije humoristička serija.

- Frejzer,
Likovi su vrlo jadni pa mi se ne gleda

- Svi vole Rejmonda
Prvo sam ustanovio da pobesnim na svakog od likova, pa sam slučajno uključio i Rejmond je upravo imao svoj "kučka" momenat nad jadnim Robertom, pa sam prebacivao kanale dalje. Debra samo zvoca, rejmondova majka stalno zvoca, rejmondov otac je gunđalo sa jednom nogom u grobu, jadni Robert to sve mora da trpi

- Mucke.
To je stara serija koja je i dalje smešna; doduše celo društvo je tokom 90-tih prošli kroz taj švercerski period pa nam sada izgleda već viđeno iz realnog života

- Alo, alo
Izuzetno smešno sa zanimljivim obrtima

- Crni Guja
Meni nije mnogo smešno, dajem im dvojku

- Crni Gruja
Meni je smešan jer oslikava stereotipe tipičnog Srbina u obliku istorijskog sitkoma

- Ben Stiler u Zoolanderu
Nisam gledao

- Adam Sendler
Nisam gledao

- Simpsonovi
Simpsonovi su Simpsonovi, oni su nešto posebno u šemi stvari TV programa (uzevši u obzir da se emituju hiljadama godina, postali su institucija kao TV dnevnik ili Zakon i red / CSI ili Smoki flips - generacije su odrastale na njima). Jesu smešni i intelektualno stimulišući (ja iz sažetka mnogih epizoda pretpostavim sasvim drugačiji tok radnje pa mi je sve novo)

- South Park
Uglavnom je veoma smešno, najčešće baš zato što nije politički korektno. Sten i Kajl me nerviraju jer su stereotipna luzer deca.

- Prijatelji
Pojedinačne scene umeju da budu izuzetno smešne, ali se serija kao serija jako razvlači

- Will&Grace
Prezirem Džeka Mek Farlanda.
Sa tom serijom čovek ima odnos kako se odmotava tokom godina i kako gledalac sazreva kao ličnost, i na kraju počinje da ti dosađuje jer je sve rečeno i onda se razvedeš od njih.

- Six Feet Under
Sad gledam po vikipediji i izgleda da ja tu seriju nisam gledao, možda imam amneziju

- Nip/Tuck
Nisam gledao, emitovali su je u glupo vreme
Korisnikov avatar
By Dina
Od toga su mi smesni Will i Grace i Alo, alo, Otvorena vrata - simpaticno, kao i Mucke... sve ostalo... :rida:
By alexandermagic
Imam specifičan smisao za humor i malo šta mi je actually smiješno.
Ipak, osmjeh mi mogu izmamiti:

Only Fools and Horses
Allo Allo
The Vicar of Dibley
Scrubs.

To bi bilo to. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!