Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
priceza ali posto jos uvek nisam odrasla niti cu uskoro jos dugodugo cu biti samo priNJcezica :goran:
Korisnikov avatar
By dungoll
moja baka je uvek govorila da treba da budem direktor :D
ja sam kao mali doduše hteo da budem baron ili doktor :D
Korisnikov avatar
By Draco
Veterinar, boxer, shishach pasa i taksista. Ali sve zajedno, ne u fazama. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam nikada hteo da budem, ALI sam mislio da je najfantasticnije zanimanje KIOSK. Tj. radno mesto.
Korisnikov avatar
By Draco
I ja isto! Mislim, nije bilo top na listi kul zanimanja ali je bilo veoma blizu tome. Sedis ceo dan i citas zabavnike i stripove koje ne moras da platis..

A bila je jedna prodavnica u koju sam volela da idem jer su davali najbolji kusur?! Tj cinilo mi se da tamo sta god da kupis dobijes kusur i nadala sam se da nikada tu necu raditi jer sam kontala da cu bankrotirati od vracanja kusura.

Retardinjo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ti si bre to nešto mnogo ANALITIČNO. PRAKTIČNO.

Ono do zabavnika sam razumeo, joj... Jedan moj drug...imao je BABU. Ona je radila NA KISOKU. Bio sam DUBOKO UBEDJEN da je ona NATPRIRODNO BIĆE (Tolkin će znatno kasnije da udje u moj život...) i nisam mogao da verujem da neko može da bude TAKO SREĆAN. I, pobogu, ZAŠTO MOJE BABE NE RADE NA KIOSKU?!?!?

Posle smo kod nje kupovali PREZERVATIVE....Došli bismo na šalter (inače, kisok je turska reč), i tražili "Dajte nam jedan KING SIZE". Ovo zadnje pročitati "po Vuku", da komedija bude veća... tada nije bilo DUREX ni TROJAN ni NONAME, nego taj KINGSIZE i mnogo nas je kopkalo šta je unutra.

A unutra - pokvaren luftbalon!!!! PLJAČKA!

Ali je tako erotično mirisao i nekako se poklopio sa našim seksualnim sazrevanjem i spoznajam PA SMO MU i našli primenu...
Korisnikov avatar
By Draco
A mi smo, naivno, naduvavali kondome. :blenta:
I posle se pitam sto sam lezbejka.:shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Da znaš. Ode ti svaka trunka heteroseksualnosti.

A mene vidiš palio onaj MIRIS. Onaj TALK, toga sada više nema.

Mi smo probali da ih duvamo pa, kažem - nije išlo, NEGO smo ih punili vodom i bacali sa vrha zgrade! Bili su bolji, čvršći od običnih balona, i moglo je više da stane pa je samim tim i razorna moć pri udaru bila veća.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
punjenje kondoma vodom i polivanje okolo? :) mislite μπουγέλο (primer)? eh mars, sta meni sve fali.

(ko o cemu, kurva o postenju, a baba o ustipcima. izvinite na offtopicu.)
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš kako...uzmi u obzir da sam ja tada bio MALI PEDER, sklon životu i življenju. Nisam mogao ovako DIREKTNO, kao ovaj VELIKI peder (i, na kraju krajeva, kao JA, sada).

Edit: utesno, da nisam jedini. U vezi onog sta nam fali.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa da. istina je da sam i ja na trenutke pomisljao na radnicu u trafici, ili da asistiram baki koja je prodavala sladoled i uvek bila dobro raspolozena.

nego, kod mene u kuci je postojala ta distinkcija - na trafici se kupuju novine, slicice i stripovi, a na kiosku virsle i pljeskavice. ovih poslednjih je bilo malo, bili su crveni i kockasti, znate na koje mislim, dok su trafike imale oblik danasnjih kioska, sa malko kosim krovom koji je neznatno siri od same trafike.

inace da, kiosk dolazi od turskog köşk, od koga je i ćošak.
Korisnikov avatar
By Mars
A sve to u ulici koja se zove sokak...

Kod mene je trafika bilo sve ono kod dede i babe u Beogradu, a kiosk sve drugo po kasabama unutrašnjosti.

Znači, prema trafikama sam petkom trčao da kupim Politikin Zabavnik, a u kioscima viršle(sa senfom) i jogurt u "trouglastom" pakovanju, zbog čega kući nisam hteo da jedem i što je gorepomenuta baba teško, teško podnosila...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Znači, prema trafikama sam petkom trčao da kupim Politikin Zabavnik, a u kioscima viršle(sa senfom) i jogurt u "trouglastom" pakovanju, zbog čega kući nisam hteo da jedem i što je gorepomenuta baba teško, teško podnosila...
Jedno od mojih sećanja iz predškolskog? uzrasta je i da sedimo u Karađorđevom parku (jer smo išli da posetimo tatu na poslu) i obedujemo te viršle i jogurt. (to se dešavalo više puta) Dakle, trebalo je kupiti dva para viršli po detetu (a ja sam tu jedino dete), pošto najveći deo obroka ustvari ide golubovima i vrapcima, kojima bacaš te komadiće bajatog hleba različitog oblika i gledaš na koji način će se izboriti sa njim (golubovi uhvate hleb u kljun i cimnu glavom unazad tako da hleb poleti u vazduh i preleti preko njih, a njima u kljunu ostanu samo mali komadići; posle tako opet; vrapci nisu hteli da se igraju sa tim velikim komadima nego su ih negde odnosili, i to je izgledalo kao da ja sad uprtim ormar na leđa i otrčim). Ponekad im, kad je obrok već pri kraju, daš i koji komadić viršle da se zaslade, ali se mami to baš i ne sviđa. Mnogo kasnije sam ustanovio da novi jogurti nemaju taj kiseli opori ukus kao taj koga se sećam iz detinjstva. Ispostavilo se da treba čekati skoro do isteka roka trajanja, kada se ciklus bakterijske aktivnosti dovukao do mesta kada ima baš toliko kiseline... E da, i sem viršli postojale su i kobasice. One su izgledale isto kao viršle ali su bile tamnije i začinjenije. Metodom eksperimenta smo utvrdili da je omiljenost kobasica u odnosu na viršle pozitivno korelisana sa starošću osobe koja ih proba (tj. meni se kobasice nisu sviđale koliko viršle).
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se ne sećam da je hleb bio bajat. Ili se već sećanje poigrava samnom.
Inače sam ceo ansambl sebično jeo sam, ne dajući nimalo ostalim stvorenjima u lancu ishrane.

Tek kasnije sam počeo da delim sve sa psima lutalicama.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
inace da li neko zna zasto je ta podvrsta kiselog mleka dobila ime jogurt u bivsoj jugoslaviji?
pravi jogurt je zapravo nesto drugo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
inace da li neko zna zasto je ta podvrsta kiselog mleka dobila ime jogurt u bivsoj jugoslaviji?
pravi jogurt je zapravo nesto drugo.
Da, postoji ta razlika...

A da se nisu ONI zajebali?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Ja se ne sećam da je hleb bio bajat. Ili se već sećanje poigrava samnom.
To je sad retroaktivno poređenje sa trenutnim vrstama sličnog hleba. Recimo da je odstajao jedno vreme, nije bio sasvim frišak. Bio je i malo vlažan jer je iz viršli curila vodica.

A za jogurt ne znam... ali znam da smo jednom probali da napravimo kiselo mleko koristeći kupovno kao maju, pa smo malo duže sačekali i napravio se jogurt (ovaj naš) jer su valjda te bakterije nadjačale one iz kiselog mleka.
Korisnikov avatar
By Modesty
U predškolskom uzrastu sam sanjala da budem mornar ali na nekom drvenom jedrenjaku.Da plovim svijetom i to maštanje mi je trajalo do jedno 10 godine.
Posle sam uvijek zamišljala neku laku zaradu,pod tim se nije podrazumjevala pljačka i sl...nisam imala baš točnu predstavu na koji način to izvesti ali sam se uglavnom vidjela kao imućna bez mnogo truda(fizičkog)
Korisnikov avatar
By Val
Pedijatar:beba: i pilot . :avion:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Domacica :smeh:
Djubretarka - tako bar moja mama kaze:lol:

A ispala sam bas fino dete :snob:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
A za jogurt ne znam... ali znam da smo jednom probali da napravimo kiselo mleko koristeći kupovno kao maju, pa smo malo duže sačekali i napravio se jogurt (ovaj naš) jer su valjda te bakterije nadjačale one iz kiselog mleka.
Moji su se jedno vreme igrali sa nekom mahinom za to, nalijes u teglice i stavis unutra, pa grejaci odrade poso, satima. Ali im je neko rekao da je bolje koristiti jogurt jer se lakse razbije, rasporedi, INKORPORIRA u mleko od kiselog mleka.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Skoro smo se valjali od smeha kada je drugar nasao spomenar iz osnovne bas na tom pitanju - sta ces biti kad porastes. Kakvih tu bisera ima...

Secam se da sam ja jednom napisao da zelim da budem Isus Hrist a da me ubijes ako sad znam zasto :lol: Mora da je tu babac umesao prste... mada mi se i sad svidja ta ideja umiranja za ideale...

Znam da sam hteo da budem cika iz Opstanka dosta dugo ali sam odustao od ideje o veterini kad sam skontao da cu gurati ruke u kravlje guzice i tako to.
Tu negde su krenuli sa emitovanjem Dinastije, Dalasa i sl. serijala sa svim raskosnim `aljinama pa sam pozeleo da budem modni kreator. Ubrzo posle toga i brodvejski igrac.
Onda sam hteo da budem prof. istorije ili arheolog ali sam odustao kad su krenuli sa sa svim onim dosadnim podacima o ratovima iz 20 veka.
U opticaju su jos bili i doktor koji bi otkrio lek za rak i sidu ali sam se usput smorio sa fizikom i hemijom; pa gluma/scenarista; pa psiholog, kriminalisticki inspektor, pa stjuart i turisticki vodic (te sam upisao tu srednju al` su nas za`ebali ne rekavsi da to nisi posle zavrsene srednje a ni vise a ni faxa).
A onda sam resio da se vratim korenima i ostvarim jedan od tih snova iz detinjstva i uspeJo ;)
Korisnikov avatar
By pthalo
kada sam imala 3 godine, htela sam da budem pingvin kada porastem. Kada sam imala 4 godine, odlučila sam da ipak ću biti:

Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
Hteo da budem doktor , postao doktor a sad posle dve godine "doktorovanja" s vremena na vreme ozbiljno razmisljam o tome da odem u vodoinstalatere
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!