Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By boriss
Bio sam danas ponovo u Policiji, na zalost, rekli su mi da moram ukljuciti jos nekoliko ili bar jos jednog ostecenog kako bi slucaj imao tezinu ... :(
Uspeo sam da saznam za dvoje ljudi iz CG i Bg, pa cu pokusati da ih kontaktiram ...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Angelina777
Originally posted by REI
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
Pa ok..onda je svaki seljak koji te ovajdi na pijaci za pare u fazonu forward thinking. Veruj mi, znam barem dva tri fantastična manipulatora sasvim prosečne inteligencije, ali s natprosečnom dozom bezobrazluka i beskarakternosti.
Tu sad na scenu stupa i činjenica da smo mi na pijaci na tuđoj teritoriji, dok je taj seljak ispraksao veštinu manipulisanja svaki dan već godinama. On kod svakog pokuša da malo zakine, pa negde uspe, i onda vidi da je takvu osobu lako preći; posle vrši profajling potencijalnih žrtava među mušterijama.

Inače prosečna inteligencija i znači da je taj neko po difoltu inteligentniji od bar polovine drugih. Ne mora da znači da seljaci na pijaci nisu inteligentni; pijacom se bave jer nisu hteli da idu u školu ili nisu morali jer znaju da imaju zemlju od koje će da žive (najgori problemi u školama su upravo visoko inteligentna deca; ili ih baš briga za kažnjavanje jer će ionako da uspeju u životu bez škole kao i Bil Gejc ili uspevaju da se provuku kroz okca na mreži smišljajući elaborate plans)

Šta smo ono beše pričali? Da, i onda i mi i nesvesno vršimo profajling po izgledu seljaka na pijacama, koji nam se u ovom slučaju odbija o glavu jer vidiš mulca sa tupavom facom koji jedva ume da priča, a to on ustvari glumi da ništa ne zna, spustiš gard a on te zavrne na finjaka.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by boriss
Bio sam danas ponovo u Policiji, na zalost, rekli su mi da moram ukljuciti jos nekoliko ili bar jos jednog ostecenog kako bi slucaj imao tezinu ... :(
Uspeo sam da saznam za dvoje ljudi iz CG i Bg, pa cu pokusati da ih kontaktiram ...
A sta je bilo sa onih 8 sa kojima si juce kontaktirao?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
I na rotkva.com su moderatori na njegov profil postavili upozorenja posetilaca da se radi o prevari.
A ti i po rotkvi ordiniraš ? :smug:
( rotkva.com :pokazuje: :lol: )
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
...Šta smo ono beše pričali? Da, i onda i mi i nesvesno vršimo profajling po izgledu seljaka na pijacama, koji nam se u ovom slučaju odbija o glavu jer vidiš mulca sa tupavom facom koji jedva ume da priča, a to on ustvari glumi da ništa ne zna, spustiš gard a on te zavrne na finjaka.
:lol:
To su ti lukavi malovarošani. Znam ih k`o zlu paru, svaki put kad odem u selo kod babe pomno slušam njihove priče na klupi, " prid kućom ".
Namazani su svim duginim bojama... :lukavi: :cobanica:
By Çâðê_DUP
Originally posted by jukie
Originally posted by REI
No, meni nije jasno zašto se manipulacija vezuje sa neku haj inteligenciju? Ponekad je dovoljan samo bezobrazluk.
Zato shto manipulacija zahteva odredjeno znanje ljudske psihe, dobru percepciju i 'forward thinking', kako god se to kazhe na nashem. Chak i kada deluju glupo, to je najverovartnije maska.
Pa ok..onda je svaki seljak koji te ovajdi na pijaci za pare u fazonu forward thinking. Veruj mi, znam barem dva tri fantastična manipulatora sasvim prosečne inteligencije, ali s natprosečnom dozom bezobrazluka i beskarakternosti.
Tu sad na scenu stupa i činjenica da smo mi na pijaci na tuđoj teritoriji, dok je taj seljak ispraksao veštinu manipulisanja svaki dan već godinama. On kod svakog pokuša da malo zakine, pa negde uspe, i onda vidi da je takvu osobu lako preći; posle vrši profajling potencijalnih žrtava među mušterijama.

Inače prosečna inteligencija i znači da je taj neko po difoltu inteligentniji od bar polovine drugih. Ne mora da znači da seljaci na pijaci nisu inteligentni; pijacom se bave jer nisu hteli da idu u školu ili nisu morali jer znaju da imaju zemlju od koje će da žive (najgori problemi u školama su upravo visoko inteligentna deca; ili ih baš briga za kažnjavanje jer će ionako da uspeju u životu bez škole kao i Bil Gejc ili uspevaju da se provuku kroz okca na mreži smišljajući elaborate plans)

Šta smo ono beše pričali? Da, i onda i mi i nesvesno vršimo profajling po izgledu seljaka na pijacama, koji nam se u ovom slučaju odbija o glavu jer vidiš mulca sa tupavom facom koji jedva ume da priča, a to on ustvari glumi da ništa ne zna, spustiš gard a on te zavrne na finjaka.
Lepo si Jukie objasnio za pijačni entitet. Tu je sve čisto. Seljak je seljak, onaj sa sela, mislim, što sebe naziva seljakom i uzgaja kokoši, svinje i ovce. Ali, postoje ljudi koji se bave istim "poslom", imaju isti mentalitet, a uvaljani su u kožne garniture, sa daljinskim upravljačem u ruci, lepi, nasmejani, obrazovani, dobrice naizgled, što kaže REI, reklo bi se da je "fin lik", a ispod te maske..da se naježiš. Inteligentan čovek naprosto zna da razlikuje dobro od lošeg, između ostalog. Ako i jeste inteligentan, recimo da je zao ili bar pokvaren do koske. Gledao si film "Očuh"?
S druge strane, uzmi u obzir da mnogi ljudi ne razmišljaju u tom modusu, polaze od toga da se sami ne bave takvim radnjama i zbog toga i spuštaju gard. Rešenje jeste distanca, ali vremenom može da dovede do emocionalne tuposti. Čovek ima u sebi ugrađenu potrebu (bar ja imam) za razumevanjem, poverenjem, bliskošću. Ponekad i vidimo znakove pored puta, ali odbijamo da poverujemo u njih, jer želimo da verujemo osobi koja nam se dopada, klimamo glavom jer želimo da budemo voljeni, želimo da ostanemo u modusu ljubavi. Često većinu posla u vezi manipulacije i svoje podložnosti istoj završavamo i sami, a manipulator, baš kao seljak na pijaci, zna da nas profiliše u tom smislu i namiriše našu podložnost strastvenoj žudnji i intenzivnoj emociji (al ga sročih!). To objašnjava, po meni, borissovo brzo vezivanje, možda se odmah osetio konektovanim sa tipom i pustio je, što bi se reklo, da ga srce vodi. :gotika:
Mislim da high IQ nema veze sa tim i da boriss možda ima visok IQ, ali u igri su neki drugi faktori..
By Çâðê_DUP
O tome sam ti pričala, a ti si se naljutio.
Korisnikov avatar
By .L O S T
nemoj da odustajes, vidi mozes li da zaista nadjes jos nekog i napravi mu malo zanimljiviji zivot....
napisacu pa ma kakve reakcije bile - treba ga staviti na naslovnu kurira sa sve slikom, podacima, jmbg i natpisom - pazite se! mozda bi neku narednu zrtvu sacuvao stresa, nervoze, problema...
By boriss
Hvala Vam svima na podrsci,.. moram da resim ovaj problem kako god znam. Danas me je cimnuo, kao vratice mi pare sutra :) )
Ma da ... Eh, luda glava ( smrc,smrc)
Korisnikov avatar
By west end
mozda jedna od mogucnosti je da nadjes nekog da mu prinudno naplati dug....taj ce ti verovatno to naplatiti 40-50% sume koju ti 22cm duguje ....
bolje ista nego nista :nesiguran:
By Çâðê_DUP
Originally posted by west end
...taj ce ti verovatno to naplatiti 40-50% sume koju ti 22cm duguje ....
:roflmao:
By boriss
Razgovarao sam veceras sa advokatkinjom i rekla mi je da ce sve biti ok,... Brate, krvi cu mu se napiti (jadnik !!! )
Ako jos neko ko je procitao,a ostecen je,zeli da ga tuzi (nema veze sa gay fazonom, jer je ovo krivicno delo, neka mi se javi , pa da ga ske**mo .
Korisnikov avatar
By west end
zar se ne kaze pravilno advokatica a ne advokatkinja :wtf:
Korisnikov avatar
By *deni*
Super, ako ti je advokatica rekla da imas osnov da ga tuzis, samo napred u parnicu.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By west end
znaci ipak se pravilno kaze advokatica :volinevoli:

:hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti je sad moderno, u svetlu ovih feministickih pokreta..
Korisnikov avatar
By west end
chalu na stranu :psst: .......gledaj samo da ti ta advokatica ne uzme neku lovu unapred (ti advokati mogu da budu velika djubrad a Srbija je deponija za svakojaku djubrad&oloch),ne znam na osnovu cega ti je advokatica davala nadu ako ti duznik nije potpisao priznanicu

nemoj se odmah zaletati na 1 advokata ko som na buckalo,uglavnom svi advokati daju prvu konsultaciju gratis vrlo je vazno da steknes poverenje u advokata,pa zato bih ti savetovao da obidjes par advokata dok ne odlucis koga da izaberes.

Obavezno bih ti savetovao da ma kog advokata da si izabrao da pozoves advokatsku komoru i proveris da li je uopste registrovan/a,jer kao sto rekoh Srbija je deponija za svakojaku djubrad i oloch:potapsava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by west end
chalu na stranu :psst: .......gledaj samo da ti ta advokatica ne uzme lovu neku unapred (ti advokati mogu da budu velika djubrad a Srbija je deponija za svakojaku djubrad&oloch),ne znam na osnovu cega ti je advokatica davala nadu ako ti duznik nije potpisao priznanicu

nemoj se odmah zaletati na 1 advokata ko som na buckalo,uglavnom svi advokati daju prevu konsultaciju gratis vrlo je vazno da steknes poverenje u advokata,pa zato bih ti savetovao da obidjes par advokata dok ne odlucis koga da izaberes.

Obavezno bih ti savetovao da ma kog advokata da si izabrao da pozoves advokatsku komoru i proveris da li je uopste registrovan/a,jer kao sto reko Srbija je deponija za svakojaku djubrad i oloch:potapsava:
Iako nije zgodno govoriti negativno o sopstvenoj bransi, ovi saveti su potpuno na mestu. Svakakvog sveta ima, opreza nikad dosta. U svakom zitu ima kukolja, pa i medju advokatima.
Srecom, u situaciji sam da poznajem dosta advokata, medju njima ima i onih sa kojima sam zajedno studirao, pa sam lisen te neprijatnosti da moram nesto da placam unapred, ili da nemam poverenja u svog advokata.
Obicno smo se do sada, u parnicama koje sam vodio, obracunavali tek na kraju, kad smo dobili parnicu i lovu po tuzbi.
Upravo je u toku jos jedna parnica po mojoj tuzbi ( nikako da se zakaze drugo rociste, oteglo se u picku materinu ) i zaista je mnogo prijatnije parniciti se kad te zastupa neko koga dobro poznajes i privatno, kao sto u ovom slucaju mene zastupa moja prijateljica advokatica.
By boriss
Ce vidimo kako bude :)
Jadnik se opet javio, kao doci ce sutra :) )))))
Korisnikov avatar
By *deni*
Da ti vrati lovu, ili da uzme još ?
:puzzle:
Korisnikov avatar
By west end
da ti tvoj duznik sam vrati pare mislim da je moguce isto kao da se kosovo varti u sastav Srbije ili da u fudbalu se petokraka zvezda :piski: plasira u ligu championa

:wink:
Korisnikov avatar
By mikeli
jedino sto ti mogu kazati da mi je zao,
ali ovo je Srbija
(na papiru je u 21 veku a u praksi jos u 17) :-(

a ja sam sam upoznao tipa pre tri meseca (isto u NS-u) i dolazio kod njega bar 5 puta (pocetno upoznavanje, vatanje u kafe-u i cmakanje u kolima), on je meni govorio : e sledece nedelje dolazim kod tebe ono 100% pa ne mogu od nedelje cu, i onda odjednom prekid nema sms-a, ni mail-a ... ma tuga
samo sto sam ja (skoro uvek) u paralelnoj vezi sa dva-tri tipa (sto u ljubavi, sto "sex" veza) pa ide life , ali u dusi patim, sto mi se bar ikako nije javio,. e necu vise stobom (mada kako izgledam on se uplasio, ali decko zna da otprilike znam gde cu ga naci (a i NS nije bog zna sta velik pa neiskljucujem mogucnost slucajnog prolaska pored nj)

borise, vidimo se u ZR na danima piva
:pivce:
Korisnikov avatar
By blenta
uvek si sa dva tri tipa u vezi shto ljubavnoj shto sexualnoj
ali udushi patish
haha ti si moj idol
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da ne ispadne da vredjam... ali kada si naivna budala, sam si kriv!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mikeli
.....samo sto sam ja (skoro uvek) u paralelnoj vezi sa dva-tri tipa (sto u ljubavi, sto "sex" veza) pa ide life , ali u dusi patim, sto mi se bar ikako nije javio,. e necu vise stobom (mada kako izgledam on se uplasio, ali decko zna da otprilike znam gde cu ga naci (a i NS nije bog zna sta velik pa neiskljucujem mogucnost slucajnog prolaska pored nj)
:lol: :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!