Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DirrtyI opet si zakomplikovao kao i obično
Baš onakav kakav jesam.
Nervira me ponekad što ne umem da se pretvaram pred drugima, da sam nešto drugo, da sam neko drugi.
Osećam se često vrlo ranjivo zbog toga, pošto me je na početku najlakše pročitati.
Kasnije, kada se odnos zakomplikuje i ja dodatno postanem komplikovaniji, ali početak...
Originally posted by nsBeckieSlažem se.
...jer, naravno, ne trazim nikada od osoba koje i sama povrsno poznajem ili osoba koje eto prvi put sretnem, da mi kazu odmah nakon prvih par reci - e, aj, sad, koji sam utisak ostavila? sta mislis o meni?... bzvz...
tako da je zakljucak: pojma nemam kako me generalno ljudi vide i kakav prvi utisak odajem...
Originally posted by gossipboy8989Podznak i znak su mi isti. Strelac.
inace ako verujete u astrologiju....vas podznak je vasa socijalna maska...i pokazuje kako se ponasate medju drustvom
Originally posted by Sanja Steppenwolfinda to je baš bezveze...
meni je krivo sto pojedini ljudi i ne grade sami sliku o nekome, ne daju sansu da nekoga upoznaju nego je kao prvi utisak najbitniji i presudan... ili se oslanjaju na tudje price, sto je jos gore
Originally posted by gossipboy8989jel ima nešto na šta taj podznak ne utiče, čuo sam i da je presudan za sex, društvo, ljubav, da na pola života preovlada tobom... :possession:
vas podznak je vasa socijalna maska
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!