Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Utisak nevidjenog smora. I istina je.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Regularna, mozda previse. Savrsena cerka. Nekad mogu delovati jako prepotentno, a u drugim situacijama too gay(gay, as in happy). U svakom slucaju, dosadna.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zavisi od situacije u kojoj me ljudi upoznaju kakvo misljenje sticu o meni... npr kada sam sama ili sa jos jednom osobom pri upoznavanju, ljudi misle da sam tiha, povucena, dobrica - mutava... :retard:

dok kad me upoznaju, kad sam sa svojim drustvom, onda sam hiperaktivna, druzeljubiva, komunikativna, buntovnik, uvek spremna za akciju i neko ludovanje... :redaljka:

meni je krivo sto pojedini ljudi i ne grade sami sliku o nekome, ne daju sansu da nekoga upoznaju nego je kao prvi utisak najbitniji i presudan... ili se oslanjaju na tudje price, sto je jos gore
Korisnikov avatar
By jenny
Ma ja ne dajem pet para na prvi utisak, uglavnom se ispostavi kao pogrešan.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Da sam drkosh, en general. U firmi mi prizanju originalnost, ali je pripisuju i ekscentricnosti kojoj sam sklon. Ili me volu, il me ich ne podnosu. Nema sredine.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Baš onakav kakav jesam.

Nervira me ponekad što ne umem da se pretvaram pred drugima, da sam nešto drugo, da sam neko drugi.

Osećam se često vrlo ranjivo zbog toga, pošto me je na početku vrlo lako pročitati.
Kasnije, kada se odnos zakomplikuje i ja dodatno postanem komplikovaniji, ali početak...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Dirrty

Baš onakav kakav jesam.

Nervira me ponekad što ne umem da se pretvaram pred drugima, da sam nešto drugo, da sam neko drugi.

Osećam se često vrlo ranjivo zbog toga, pošto me je na početku najlakše pročitati.
Kasnije, kada se odnos zakomplikuje i ja dodatno postanem komplikovaniji, ali početak...
I opet si zakomplikovao kao i obično :P

OT:

Mnogi su mi rekli da delujem preozbiljno, a to tako nije istinaaa.

Drti, brani me kao i ja tebe :D
Korisnikov avatar
By inga
Očigledno da delujem glupo jer se ljudi uvek iznenade kad čuju nešto pametno od mene :neznam:
Korisnikov avatar
By IriS
kako kod koga.
jedni me doživljavaju kao preozbiljnu.
drugi kao neozbiljnu.
treći kao brbljivu.
četvrti kao ćutljivu.

u suštini, ja znam kakva sam, a sve ostalo je u oku posmatrača i energiji koju isti probude u meni.
Korisnikov avatar
By KiWi
Kad bih znao, verovatno bih mogao da ga promenim ... na žalost, većina ljudi ne govori iskreno o svojim sagovornicima ...

Prošle nedelje je moja drugarica prošla pola grada, srela se sa 100 ljudi i popričala sa njima i niko joj nije rekao da ima grudvicu (poveću) gela na šiškama, koja po boji i obliku neodovljivo podseća na svršotinu ... Da nije naišla na mene, verovatno bi ceo dan šetala taj spermić u kosi.
By str00ja
Pa zavisi. Obično sam jako pričljiv, čak i kada tek upoznam nekoga, to mi dođe najupadljivija osobina onako na prvu loptu, pa kontam da me dožive kao živahnog, rečitog, energičnog i veselog, u slučaju da je dotična osoba otpočela komunikaciju sa mnom, i verujem da tada odajem utisak nekog jakog temperamenta i druželjubivosti. Nekad i nepromišljenosti.
Međutim, ako me neko samo posmatra samog sa strane, mislim da bi stekao utisak da sam krajnje smirena, stabilna, elegantna i blago melanholična osoba, što, istina, znam da budem, ali često uopšte nije tako.

Ono što su mi je više puta rečeno je da zračim pozitivnom energijom i da delujem kao osoba kojoj mogu da veruju i koja ih često zbuni svojom brzinom i plahošću, ali i oraspoloži i nasmeje, da delujem nežno i detinjasto, malo nezrelije nego što zaista jesam. Nekad i isuviše zamišljeno i pogubljeno.

Ali totalno važi ono što par ljudi već reče u ovoj temi iznad - zavisi u kojoj situaciji me upoznaju i kakvu energiju podstaknu u meni. Mada niko me ne zna nadrkanog i smorenog, takav se, iskreno, usta moja hvalite me, ne znam ni ja sam.
:snesko:
Korisnikov avatar
By dharmox
Uporan i tvrdoglav. A takav i jesam.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
hm, pa da, sve zavisi od situacije...

retko ko mi iskreno kaze kako me vidi, ili kakav sam prvi utisak ostavila.... bilo je par iskrenih koji su mi rekli da su mislili da sam jako uobrazena pre nego sto su proveli neko vreme u mom drustvu i onda shvatili da uopste nisam takva... zatim, neki su mi rekli da me vide kao veoma ozbiljnu i odgovornu osobu, sto me nije iznenadilo jer se tako i postavljam prema ozbiljnim stvarima, no to ne znaci da ne umem da budem neozbiljna i neodgovorna u nekim drugim situacijama ;)
jedna zena mi je rekla da joj delujem kao da sam na nekoj slici pejzaza: oko mene priroda a ja sedim i to mirno posmatram - ona mi je takodje rekla (a i jos neki) da umem da delujem povuceno, u nekom svom svetu, da se drzim dalje od drugih, da se ne intimiziram sa drugima - sto jeste tacno vecinom vremena
jedna osoba mi je rekla da sam kao "princeza na zrnu graska", a jedna druga da sam "previse samosvesna" - ovo drugo sam ja uzela kao kompliment (iako nisam sigurna da li je trebalo tako da bude shvaceno), a prvo mi je jako smesno (jer u bukvalnom smislu to stvarno jesam - kada spavam ako ispod mene ima neka neravnina ili kvrzica, jako me to nervira i ne mogu da spavam - ali to ta osoba nije mogla nikako znati, nego je mislila u prenesenom smislu, kao da nikad nicim nisam zadovoljna i da mi sve smeta - sto je sve samo ne istina)
neki su mi rekli da su odmah pomislili da sam jako fina i dobra osoba

ali sve ovo je rekao veoma mali broj ljudi s kojima dolazim u kontakt - zapravo, samo oni koji su mi posle postali prijatelji ili koji su me posle poznavali duze vreme- samo oni su mi rekli posle kako su me videli prvi put, ili kako me dozivljavaju ponekad - jer, naravno, ne trazim nikada od osoba koje i sama povrsno poznajem ili osoba koje eto prvi put sretnem, da mi kazu odmah nakon prvih par reci - e, aj, sad, koji sam utisak ostavila? sta mislis o meni?... bzvz...

tako da je zakljucak: pojma nemam kako me generalno ljudi vide i kakav prvi utisak odajem... uglavnom me i ne interesuje, mada naravno, ima situacija kada zelim da ostavim dobar utisak i/ili da se dopadnem, ali to je vec nesto drugo... onda je covek ipak svestan sebe u velikoj meri, tj. trudi se da se ponasa na odredjeni nacin i da ostavi odredjeni utisak
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by nsBeckie

...jer, naravno, ne trazim nikada od osoba koje i sama povrsno poznajem ili osoba koje eto prvi put sretnem, da mi kazu odmah nakon prvih par reci - e, aj, sad, koji sam utisak ostavila? sta mislis o meni?... bzvz...

tako da je zakljucak: pojma nemam kako me generalno ljudi vide i kakav prvi utisak odajem...
Slažem se.

Mene interesuje da li je većini sa foruma eksplicitno izrečen utisak ili je reč o fenomenu 'mislim da misli'? :shrug:
Korisnikov avatar
By gossip
e pa ovako su mi rekli: pozitivan kao pojava....nasmejan...duhovit...egocentrican...zamisljen...nezainteresovan....zeljan paznje i tako dalje... :) sa nekim stvarima odavde se slazem...sa nekim ne :)
Korisnikov avatar
By gossip
inace ako verujete u astrologiju....vas podznak je vasa socijalna maska...i pokazuje kako se ponasate medju drustvom :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

meni je krivo sto pojedini ljudi i ne grade sami sliku o nekome, ne daju sansu da nekoga upoznaju nego je kao prvi utisak najbitniji i presudan... ili se oslanjaju na tudje price, sto je jos gore
da to je baš bezveze...
ont.:kontradiktoran utisak
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by gossipboy8989
vas podznak je vasa socijalna maska
jel ima nešto na šta taj podznak ne utiče, čuo sam i da je presudan za sex, društvo, ljubav, da na pola života preovlada tobom... :possession: :novinar:
Korisnikov avatar
By Delerium
Drugi me dozivljavaju kao ozbiljnu,mirnu,tihu,povucenu osobu. Ali,ko me bolje upozna prilicno promeni misljenje :dance:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
uuuujoj.
ako sam u manjem drustvu koje bas i ne poznajem, ljudi sticu utisak da sam bojazljivo, stidljivo, mirno i povuceno stvorenje koje se boji mraka.i onda pogadjaju da sam od 84og do 80og godista. :smeh: a kad sam sa svojom ekipom....e to je vec druga stvar. :) odma sam pozitivna, divna, ql, ludjakinja, ortakinja i sta ja znam sve. e a onda sam od 88og do 92og. :smeh: :lol:

ali uglavnom me svi na prvu loptu dozive kao povucenu, dobricu i stidljivu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je do podznaka, super :awesome:
Više ga volim od znaka, od koga ne mogu da pobegnem... mada su savršena suprotnost.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pfff :serena2:

:smeh:

susta suprotnost od onog sto jesam :)
Korisnikov avatar
By Suki
Mene ljudi vide kao uvrnutog,filozofskog,cutljivog mladica
By faxsimil
Mene dozivljavaju ovako.

strejt svijet:
1. tajanstvenog
2. cudnog
3. nekomprpmisnog
4. donekle introvertnog
5. tolerantnog
6. pozitivsnog

gay svijet:

1. promiskuitetna tetka (sto u stvari nije tacno, ali metako dozivljavaju)
2. prevejana
3. prefinjena (kao becka grofica)
4. prefinjeno saraksticna

Mada, u sustini sam dobra nesvacena i jadna boemska dusa! :
By Speculum Columbae
Izgledam kao komunikativna i optimistična osoba, zapravo sam komplikovan, mračan i asocijalan.
Korisnikov avatar
By Srklet
ili me vole i postuju ili me mrze i smatraju najgorim jadnikom. rijetki ostanu ravnodusni. whatever. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!