Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
nemam problem da se postavim kao autoritet radnicima...to je ok....ali kad naidje idiot, kome zavisi prodaja od toga da li cu ja odluciti da kupujem od njega, a on se ponasa kao da sam retardirana i samo sto me ne pita "a seko, jel ti nemas nekog starijeg ovde?"...e pa.....necu ja da ga vaspitavam! prosto nece napraviti posao, jer ce morati da ima mnooooooooooooooogo bolje uslove, cene i robu od ostalih...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
nemam problem da se postavim kao autoritet radnicima...to je ok....ali kad naidje idiot, kome zavisi prodaja od toga da li cu ja odluciti da kupujem od njega, a on se ponasa kao da sam retardirana i samo sto me ne pita "a seko, jel ti nemas nekog starijeg ovde?"...e pa.....necu ja da ga vaspitavam! prosto nece napraviti posao, jer ce morati da ima mnooooooooooooooogo bolje uslove, cene i robu od ostalih...
ehm, da, meni nikakvi radnici nisu neposredno podredjeni, to su firme koje izvode pa njihovi podizvodjaci ili stagod, moje je samo da se hvatam za glavu kad nesto zajebu.

kad su meni radnici bili po kuci, kad smo renovirali, isla sam za njima ko za dvogodisnjom decom koja imaju tendenziju da gtrpaju stvari u nos. mislim, majstor kako se okrenes nesto zajebe, to mu je u opisu licnosti.
jedino je onaj mesar-keramicar sve zajebao jer taj dan nosam bila kuci. posle kad ej vezalo nije bilo smisla da ga teram da razbiaj sve to, skupe plocice, a ja bih platila.
Korisnikov avatar
By Cruiser
1. radi klima, popiješ jutarnju kafu i spremiš se za posao
2. uključiš klimu u kolima i odvezeš se na posao
3. već te čeka klima koja radi, uđes u office i naručiš kafu
4. odradiš sve što treba u leru jer možeš da se vadiš na spoljnu vrućinu
5. vratiš se u kola, uključiš klimu i pališ kući
6. leti se kuća najviše voli zbog tuša sa hladnom vodom
7. pojedeš dva paradajza i zapališ cigaru, pod uslovom da ti filter na klimi nije preterano osetljiv na duvanski dim
8. smišljaš kad ćeš konačno da zapališ u neki tropski bar i sačekaš jesen da ponovo dišeš kao čovek, a ne kao riba

TOTAL SUM: račun za struju mi je nesrazmerno veći leti nego zimi
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a za ostale smrtnike:

1. probudim se skuhana, jer ne mogu da spavam kad radi klima, odu mi sinusi
2. s obzirom da se budim u poslednji moguci trenutak, na brzinu se sredim i palim na posao
3. GSP - prokuvavanje
4. posao - nemamo klimu - dinstanje
5. GSP - kuvanje u sopstvenom saftu
6. kuca - tusiranje, uzivanje u radu klime, razmisljanje o otkazu

ponavlja se ciklicno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Na poslu mi je sasvim okejk jer imamo klimu i skroz je prijatno u birou.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!