Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Konj bez imenaSrdacan pozdrav za tebe Aleksandre
Pozdrav maso
Zovem se Aleksandar i nasao sam vas pomocu, pa koga drugog no ''google.com''-a.
Sto se seksualnog opredeljenja tice, hetero sam. Verovatno se pitate: ''Pa sto si dosao kojeg vraga?'', mada, nemojte da mi zamerite. Registrovao sam se jer zelim da procitam sta drugi ljudi misle o necemu, kako da se postavim u nekim situacijima i zbog niza drugih razloga.
Sto se vaseg opredeljena tice, zaista nemam nista protiv, ma kako vam to cudno zvucalo. Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.
To bi bilo u kratkim crtama moje predstavljenje.
Budite pozdravljeni
Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.Posle ovoga sam pomislio da si jedan od mojih ortaka
Originally posted by mikkaNe treba da laze! AKo bas mora nek precuti neke stvari koje ce mu posle reci. Drug moze da nasluti tu laz a posle sipak...
Izmisli nekog lika koga si upoznao koji je kao gej i kazi kako je bas gotivan.
Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.Pa, evo otprilike Ne bih cepidlacio oko takvih sitnica , to ne moze nikome da naskodi (osim ako decko ocajno laze )ako ce to zaista da produbi njihovo prijateljstvo, a mislim da svi mi znamo koliko znaci ako imas bar jednog ortaka koji zna da si gej, i koji te podrzava i razume. , tako da su takve sitnice stvarno beznacajne, i ne mogu nikoga da povrede. (Mislim, ko moze biti povredjen ako kazes da znas gotivnog gej lika , evo neka samo kaze da zna Mikku sa jednog foruma, i nece lagati ). Ako je Aleksa bas puritanac, neka mu posle svakako prizna zasto je to rekao, pa valjda ce mu gej drug razumeti.
Originally posted by ns.happyNaravno da ne, sigurno je to individualno, ja sam se prosto stavio u ulogu njegovog druga, jer mi je poznata situacija, i rekao sta bi otprilike kod mene upalilo. Pokusao sam da pomognem, a Aleksa neka proceni sta je najbolje.
zar se to prijateljstvo samo tako moze produbiti?
Originally posted by mikkaU svakom slucaju nisi nasao ono sto sam te pitaoSticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.Pa, evo otprilike Ne bih cepidlacio oko takvih sitnica , to ne moze nikome da naskodi (osim ako decko ocajno laze )ako ce to zaista da produbi njihovo prijateljstvo, a mislim da svi mi znamo koliko znaci ako imas bar jednog ortaka koji zna da si gej, i koji te podrzava i razume. , tako da su takve sitnice stvarno beznacajne, i ne mogu nikoga da povrede. (Mislim, ko moze biti povredjen ako kazes da znas gotivnog gej lika , evo neka samo kaze da zna Mikku sa jednog foruma, i nece lagati ). Ako je Aleksa bas puritanac, neka mu posle svakako prizna zasto je to rekao, pa valjda ce mu gej drug razumeti.
Originally posted by Konj bez imenaZa ovoOriginally posted by REINaoruzan, za sta?
Welcome. Jesi naoruzhan? Mi jesmo...
Ako mislis da cu ikoga ovde proganjati, kuditi ili tome slicno grdno se varas
a zasto mislis da nas zanima jesi li gay ili ne? ta stavka je jedino bitna ukoliko ucestvujes u raspravi o klistiranju ili analnom seksu, ili gde volite da vam svrsi itd.
mislim da to sto si na prvo mesto istakao da si drugaciji predstavlja veliku nesigurnost u sebe. ako si nacisto, tebe takodje ne bi trebalo da zanima da li smo mi str8 ili ne.
i da, ovde ima isto str8 forumasa. ti si prvi otvorio temu o tome.
Originally posted by Konj bez imenaOvo je toliko neukusno da prevazilazi sve granice!!!TI hoćeš njega da provališ?Pa ko si ti?Prijatelj?To što ti radiš ne rade prijatelji.To je toliko prljava rabota,najobičnija špijunaža,zadiranje u tuđ život...Kažeš da si već "provalio"jedan njegov nick na miRCU-imaš li ti druge zanimacije u životu,ili ti je uhođenje primarno?
Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.
Zasto sumnjam, evo fakta:
Ne izlazi sa nama. Sto se cura tice, potpuno ga ne zanimaju. Ozbiljno sam poceo da sumnjam kada sam mu provalio ''nickname'' na mIRCU: ''Decko90''.
Promenio se dosta u poslednje vreme
Originally posted by deranApsolutno se slazhem sa Deranom...Originally posted by Konj bez imenaOvo je toliko neukusno da prevazilazi sve granice!!!TI hoćeš njega da provališ?Pa ko si ti?Prijatelj?To što ti radiš ne rade prijatelji.To je toliko prljava rabota,najobičnija špijunaža,zadiranje u tuđ život...Kažeš da si već "provalio"jedan njegov nick na miRCU-imaš li ti druge zanimacije u životu,ili ti je uhođenje primarno?
Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.
Zasto sumnjam, evo fakta:
Ne izlazi sa nama. Sto se cura tice, potpuno ga ne zanimaju. Ozbiljno sam poceo da sumnjam kada sam mu provalio ''nickname'' na mIRCU: ''Decko90''.
Promenio se dosta u poslednje vreme
Ako ste prijatelji,kao što tvrdiš,zašto mu otvoreno ne iskažeš sumnju da je gay,nego rovariš po sajtovima koje on,eventualno,posećuje?
Sramota i bruka
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!