Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsJedno od mojih sećanja iz predškolskog? uzrasta je i da sedimo u Karađorđevom parku (jer smo išli da posetimo tatu na poslu) i obedujemo te viršle i jogurt. (to se dešavalo više puta) Dakle, trebalo je kupiti dva para viršli po detetu (a ja sam tu jedino dete), pošto najveći deo obroka ustvari ide golubovima i vrapcima, kojima bacaš te komadiće bajatog hleba različitog oblika i gledaš na koji način će se izboriti sa njim (golubovi uhvate hleb u kljun i cimnu glavom unazad tako da hleb poleti u vazduh i preleti preko njih, a njima u kljunu ostanu samo mali komadići; posle tako opet; vrapci nisu hteli da se igraju sa tim velikim komadima nego su ih negde odnosili, i to je izgledalo kao da ja sad uprtim ormar na leđa i otrčim). Ponekad im, kad je obrok već pri kraju, daš i koji komadić viršle da se zaslade, ali se mami to baš i ne sviđa. Mnogo kasnije sam ustanovio da novi jogurti nemaju taj kiseli opori ukus kao taj koga se sećam iz detinjstva. Ispostavilo se da treba čekati skoro do isteka roka trajanja, kada se ciklus bakterijske aktivnosti dovukao do mesta kada ima baš toliko kiseline... E da, i sem viršli postojale su i kobasice. One su izgledale isto kao viršle ali su bile tamnije i začinjenije. Metodom eksperimenta smo utvrdili da je omiljenost kobasica u odnosu na viršle pozitivno korelisana sa starošću osobe koja ih proba (tj. meni se kobasice nisu sviđale koliko viršle).
Znači, prema trafikama sam petkom trčao da kupim Politikin Zabavnik, a u kioscima viršle(sa senfom) i jogurt u "trouglastom" pakovanju, zbog čega kući nisam hteo da jedem i što je gorepomenuta baba teško, teško podnosila...
Originally posted by MarsTo je sad retroaktivno poređenje sa trenutnim vrstama sličnog hleba. Recimo da je odstajao jedno vreme, nije bio sasvim frišak. Bio je i malo vlažan jer je iz viršli curila vodica.
Ja se ne sećam da je hleb bio bajat. Ili se već sećanje poigrava samnom.
Originally posted by jukieMoji su se jedno vreme igrali sa nekom mahinom za to, nalijes u teglice i stavis unutra, pa grejaci odrade poso, satima. Ali im je neko rekao da je bolje koristiti jogurt jer se lakse razbije, rasporedi, INKORPORIRA u mleko od kiselog mleka.
A za jogurt ne znam... ali znam da smo jednom probali da napravimo kiselo mleko koristeći kupovno kao maju, pa smo malo duže sačekali i napravio se jogurt (ovaj naš) jer su valjda te bakterije nadjačale one iz kiselog mleka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!