Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
bolje i konstruktivna kritika, nego poltronsko uvlacenje svakoj novajliji :prst:
By mikka
Originally posted by Konj bez imena
Pozdrav maso :)
Zovem se Aleksandar i nasao sam vas pomocu, pa koga drugog no ''google.com''-a.
Sto se seksualnog opredeljenja tice, hetero sam. Verovatno se pitate: ''Pa sto si dosao kojeg vraga?'', mada, nemojte da mi zamerite. Registrovao sam se jer zelim da procitam sta drugi ljudi misle o necemu, kako da se postavim u nekim situacijima i zbog niza drugih razloga.
Sto se vaseg opredeljena tice, zaista nemam nista protiv, ma kako vam to cudno zvucalo. Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.

To bi bilo u kratkim crtama moje predstavljenje.

Budite pozdravljeni :)
Srdacan pozdrav za tebe Aleksandre :)
Drago mi je da je sve vise (nadam se) nehomofobnih str8 ljudi.
U gej populaciji ima nas raznih, bas kao i u strejt, i nema tu neke prevelike generalizacije: svi smo mi- ljudi. Ne obaziri se na maliciozne komentare, njih imas na svakom forumu ;)
Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.
Posle ovoga sam pomislio da si jedan od mojih ortaka :puzzle:
Ali nigde nemam nick Decko90, tako da ne moram da paranoisem :D
Kao sto Laki rece, nemoj ga direktno pitati, budi strpljiv, pokazi mu naokolo najpre da nisi homofob: (sad mozda lupam) pricaj kako gotivis seriju Will&Grace, OBAVEZNO odgledaj Brokeback Mountain, kultni film gej populacije (od nedavno sam postao promoter i tog brenda :kosa: ), tako ces puno shvatiti o gej ljudima, i reci mu da si gledao taj film i da ti se dopada, i preporuci njemu da odgleda (pokusajte i zajedno). Izmisli nekog lika koga si upoznao koji je kao gej i kazi kako je bas gotivan. Sve su to prilike da pokusa da ti se otvori, i da mu se priblizis u toj problematici. I vazno, treba da mu stavis do znanja da si jedan od onih ortaka koji ce biti uz njega u teskim situacijama.
Bar je to nacin na koji bih otprilike voleo da meni pristupi neki moj str8 ortak da bih mu se out-ovao (out-ovati se znaci priznati da si gej).
On je stvarno srecan momak ako ima takvog ortaka punog razumevanja, koji se jos registrovao na ovakvom forumu da bi vise mogao da sazna o gej ljudima. :up:

@nshappy
ne diraj mi lakija :indijanac: :spank:
on nije uvlakusa, i meni je pomogao kada sam bio novajlija, on je dusica i dobar drug :friends:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by mikka
Izmisli nekog lika koga si upoznao koji je kao gej i kazi kako je bas gotivan.
Ne treba da laze! AKo bas mora nek precuti neke stvari koje ce mu posle reci. Drug moze da nasluti tu laz a posle sipak...
By mikka
Mrachko, pa decko je i sam rekao da je upoznao gej ljude koji su ok, tako da ne bi ustvari lagao (u sustini :D ). :P
By mikka
Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.
Pa, evo otprilike :D Ne bih cepidlacio oko takvih sitnica :lukavi: , to ne moze nikome da naskodi (osim ako decko ocajno laze :lol: )ako ce to zaista da produbi njihovo prijateljstvo, a mislim da svi mi znamo koliko znaci ako imas bar jednog ortaka koji zna da si gej, i koji te podrzava i razume. :friends: , tako da su takve sitnice stvarno beznacajne, i ne mogu nikoga da povrede. (Mislim, ko moze biti povredjen ako kazes da znas gotivnog gej lika :andjelak: , evo neka samo kaze da zna Mikku sa jednog foruma, i nece lagati :D ). Ako je Aleksa bas puritanac, neka mu posle svakako prizna zasto je to rekao, pa valjda ce mu gej drug razumeti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar se to prijateljstvo samo tako moze produbiti? :lood:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Machkodlak
Gde si ti to procitao? :pazzle:
Pishe se PUZZLE

:spank:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tako je Mikka.
Samo neka slusha mene i tebe i dobro ce proci :D
Mozda ga i preobratimo i od decka napravimo vatrenog borca za prava gay osoba.

@Konj bez imena-javi kako je proslo sa tvojim frendom.
Korisnikov avatar
By anche
zasto meni u ovim situacijama uvek odzvanja bazova recenica: 'str8 people are taking over! they are everywhere!'?!

dobrodosao, svakako :)
By mikka
Originally posted by ns.happy
zar se to prijateljstvo samo tako moze produbiti? :lood:
Naravno da ne, sigurno je to individualno, ja sam se prosto stavio u ulogu njegovog druga, jer mi je poznata situacija, i rekao sta bi otprilike kod mene upalilo. Pokusao sam da pomognem, a Aleksa neka proceni sta je najbolje. :peace:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by mikka
Sticajem okolnosti, provalio sam ljudi drugacijeg seksualnog opredeljenja nisu losi ljudi, te zbog toga ne vidim razlog zbog kojeg bih trebao da se druzim sa takvima.
Pa, evo otprilike :D Ne bih cepidlacio oko takvih sitnica :lukavi: , to ne moze nikome da naskodi (osim ako decko ocajno laze :lol: )ako ce to zaista da produbi njihovo prijateljstvo, a mislim da svi mi znamo koliko znaci ako imas bar jednog ortaka koji zna da si gej, i koji te podrzava i razume. :friends: , tako da su takve sitnice stvarno beznacajne, i ne mogu nikoga da povrede. (Mislim, ko moze biti povredjen ako kazes da znas gotivnog gej lika :andjelak: , evo neka samo kaze da zna Mikku sa jednog foruma, i nece lagati :D ). Ako je Aleksa bas puritanac, neka mu posle svakako prizna zasto je to rekao, pa valjda ce mu gej drug razumeti.
U svakom slucaju nisi nasao ono sto sam te pitao :njanja:
a provaliti da su gay ljudi ok i znati nekog ok gay lika nije isto!
Prema tome bolje bez lazi i prevare... Zaboravljas da pederi imaju dobru intuiciju za takve stvari :hvala:
off: ne offuja za tako bezvezne gluposti seljanko sisata ispravio sam ono sto sam napsao! :shamar:
By mikka
dobro, mrachak, hteo sam da nekako pomognem, meni to ne bi toliko smetalo ;) :peace:
Korisnikov avatar
By Rei
Al' ste se raspisali dok sam ja spio
Originally posted by REI
Welcome. Jesi naoruzhan? Mi jesmo... :alexis:
Naoruzan, za sta?
Ako mislis da cu ikoga ovde proganjati, kuditi ili tome slicno grdno se varas :)
Za ovo :lol:
a zasto mislis da nas zanima jesi li gay ili ne? ta stavka je jedino bitna ukoliko ucestvujes u raspravi o klistiranju ili analnom seksu, ili gde volite da vam svrsi itd.
mislim da to sto si na prvo mesto istakao da si drugaciji predstavlja veliku nesigurnost u sebe. ako si nacisto, tebe takodje ne bi trebalo da zanima da li smo mi str8 ili ne.
i da, ovde ima isto str8 forumasa. ti si prvi otvorio temu o tome. :kafa:
By Hans
Chowek se samo preCtavio, a vi ste odmah krenuli u svoje medjusobne razmirice i prepirke...haos.. Dobrodosao Alexandre i bolje nas nashao! :D
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Zahvaljujem na dobrodoslici :)

Sto se tice nekih komentara, stvarno mi ne smeta. Kontam u kakvoj ste situaciji te razumem.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Καλώς ήλθατε στο κόσμο αναρωτιούνται! :hug:
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Άτομο ευχαριστιών :)
Χαιρετισμοί για σας.

Inace, imam opasnu majicu sa Stavrosa.
Pise:
Athens Maraton a ispod je aplikacija. Kao neka golotinja trci :nesiguran:
Korisnikov avatar
By anche
Sto se tice nekih komentara, stvarno mi ne smeta. Kontam u kakvoj ste situaciji te razumem.
hmm... mi-vi-oni... korektna recenica koja ne podvlaci razlike medju nama bi bila: 'kontam kakva je situacija' :nokti:
By Simor
On je provalio da Drugačiji nisu loši.

Sada hoće da provali druga koji je možebiti Drugačiji.

Mene provalila Muka. :barf:
Korisnikov avatar
By reveal
@ bezimeni konj - Dobrodosao! Lepa ti je kuca! Al ona tarantula mi malo deluje otrovno... :uplasen:

:lol:

Poz!
Korisnikov avatar
By deran

Konkretno, sumnjam na drugara sa kojim sam odrastao i hocu da ga provalim. Ne da bih mu naudio vec da bi mu pomogao. Zato sam ovde, citam i pokusavam da razumem zbog cega je nesto tako i ako je tako kako da se postavim.
Zasto sumnjam, evo fakta:
Ne izlazi sa nama. Sto se cura tice, potpuno ga ne zanimaju. Ozbiljno sam poceo da sumnjam kada sam mu provalio ''nickname'' na mIRCU: ''Decko90''.
Promenio se dosta u poslednje vreme :(
Ovo je toliko neukusno da prevazilazi sve granice!!!TI hoćeš njega da provališ?Pa ko si ti?Prijatelj?To što ti radiš ne rade prijatelji.To je toliko prljava rabota,najobičnija špijunaža,zadiranje u tuđ život...Kažeš da si već "provalio"jedan njegov nick na miRCU-imaš li ti druge zanimacije u životu,ili ti je uhođenje primarno?

Ako ste prijatelji,kao što tvrdiš,zašto mu otvoreno ne iskažeš sumnju da je gay,nego rovariš po sajtovima koje on,eventualno,posećuje?

Sramota i bruka :indijanac:
Korisnikov avatar
By deran
Da,zaboravih-mazni mu mobilni,tamo se uvek nešto nađe...:jazzva:
Korisnikov avatar
By ns.happy
lol derane :hail:
Originally posted by Simor
On je provalio da Drugačiji nisu loši.

Sada hoće da provali druga koji je možebiti Drugačiji.

Mene provalila Muka. :barf:
:lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koji ste vi ludaci ljudi pa to je strasno :lol:

Stalno vam nesto fali kod svakoga ko se pojavi :nejebicakontam: :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ako si zaista ono za sta se pretstavljas, Konju, moj ti je prijateljski savet da se okanes provaljivanja bilo cega i bilo koga.
Seksualnost je vrlo intimna stvar i ako to neko ne zeli da deli sa tobom - na tebi je da to postujes.
Ja imam slucaj gej druga, isli smo zajedno u skolu i ja znam da jedan moj drug poznaje i njega i njegovog decka i pretpostavljam da je preko iste osobe i on saznao da sam ja u istim 'vodama', ali jednostavno ne zeli da se sam outuje i meni licno kaze 'znas, ja sam gej', bez obzira na to sto smo manje-vise u istoj situaciji. Opet, ni ja to ne shvatam kao manjak poverenja, jer je svako od nas slobodan da odluci sta ce sa kim da podeli...
A ono, gej svet kao i svaki drugi, videces vec da se ovde ljudi okupljaju jer imaju nesto zajednicko, ali i da imaju jako puno toga razlicitog...

Inace, i ja sam stigla na forum jednog lepog dana sto kao str8terka, doduse pomalo zbunjena, ali ces ti bolje od ostalih muskaraca ovde znati kako zene umeju da zacaraju :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by deran

Zasto sumnjam, evo fakta:
Ne izlazi sa nama. Sto se cura tice, potpuno ga ne zanimaju. Ozbiljno sam poceo da sumnjam kada sam mu provalio ''nickname'' na mIRCU: ''Decko90''.
Promenio se dosta u poslednje vreme :(
Ovo je toliko neukusno da prevazilazi sve granice!!!TI hoćeš njega da provališ?Pa ko si ti?Prijatelj?To što ti radiš ne rade prijatelji.To je toliko prljava rabota,najobičnija špijunaža,zadiranje u tuđ život...Kažeš da si već "provalio"jedan njegov nick na miRCU-imaš li ti druge zanimacije u životu,ili ti je uhođenje primarno?

Ako ste prijatelji,kao što tvrdiš,zašto mu otvoreno ne iskažeš sumnju da je gay,nego rovariš po sajtovima koje on,eventualno,posećuje?

Sramota i bruka :indijanac:
Apsolutno se slazhem sa Deranom...

Mislim nick na Mircu - Dechko90 je toliko inkriminishuce prirode da on mora da je gay:shmi: Ako si mu prijatelj ostavi ga na miru, a ako on tebe smatra za prijatelja, kad bude pravo vreme reci ce ti... Ovo o chemu ti pishesh je toliko degradirajuce i ruzhno s tvoje strane da jee to neopisivo... Pusti dechka na miru, nisi mu ni otac ni majka da ga provaljujesh, shpijunirash pa da sve to podmetnesh kao tvoju pomoc... Ako mu treba pomoc, potrazhice ti je...
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
@Deran, Vespertine
Ljudi, polako. Izmislili ste situaciju.
To sto ste naveli nikada nisam uradio niti cu. Nikname sam mu provalio jer sam bio prisutan kada je bio na mIRCu. Dakle nikada mu nisam cackao po brovseru ili telefonu.
Inace, ne znate ni kakva je situacija ni koliko se taj covek promenio, dakle, nemojte nista da pricate napamet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!