Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Gemmy
Marvin? Je l' to paranoid android iz Hitchhiker's Guide to the Galaxy? :)
:yes:
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By gari
Uzgred, pored komšiluka koji mi baš smeta jer mi prati svaku stopu /jednom su ?ak primetili kada sam upalio kola u ?etiri ujutro da bih otišao do grada/. Ima jedan momak koji me baš gotivi i koga volim uvek da vidim jer...Hmmmm...Bilo je nešto izmeðu nas.

:njanjanja: :backstab: :sladoled:
By Bastet
Imam jednu komsinicu koja je postavila govna ispred mojih vrata i optuzila mog psa da se pokakio. Mrzim je!:prst2:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Slabo poznajem svoj komsiluk, znam ove u stanovima okolo, neki Indijci ili tako nesto su u stanu pored, ispod neka kineska porodica i cistacica zgrade sa familijom-srbi-unuk pici harmoniku po ceo dan :ua:
Jedino su neke 2 studentkinje smor, non stop dolaze da se zale da ne mogu da uce, kad je pose 11 nocu glasna muzika ili tv ili glasno pricamo?? Brdjanke :ua:
By Bastet
Ispod mene zivi neka debela doktorka koja se razbija od cigareta, a ovamo se*e mojoj mami kako psi ne treba da se voze liftom jer to nije dobro za covekovo zdravlje, kao lete bakterije i bacili. Jadnica. :njanjanja:
Iznad mene zivi jedina komsinica koju ne mrzim, zato sto se ona jedina ne protivi drzanju pasa u stanu. Inace, ima 5 komada.
Na poslednjem (8.) spratu zivi neka matora pijana budala koja ima veoma cudan pogled. Izbegavam ga, ne bih da imam posla sa debilima.
Imam i jednog komsiju koji svako vece zapisava lift u podrumu, a ponekad se i pokaki (nasla sam neka govna na stepenicama, predpostavljam da su njegova).

Eto, predstavila sam vam neke moje 'normalne' komsije s kojima cu morati da zivim jos puno, puno godina. :cut:
By Swanheart
jao...komsiluk...eeeeee...hocu u Cacaaaaaaaaaaaak...
ovde mi je komsiluk...hmmm...da pronadjem prave reci...
e ovako prizemlje zgrade...za 9 meseci jos uvek ih nisam upoznala...mislim da je jedna tetka u prizemlju...
prvi sprat...zubar...i neka baba...oboje imaju aktivniji seksualni zivot od mene :drama:
drugi sprat...opet neka baba i komsije koje su se doselile istog dana kad i ja...fini ljudi...
treci sprat...stan sa leve strane...porodica...muz radi po ceo dan,zena samo zvoca,jedan sin koji je u "Obraz" fazonu i drugi koji je kao tetka...stan sa desne strane...bracni par koji se krese svako`ebeno veche...i jedno vece kad mi pukne film ima da im pokucam na vrata samo da im kazem da pomere prokleti krevet od zida...ili cu u suprotnom da napravim orgije u stanu...
e tako...komsiluk mi je...pa vidi se iz prilozenog...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
mislim da je jedna tetka u prizemlju...
:love: aham i bas je sladak...
prvi sprat...zubar...i neka baba...oboje imaju aktivniji seksualni zivot od mene :drama:
Sto i nije tesko...
bracni par koji se krese svako`ebeno veche...
A bitno da je tebi cim je neka kres scena na TV-u odma daljinski u rukama i "Mute"

Da komsije ne cuju :whatever:
By Swanheart
da i to sto kazes...
:misli: a da dam stan tebi i Mrlji da napravite orgije pa da im vratim za neprospavane :smeh: noci
By Swanheart
jaka vajda od tebe onda...objasni mi zasto mi je sad pala na pamet glupost :lol:
odo` da ti objasnim na msn-u
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:pucaodsmeha:
Taman sam hteo da ti predlozim da mi das stan i sredicu orgije. :smeh:
A zaboravila si na ONOG komsiju :bale:
By Swanheart
onog celavog iz stana levo...
e uzas...kako to da u zgradi nema nista zenskoooo nego sve tetke...
Korisnikov avatar
By Hys.
Zgrada mi je jako fina generalno. Ima jedan poznati, izuzetno fini gej chika, jos nekoliko gej momaka /svi su kulturni i fini, i nemoj me pitate kako znam da su gej, samo im fali da duginu zastavu nose/ Nekoliko finih porodica sa decom...
Medjutim!
Desavalo se par puta da neko lupa o zid, mi smo mislili da su brat i sestra koji su pored nas, i onda je chale pitao, i sestra je rekla da brat radi nocnu, i da nikad to ne bi radili-a to smo saznali posle sledeceg incidenta /inace je zgrada takva da lupanje moze da dodje otkud oces, akusticno je.
Jedno vece, subota, sedimo sa drugom i njegovom devojkom, nema tv-a, nema muzike, normalno pricamo, NE DEREMO SE, tipa 1 nocu, i to sedimo u dnevnoj sobi, ne u onoj gde je komp...i krece MANIJACKO LUPANJE O ZID.
Moj muz popizdi kao manijak, prekurcilo mu, ustane, ode do zida, i krene da lupa nogama, rukama i da se dere: MATER TI J'''''' STOKO JEDNA, DODJI BRE VAMO DA MI LUPAS PIZDO JEDNA, SATRCU TE......!@#$#%^&*())_!!!!
I izadje ispred stana, usput vice "Sale DE MI JE BEJZBOLKA" i tu stoji, medjutim niko se nije pojavio :smeh:
Sutradan, krene busenje ispod, shvatimo da osoba ispod odlucila da stavi izolaciju :smeh:
Bio je u pitanju amerikanac, valjda je shvatio da ne moze u Srbiji da drka komsije /posebno ako su kao moj muz :smeh: / pa se odlucio da iskesira izolaciju, da ne bi fasovo bejzbolku :eviltrep:
Inace, uvek smo bili okej, muzika nikad nije bila glasna posle 22, ne pravimo orgije /bar ne bucne/ i postujemo kucni red
:angel:
Korisnikov avatar
By Dina
Iju Devokice, opasan ti muz ;)

Kod mene u zgradi roditelja stalno renoviraju stanove. Prvo sve buse, nameste i onda prodaju stan. Onda ti koji su kupili opet renoviraju pa opet prodaju i opet iznova :drama: Ja inace slabo pamtim lica a sad sve neki totalno neprepoznatljivi ljudi po zgradi. Ja sve mislim gosti kad oni mi se javljaju, zakljucak - tu zive. Ali to busenje ne mogu da podnesem, taman jedni zavrse, sledeci krecu. Uredno prijave na tabli da ce se raditi stan taj i taj, bas su ljubazni :sweet: Ali kad bi bar malo stali sa tim renoviranjem :molise:
By Swanheart
deda pitaj muza da mi pozajmi bejzbolku za ovaj stan desno...:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma on je fini, sve moze sa njim lepo, ali na bezobrazluk ume da odreaguje....divljacki...proradi valjda mars u ovnu opozicija uran, jos je i lav :giggle:
I nase komsije stavljaju obavestenja, o zgradi se vodi racuna, uvek je cista, imamo slike, cvece, sada i video nadzor :spijun: /ja ne propustim da se isplazim bar jednom nedeljno u nju/... Fini zemunci :)
Korisnikov avatar
By Hys.
deda pitaj muza da mi pozajmi bejzbolku za ovaj stan desno... :lol:
Ja mislim da ona ideja o orgijama je ekstra :smeh:
Eto, kako se mrja pozrtvovano ponudio :pucaodsmeha:
By Swanheart
ili bolje da pustimo :shmi: i par femmica ...mada mislim da bi se onda i zgrada sruzila :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja imam sprat ispod skolu jezika i neku vrstu obdanista pa kad krene stampedo dece odma' se vatam za gelendar, a tek sto su bucnaaa!!!

A ostale komsije su sve matorci zato sto je zgrada jedna od onih starih vracarskih...Sagradio je moj pradeda i te fore :)

Fin kraj...

Jedino ja smetam u celoj prici :lol:
By Swanheart
Originally posted by Zonche
Ja imam sprat ispod skolu jezika i neku vrstu obdanista pa kad krene stampedo dece odma' se vatam za gelendar, a tek sto su bucnaaa!!!

a hodnik :pokazuje: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
ili bolje da pustimo :shmi: i par femmica ...mada mislim da bi se onda i zgrada sruzila :smeh:
to sam se i ja smetila, al necu da me :shmi: grdi :giggle:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zonche

A ostale komsije su sve matorci zato sto je zgrada jedna od onih starih vracarskih...

Komsija??? : :trep:

Kod mene je komsiluk onako - u prizemlju stomatolog, na 1. spratu neki ok likovi, stalno vidjam zenu i klinca, a pored njih 100-godisnja baba koja se natripovala da sam joj spasila zivot, jer sam jednom naisla kad zamalo nije iskrvarila, na drugom, pored nas su dve sestre, jedna svira klavir, sto je ok. Na trecem iznad nas su skinhead i njegva shveca, ostale ne znam.

Inace - da li vas je nekad posle nekoliko uzastopnih burnih noci docekala poruka na vratima da komsije ne mogu da spavaju od vas? :hvala: :hvala: :hvala: :jumpfuck: :jumpfuck: :jumpfuck: :hvala: :hvala:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Uh ko god da je iskopao ovu temu na ovo jutro, hvala mu, bas mi je legla. Pohvalio bih uvodni post ZNJ jer me izuzetno podseca na opis Gropiusstadta iz jedne knjige za decu, ali ne znam kako da komuniciram s njom, posto kaze da je otisla. Mozda sve ovo cita sa nekog lepseg mesta. Bravo za ZNJ! :love:

Sto se Sashe i mene tice, mi imamo jako koloritne komsije, i u prvoj kuci gde smo ziveli i koju nam je u amanet ostavio otac koji je umro, laka mu svetlosmedja urna koju drzimo na nasem kaminu od crvene hrastovine u dnevnoj sobi.

A i u ovoj drugoj kuci koju je Sashkica pretvorila u svoj slikarski atelje, situacija je koloritno/problematicna, jer je Saskica, posto voli ljude, izabrala da zivimo u zajednickom dvoristu sa dosta komsija, njihove dece koja znaju da recituju program SRS-a i unazad i pasa spremnih da na komandu gazde rastrgnu coveka.

Prvi komsija je lokalni tabadzija koji inace kontrolise celo dvoriste u kome je Saskicin atelje. Posto sam plasljiv covek, molio sam je da pobegne od te gomile mesa i misica, od tog pastuva obrijane glave i uskih kukova u koga se zacorila. Prvi komsija do naseg dvorista je sazvakao tablice svoga automobila koga je razbio u paramparcad posto ga je tabadzija udario bukovinom o glavu jer je parkirao na pogresnom mestu.

Drugi komsija me cesto vija sa kanapom koji sluzi umesto katanca za veliko dvoriste, a inace radi u hitnoj i na onim krvavim mestima za transakciju, znate na sta mislim.

Njih dvojica cesto piju pivo i mazu glavu uljem od suncokreta dok ja prolazim i merkaju me sumnjicavo. Kazu da je to dobro za kvalitet i rast kose. A neki kazu i da IQ raste od ulja od suncokreta.
Treci komsija je tabletoman i skuplja citav dan priloge za participaciju.

Zidovi su kao spelir papir..tabadzija priznaje da mu je hobi da prisloni cashu na moj i Saskicin zid i slusa nas: kako se prepiremo ili smejemo, kako disemo, sta slusamo od muzike trenutno, da li smo budni i ako jesmo: zasto?

Ipak sam se lepse osecao u ocevoj kuci gde je moja prva komsinica, zena koja je pobedila rak, svaku noc cucala ispod svog prozora gledajuci upaljena svetla u mojoj sobi dok sam vajao i molila se za spas moje duse, odevena u crno. :gotika:
By Swanheart
nije...razlog...nema burnih noci kod mene :swan: aseksualna skrooz
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by KissQueen
Inace - da li vas je nekad posle nekoliko uzastopnih burnih noci docekala poruka na vratima da komsije ne mogu da spavaju od vas?
Poruka ne, ali tabadzija sa magnumom, nasmesen, dok otvaram vrata rascupane kose jos uvek pevuseci Kyrie iz Mise u c molu- DA.
Nakon toga, vise nije bilo burnih noci. :opacupa:
Misu i dalje pevusim, ali mnogo laganije. :yes: :kosach:

Medjutim, nije se bunio kada je Saskica pevala narodnjake! Mozda jer su od te kobne veceri njih troje u vezi (Saskica, tabadzija i njegova devojka), posto se Saskica napalila od njegove masne, usijane glave i vreline drske koju je opipala, vreline tog golog pistolja, ubice u mesarskim rukavicama. :kuvar:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam problema sa komsijama.
Takodje se ne pretvaram pre drugima, jer nemam sta da krijem...
Ma vecina su babe i dede... ali ja cesto slusam mnogo glasnu muziku koja se cuje kroz celu zgradu... i opet nikakvih problema.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja ne poznajem komsije, a sto se tice reda - drzim se pravila Starog grada, i ne pustam glasnu muziku u toku popodnevnog odmora, i kasno uvece - osim kad pravim zurku...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!