Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ivanazuhDace Bog.Originally posted by *deni*Voleo bih da se napijemo zajedno...
I ja se uclanjujem.
Volim da pijem alkohol, a volim i da se napijem kao krmacha.
Ziveli !
No, pls., ucini mi i vrati svoju fotku za avatar.
Originally posted by sofiaJbt, ja tebe nisam videla na forumu jos od onog dogovora da se zajedno ubijemo...jel mi verujes da sam se u par navrata zabrinula...ccc...
Kiksnula sam i kao alkoholicar!
Originally posted by ivanazuh
Kad se napijem umem biti skandalozan, zato se valjda retko i pojavljujem po klubovima (bar ovde). Kad se pojavim, uvek se zna sta ce se na kraju desiti...
Slozili bismo se.
Originally posted by ValDaj, kul je sto ti ne pijes i sve to, al niko se ovde ne dici alkoholom.
Znate shta ne kapiram? Proganjate onu "trash girl" na mrtvo ime zbog "promovisanja" narkotika. A shta je sad? Dichite se alkoholom i sve ok?
Ne mogu nishta efektivno da dodam "na ON", jer ne pijem nishta sem vode, chaja i katkad kafe.
Budite pozdravljeni.
Originally posted by svejedno
Da, istina..
I sta sad?
Zabraniti alkohol?
..
Neki ljudi vole i da pucaju u druge ljude.
..
Ali pice nije tol'ko losa stvar, ako se ne preteruje.
To je to.
Edit - i ja volim da dunem.. nije to tliko strasnoo ako covek nije idiot.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!