Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
1. Odbrana i zastita
2. Domacinstvo
3. Ruski
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Mars
Medjutim, u VII rezredu oteramo nastavnicu HEMIJE u ludilo, ona ode od nas, u drugu smenu samo da nas ne gleda, I NAMA dodje hemiju da predaje DOMAĆINKA!
I meni je nastavnica domacinstva predavala hemiju kasnije. Mada, ruku na srce, znala je zena sta prica, nije se nasla u hemiji kao turista :) .
:sesir:
NOX
By Ulix
Originally posted by Mars
Čudan mi je taj trougao...Hipotenuza je najveca stranica pravouglog trougla... A ako je ona jednaka sa nekom od ostale dve katete, onda znači da je trougao pravougli i jednakokrak. A to znači da ona prva nije hipotenuza već TREĆA...Ali razumem tip problema koji te doveo do frustracije...

Moj nastavnik je tu besmislicu obrazlozio sa "priroda nije savrsena". :roll:

Kada sam shvatio da neki integral u stvari predstavlja POVRŠINU nekog sumanutog lika ograničenog tom funkcijom (kasnije zapreminu kod trostrukih integrala) ...

:lol:

I mene je to bilo odusevilo.

Secam se da sam se u cetvrtom razredu gimnazije ozbiljno dvoumio da umesto medicine upisem matematiku. Ali na kratko. Onda kad sam se setio da mi ne gine rad u prosvetu, jasno je bilo sta mi valja ciniti. :bic:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nocturnal
Mars
Medjutim, u VII rezredu oteramo nastavnicu HEMIJE u ludilo, ona ode od nas, u drugu smenu samo da nas ne gleda, I NAMA dodje hemiju da predaje DOMAĆINKA!
I meni je nastavnica domacinstva predavala hemiju kasnije. Mada, ruku na srce, znala je zena sta prica, nije se nasla u hemiji kao turista :) .
Nekada davno postojala je valjda Viša Pedagoška? (možda lupam, ali mi jesmo neka predavanja i vežbe imali u zgradi poznatoj kao bivša Viša Pedagoška) i jedan od dvopredmetnih smerova je bio domaćinstvo+hemija. Posle su tu višu školu zatvorili i po fakultetima osnovali neke dvopredmetne nastavničke smerove. Npr. biologija-hemija, fizika-hemija itd. Meni je jedno vreme bilo jako krivo što u vreme mog upisivanja na fakultet nije postojala dvopredmetna biologija+geografija (danas postoji u Novom Sadu) ali sad mi to više i nije važno kad je situacija u prosveti ovakva kakva je
Korisnikov avatar
By Island
setih se gluposti zvane domacinstvo, morali smo svi (i decaci) da vezemo neke male goblene i radimo tapiserije (malo bolja opcija)... a iz prve pomoci umalo nisam povratio - davali lutki vestacko disanje preko papirne maramice, svaki ucenik po jedna maramica, a maramica se sva navlazi i njeni parcici se pocnu muljati po ustima, fuj, i sad mi se povraca
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Island
setih se gluposti zvane domacinstvo, morali smo svi (i decaci) da vezemo neke male goblene i radimo tapiserije (malo bolja opcija)... a iz prve pomoci umalo nisam povratio - davali lutki vestacko disanje preko papirne maramice, svaki ucenik po jedna maramica, a maramica se sva navlazi i njeni parcici se pocnu muljati po ustima, fuj, i sad mi se povraca
Mi smo taj deo sa vezenjem i tapiserijama radili ubrzano? tj. imali smo čas svake druge nedelje, valjda je trebalo da imamo sedmi čas a njemu se negde žurilo... sećam se da ni dugme nismo ušivali... jesmo pravili malecke razboje i onda pravili neke kao ćilimčiće od vune... naravno moj ćilimčić se ugnuo prema unutra kao sunčani sat... onda su mi objasnili da treba da ostavljam materijala uz ivicu a ne da krvnički zatežem... ali jelovnike smo pravili sve u šesnaest (npr. za frizerku koja u slobodnom vremenu čita roman i vozi bicikl, i tinejdžera koji igra košarku, i predškolsko dete, iako moja sestra nije jela ni upola toliku količinu hrane)... bilo je prilično zabavno, jedino što su moji jelovnici bili pogodni isključivo za Eskime jer su se bazirali na masnoćama... prvu pomoć nismo radili na lutkama. Nešto jesmo radili, jer se sećam da nam je deo o prvoj pomoći predavao jedan bearlike profesor fizičkog koji je nosio trenerku, pa se ne sećam ničega što je rekao. U okviru tog predmeta imali smo i nešto vezano za oružje, kod drugog profesora, matorog vojnika, gde sam se plašio da će me ludaci iz mog odeljenja ubiti ako se dokopaju te puške... na svu sreću profesor je prvo mene izveo kao primer kako se drži puška i rekao nišani mi u oko. Verovatno je iz mog ludačkog izraza lica shvatio da je bolje da naša generacija preskoči gađanje. Radili smo neki pisani test o puškama. Posle su mi dali 5 iz te neke kombinacije prve pomoći i pucanja.

Kad smo već kod pucanja, juče-prekjuče su na studiju B pokazivali slike koje su crtala deca iz Sudana u vezi rata i u ćošku je pisalo 18 tj. da to ne treba da gledaju druga deca. A mi smo iste takve crteže pucnjave i tenkova, mrtvih ljudi i krvi, sasvim normalno radili na likovnom u 5-6 razredu. Moj crtež su i pohvalili jer su se noge ovih koji pucaju savijale u kolenima i slično umesto da stoje kao čačkalice kao što su ostali crtali, a i za metak koji je izletao iz puške su rekli da je isti kao pravi, i bravo. tj. metak je imao i nacrtanu putanju kako je izleteo i kuda je išao. A neki iz razreda su rekli da im se ne sviđa što sam na crtežu imao i veliko žuto sunce za zracima jer ono kao asocira na nešto lepo i veselo, ali jedna popularna devojčica je rekla "Pa šta, pa i onda je valjda sijalo Sunce" pa su se onda složili. (bili su loši kritičari, jednom su me kritikovali što nisam mami (na slici mama i ja) nacrtao dugačku kosu iako sam im nekoliko puta rekao da moja mama ima kratku kosu, i iako su oni viđali moju mamu svaki dan već godinama i znaju da ona nema dugačku kosu)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Ulix

Ali matematika tako mnogo izgubi od svoje elegancije kad bude primenjena u fizici. Tacan trenutak kada su mi sve ladje potonule je bio jedan zadatak u prvom ili drugom srednje, koji sam se ja mucio kao Isus da resim kod kuce, i na kraju sam dosao do zakljucka da to ne moze da se resi (tj. ne mogu da dobijem resenje koje bi trebalo da dobijem), da bi moj prof. fizike rekao da sam trebao da "pretpostavim" da su kateta i hipotenuza nekog glupog trougla JEDNAKE i da tako resim. Jebem ti takvu matematiku. :hekla:
Nije matematika kriva što ti je profesor bio :retard: Zbog takve izjave bi ga trebalo naterati da do kraja života predaje filozofiju, jer to što je rekao, naravno, nema blage veze sa matematikom ni u jednom univerzumu u kojem postoje pravougli trouglovi.
By Ulix
Originally posted by Kiborg

Ali matematika tako mnogo izgubi od svoje elegancije kad bude primenjena u fizici. Tacan trenutak kada su mi sve ladje potonule je bio jedan zadatak u prvom ili drugom srednje, koji sam se ja mucio kao Isus da resim kod kuce, i na kraju sam dosao do zakljucka da to ne moze da se resi (tj. ne mogu da dobijem resenje koje bi trebalo da dobijem), da bi moj prof. fizike rekao da sam trebao da "pretpostavim" da su kateta i hipotenuza nekog glupog trougla JEDNAKE i da tako resim. Jebem ti takvu matematiku. :hekla:
Nije matematika kriva što ti je profesor bio :retard: Zbog takve izjave bi ga trebalo naterati da do kraja života predaje filozofiju, jer to što je rekao, naravno, nema blage veze sa matematikom ni u jednom univerzumu u kojem postoje pravougli trouglovi.
Matematika nikad nije kriva, fizika je. :D

Sto je najgore, kasnije sam u nekim zbirkama nalazio zadatke koji su reseni pod takvom besmislenom pretpostavkom (mislim u onim Krugovim zbirkama, ali nisam siguran, koristili smo jos neke zbirke).

Profesor jeste bio :retard:
Ali je bio dobar predavac.
Tek kad krene da ispituje ili kad da 14 racunskih zadataka za 45min na kontrolnom... tek onda vidis da je :retard:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako ništa drugo, meni je savest čista, ne sećam se da sam ikad morao da rešim neki zadatak pomoću takve blasfemične pretpostavke :D

A inače, jedan od zamajaca za razvoj matematike je upravo bila fizika :) Ono što smo mi u matematici učili tek na kraju kao primenu nečega (integrala npr. u izračunavanju površina i zapremina) posle silne teorije, nastajalo je zapravo obrnutim redosledom.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
humz, sta nisam voleo u osnovnoj...

Mislim da je muzicko prvo na toj listi. Beskrajno su mi dosadna bila ta predavanja o svim tim pravcima i kompozitorima, crtkanje nota po notnoj svesci, profesorkino lupanje kljucem po stolu dok lupa takt me je izludjivalo mozda cak i vise od moranja da pevas glupave pesmice...

Matematiku nisam voleo tek od sedmog razreda kada je staru profesorku zamenio idiot od profesora. Nista ga nisam razumeo ili nisam ni zeleo da ga razumem, uglavnom ocena se sa 5 srozala na jedva 2. Tek u srednjoj sam povratio delimicno staru slavu.

Ostali predmeti su mi bili skroz ok ako izuzmem fizicko gde je profa skontao da sam skroz nezainteresovan za fudbal pa me je pustao da sa jos par takvih slucajeva radim sta god samo dok sam fizicki aktivan. Kasnije je provalio da imam dobar sut pa sam ipak morao da igram fucu :(

Najvise voleo likovno, jezike, istoriju, biologiju, geografiju i tehnicko.
A i meni je ova iz domacinstva predavala hemiju.
A likovno je drzao skolski bibliotekar, toliko o strucnom osoblju. Ali ok, das mi papir i bojice i nema srecnijeg i mirnijeg deteta :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
u onim Krugovim zbirkama, ali nisam siguran, koristili smo jos neke zbirke
veneove? :zongler:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
oni koji su mi najmanje interesantni bili, na casovima bas tih mi bilo najinteresantnije :D
Korisnikov avatar
By Mars
setih se gluposti zvane domacinstvo

... a iz prve pomoci
Sećam se i ja, i to u dva navrata. Očajnički sam se obratio ocu za pomoć da mi nacrta na tkanini NEŠTO što bih ja mogao da ISKUKUKIAČAM, medjutim on je nabudzio TAKVIM detaljima, da se to ništa nije videlo kao tapiserija. Ne znam kako da objasnim, ima tih tapiserija više...ovo se namota vunica na neki kao lenjir, pa se to secne i dobiju se parčići iste dužine. Onda su se oni upetljavali spravicom koja se zvala HEKLICA na tkaninu. I ti dugi parčići ama nikako nisu mogli da dočaraju očevu zamišljenu scenu-jedino da se ošišaju. E, bilo je i druge vrste tapiserije, hm, kao BOCKALO SE platno, a jedna jedina nit te vune je klizila kroz iglu. Nevolja je bila što kad to krene da se para nema mu kraja, i ja sam odabrao prvu varijantu. Kada smo shvatili da ništa neće da bude od prvobitne skice, na brzinu sam uradio jednu prostiju, a lik me sramota da vam kažem koji je...

Posle smo imali kao ono TKANJE, RAM, ekserčići, POTKA i još kojekakve egzotične reči. Ja sam zamislio da ispadne nešto TALASASTO u dve boje što ću pokvareno da izvedem tako što ću da uradim sve RAVNO, A ONDA da ga zatalasam. Medjutim, to nije htelo da stoji (i ispala je gay zastava u dve boje). Ne samo da je bilo ružno nego i loše uradjeno. Davala nam je ocene za to i za svesku, i kad je u dnevnik upisala A i B , ja sam našo da pitam za šta je koja. A ona me pogledala umorno i uzvratila pitanjem: "A šta ti misliš...?"

Prvu pomoć nam je predavala Milka Vaška. Vaška kao nadimak, ne prezime. U opisu posla joj je bilo da ide po odeljenjima i traži nam vaške, tako da smo je znali još od zabavišta. Kad je došla prva pomoć i zaštita, nastao je pakao. To kako je ona doživljavala svoj posao nije ZA OTKAZ, to je za VIŠEGODIŠNJU ROBIJU. Kombinacija urodjenog debilizma, nestručnosti, sadizma i još koječega preko. Kad je izvukla lutku, zaboravila je da stavi baterije. Onda je polovinu odeljenja koje je duvalo ko blesavo ubedila da to ne rade kako treba (zašto nam nije pokazala!?), da bi pred kraj počela da vidi ono što ŽELI DA VIDI ("Evo, zasvetlelo je MALO"), da bi se na kraju opsetila da nema pomenutih baterija. Žena debil.

Odgovarao si za ocenu TAKO ŠTO...tema ALKOHOLIZAM. Ona ti čita neki nepoznat članak o čoveku koji se napio i baulja ulicama. I postavlja pitanje: POSLE KOLIKO METARA JE ČOVEK PAO? Posle koliko metara je čovek pao. Nemaš telesnu masu, NEMAŠ %%alkohola u krvi, nemaš NIŠTA (normalno pitanje, pre svega), samo njenu FACU ispred tebe koja očekuje odgovor. Ti kažeš nešto, ona kaže NE! NE! NE! i da ti KECAAAA!!! KECA TI DA MILKA VAŠKA JER NISI ZNAO POSLE KOLIKO JE METARA PAO PIJANI ČOVEKKKK!!!! Onda kreće LICITACIJA, djaci koji NE odgovaraju za ocenu POGADJAJU! Ona kaže NE, VIŠE! ili NE, MANJE! dok se interval ne svede na par metara, A ONDA digne ruku NJENA MILJENICA koja kaže "tačan odgovor", Milka kaže BRAVO! i upiše joj JOŠ JEDNU peticu u dnevnik.

Goreće u paklu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
U moje vreme Venea je izdavao Zavod.
Inače, još od tada datira moja odbojnost prema onoj sorti dece koja bez problema rešavaju sve zadatke iz nje (kao i ja, uostalom), ALI koja bi rekla "Venetova zbirka..."

Kasnije na fakultetu je ta odbojnost prerasla u otvoreno gadjenje.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
setih se gluposti zvane domacinstvo

... a iz prve pomoci
Prvu pomoć nam je predavala Milka Vaška. Vaška kao nadimak, ne prezime. U opisu posla joj je bilo da ide po odeljenjima i traži nam vaške, tako da smo je znali još od zabavišta. Kad je došla prva pomoć i zaštita, nastao je pakao. To kako je ona doživljavala svoj posao nije ZA OTKAZ, to je za VIŠEGODIŠNJU ROBIJU. Kombinacija urodjenog debilizma, nestručnosti, sadizma i još koječega preko. Kad je izvukla lutku, zaboravila je da stavi baterije. Onda je polovinu odeljenja koje je duvalo ko blesavo ubedila da to ne rade kako treba (zašto nam nije pokazala!?), da bi pred kraj počela da vidi ono što ŽELI DA VIDI ("Evo, zasvetlelo je MALO"), da bi se na kraju opsetila da nema pomenutih baterija. Žena debil.

Odgovarao si za ocenu TAKO ŠTO...tema ALKOHOLIZAM. Ona ti čita neki nepoznat članak o čoveku koji se napio i baulja ulicama. I postavlja pitanje: POSLE KOLIKO METARA JE ČOVEK PAO? Posle koliko metara je čovek pao. Nemaš telesnu masu, NEMAŠ %%alkohola u krvi, nemaš NIŠTA (normalno pitanje, pre svega), samo njenu FACU ispred tebe koja očekuje odgovor. Ti kažeš nešto, ona kaže NE! NE! NE! i da ti KECAAAA!!! KECA TI DA MILKA VAŠKA JER NISI ZNAO POSLE KOLIKO JE METARA PAO PIJANI ČOVEKKKK!!!! Onda kreće LICITACIJA, djaci koji NE odgovaraju za ocenu POGADJAJU! Ona kaže NE, VIŠE! ili NE, MANJE! dok se interval ne svede na par metara, A ONDA digne ruku NJENA MILJENICA koja kaže "tačan odgovor", Milka kaže BRAVO! i upiše joj JOŠ JEDNU peticu u dnevnik.

Goreće u paklu.
e lud si mars :smeh: :smeh:

inače ja sam voleo da štrikam, mada mi nije islo, mnogo sam zatezao i bilo je neujednačeno. samo bi neko morao da mi započne "okca" (ako se tako zove) i posle bih već znao šta treba gde namaknuti. doduše ukupna površina tog štrikeraja je bila 10-15 cm2
Korisnikov avatar
By Mars
Kako je mene to opčinjavalo, ta DIJABOLIČKA JEDNOSTAVNOST tih pravih igli, čak ne ni ona KUKICA na kraju ... a taj rad tako NIKAKAV, tako POVREDIV (raspariv), i onda, odjednom, ispadne - nešto tako korisno kao što je DZEMPER!

Možda deo mistike odlazi na to što se žene u mojoj familiji nisu time bavile nego sam to samo vidjao na gostovanjima po drugim kućama. Tamo mi je bilo EKSTRA zanimljiva ona plastična LOPTA u koju se stavi KLUPČE iz koga se plete...
Korisnikov avatar
By m..
Vas su razvrstavali po nekoj visini na fizičkom? Zašto? Kada?

Off: Kad čitam jukijeve postove, kao da čitam Adriana Mola.
Simpatično :)
Pa prvo te nateraju da chamis u baletankama, crnom sorcu i beloj majici na -10 u sali sa polomljenim prozorima, onako u vrsti (poredjan po visini) i ko blesav vices "zdravo, zdravo, zdravo!", a onda moras da trcis u krug (to je nemoguce a da te smrznuti prsti ne bole u onim govancima od baletanki, a onda bi valjda trebalo da igras basket sa bedevijama koje su za 2 glave vise od tebe, ili odbojku koja ostavlja crveni osip po rukama, i na kraju znojav presedis jos 4 casa u hladnoj ucionici. Ili jos gore, ako se radi neka gimnastika, da pravis zvezde i stojeve na rukama (to mi nije poslo za rukom ni u vrticu, doduse tad su mi branili da se bavim fizickim aktivnostima zbog napada kaslja), sve to povezano nekim debilnim koracima koje ne mozes da popamtis. Ili da bacas medicinku na kosh, koja ti redovno ispadne negde iza ledja. Ili te nateraju da budes pokretna meta nekom buducem siledziji da te gadja loptom.
Jbt, radije bih glavom lupala o zid.
Korisnikov avatar
By m..
U moje vreme Venea je izdavao Zavod.
Inače, još od tada datira moja odbojnost prema onoj sorti dece koja bez problema rešavaju sve zadatke iz nje (kao i ja, uostalom), ALI koja bi rekla "Venetova zbirka..."

Kasnije na fakultetu je ta odbojnost prerasla u otvoreno gadjenje.
jbt, meni nije predavao vene, ali jeste eugen, imala sam jaku cetvorku, bez rada kuci, ako se izuzme domaci svaki 2. put, a onda je dosla stjuardesa i odo ja na popravni.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..
Pa prvo te nateraju da chamis u baletankama, crnom sorcu i beloj majici na -10 u sali sa polomljenim prozorima, onako u vrsti (poredjan po visini) i ko blesav vices "zdravo, zdravo, zdravo!"
Kakav užas. Nama bi samo bacili loptu, a najveći je problem bio kako izgluvariti taj čas. Po jednom u svakom polugodju su nas ocenjivali kao nešto, jednom dvokorak za basket, jednom niski start za atletiku, jednom gimnastiku...i to je to, što se tiče sale, onda napolju trčanje i skok u dalje, sve po jednom, i to je to. Za četiri godine. Nikakve baletanke, nikakve vrste, pozdravljanje...Užas. Od jednog korisnog i zdravog nazovi predmeta su napravili Prison Break...
Korisnikov avatar
By Modesty
Nisam voljela hemiju,fiziku,matematiko onak-onak...uglavnom sam uvijek preferirala društvene nauke(predmete)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Tamo mi je bilo EKSTRA zanimljiva ona plastična LOPTA u koju se stavi KLUPČE iz koga se plete...
tvoji su bili neki napredni. kod mene je klupce stajalo u cegeru sa jos 10-15 druge klupcadi, a nama je bio hit da spojimo macku sa tim cegerom jer - eto ti radosti kad se obeznani od srece medju vunicom u 5 boja

@m.. ali GOVANCA od baletanki... :smeh: da i nas su terali da kao radimo te korake iz basketa i rukometa i skacemo u dalj i sve te ostale gadosti smisljene da istraumiraju nas "nacitane" - nekad se mislim da je jedini cilj tog casa i bio da ti kretencici dobiju barem nekakav revans u odnosu na nas dobre djake, kad vec na svim ostalim casovima zevaju ko ribe i preklinju decu poput mene da ih spasu, puze i ponizavaju se, ma mislim bljak. tacno ti se prikaze kakvi su ljudi od malih nogu.

takodje sam mrzeo smrad od znoja i hormona u svlacionici. ali mrzeo.

a ono merenje odbijanja lopte o zid, pa trcanje...

a preskakanje kozlica? to je bilo NAJGORE od svega. MORAS da se zatrcis kao magarac da preskocis nesto sto mozes i da zaobidjes, zgrcka ili razloska, svejedno, moj pad je bio uvek siguran. jednom sam povredio trbusnu maramicu od pada. ali sadista od glupog "fizicara" sa licem sirovine je samo to i cekao. kao ona deca u africi sto moraju da preskoce bika i da ubiju sirotog malog slona da bi nekom nesto dokazali o muskosti i trt-mrt.

u nekom trenutku sam cak i uspevao da preskocim jebeni kozlic, po nagonu samoodrzanja. mislite da mi je hvala neko rekao? NE.

ja verujem da je u paklu za nastavnike fizickog rezervisan poseban krug negde duboko, a sasvim blizu satane, gde su prinudjeni da se za citavu vecnost zalecu na kozlice i padaju preko njih, krsheci se i lomeci. a kad vise ne mogu da pomere ni prstic, onda moraju da bacaju usijanu medicinku.

:obesen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
volio sam ruski, engleski, muzicko i biologiju u osnovnoj - mrzio iz dna duse fiziku i hemiju.
U srednjoj obozavao logiku, filozofiju, ruski i knjizevnost, volio sam i sociologiju i psihologiju - ali smo ih imali samo jednu godinu. Prezirao fiziku *na svu srecu imali smo je samo dvije godine* i lingvistiku (posebno racunarsku lingvistiku - to je bio haos...)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Kada smo shvatili da ništa neće da bude od prvobitne skice, na brzinu sam uradio jednu prostiju, a lik me sramota da vam kažem koji je...
Tito?
Tih godina sam cesto vidjao tapiserije sa njegovim portretom iz profila (crno na oker pozadini) :D
Meni je tkanje islo super ali pletenje nikako. Cak ni dodatni casovi kod babe nisu pomagali jer je zene vrtela prstima 100 na sat pa sam samo mogao da :shocked: Na jedvite jade sam ispleo neko parce dimenzija metar sa dva reda i rekao da je sal za lutku, sto nije bas naislo na sjajan odziv kod profesorke.
Originaly posted by AngraMaina
a ono merenje odbijanja lopte o zid, pa trcanje...
Meni je taj jedan cas bio najomiljeniji od svih casova fizickog u toku godine. Uvek sam imao sjajne rezultate.
U srednjoj je jednom palo kladjenje ko ce najduze izdrzati na onoj spravi - navuces se rukama, glava iznad sipke i visis koliko mozes. Pored silnih fudbalera, kosarkasa, dzudista najduze izdrzala balerina :giggle:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by SeoskiLola
Pored silnih fudbalera, kosarkasa, dzudista najduze izdrzala balerina :giggle:
tako je to, uvek, u zivotu.
By mikka

ja verujem da je u paklu za nastavnike fizickog rezervisan poseban krug negde duboko, a sasvim blizu satane, gde su prinudjeni da se za citavu vecnost zalecu na kozlice i padaju preko njih, krsheci se i lomeci. a kad vise ne mogu da pomere ni prstic, onda moraju da bacaju usijanu medicinku.

:smeh:
angra, kako je ovo slatko, kao da jos uvek iz tebe govori pobunjeni momcic i nerd :mazi:
bas si bio streberko :njanja:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by mikka

:smeh:
angra, kako je ovo slatko, kao da jos uvek iz tebe govori pobunjeni momcic i nerd :mazi:
bas si bio streberko :njanja:
:) idi na fb grupu "graduate students: they are not bad people, they just made terrible life choices"

:kiss: :love:
By mikka
:) idi na fb grupu "graduate students: they are not bad people, they just made terrible life choices"
:kiss: :love:
:lol: :gric:
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Myself
1. Odbrana i zastita
A sta je ovo??
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by SeoskiLola
Tito?
Petokraka. Samo te dve KLOT varijante bez puno prelaza su mogle da se odrade za tako kratko vreme. A znam i to o cemu pricas, vidjao sam po stanovima. Malo veci format.

Ja nisam mrzeo sport, sve dok nije fudbal i kosarka. Voleo sam ta bacanja na fizickom, samo sto nam to niko nikad nije drzao kako treba. Kozlic zam skakao kako hoces, i to udaranje lopte. Iso na republicko na 800m (II mesto, III godina)...sta jos...gimnastika isto, sta oces sam znao da napravim...Al je fizicko kao fizicko bio SMOR.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tomek
1. Odbrana i zastita
Hoćeš detaljan ili sažet odgovor?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!