Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i tako je jedna mala drzava na jugu propala nacisto, jer je i ono malo prezivjelih stanovnika crklo od gladi cekajuci Madonu.

Zavesa.
Korisnikov avatar
By FischerWithoutSpooner
pa da meni neko da 10 miliona dolara ne bih išao na madonnin koncert... ako mogu da napravim spisak10 meni najomražemojih likova iz mainstream sveta muzike, madonna bi bila u top 5!!! sva mi je bzvz, nezanimljiva, neintrigantna... reciklira samu sebe već 25 godina a i samo jedna njena pesma mi se dopada... a ako ću da gledam show i nastup, otićiću u cirkus ili u pozorište...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by FischerWithoutSpooner
pa da meni neko da 10 miliona dolara ne bih išao na madonnin koncert... ako mogu da napravim spisak10 meni najomražemojih likova iz mainstream sveta muzike, madonna bi bila u top 5!!! sva mi je bzvz, nezanimljiva, neintrigantna... reciklira samu sebe već 25 godina a i samo jedna njena pesma mi se dopada... a ako ću da gledam show i nastup, otićiću u cirkus ili u pozorište...
Sa takvim razmisljanjem ne treba ni da izlazis iz cirkusa.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Seaman
:lol:

u srce te je pogodio, vidim!:smeh:
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by bananica
i tako je jedna mala drzava na jugu propala nacisto, jer je i ono malo prezivjelih stanovnika crklo od gladi cekajuci Madonu.

Zavesa.
He da, tih 5 mil. dolara ce uracunati u stavku promocije turizma...mozda bi tu lovu ionako dali na reklamu.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by bananica
:lol:

u srce te je pogodio, vidim! :smeh:
Jeste. :D

Sta je 5 miliona dolara za jednu Crnu goru? Kad su placali Klaudiju Sifer, mogu i Madonnu.A i to bi bila odlicna reklama.:)
Korisnikov avatar
By erkondisn
meni je jos veci hit kad je u pitanju svetozar marovic.

koliko sam cuo, doticni se jako angazirao u promociju budve kao elitne turisticke destinacije i grad budva je voljna sponzorirati mnoge projekte koji bi se napravili na tom podrucju (navodno netko ima volju dovuci i paris hilton :yes: , sto je dovoljno da se za budvu cuje u cijelom svijetu)

a i arapski bogatasi su pokazali velik interes u zadnje vrijeme :yes:
Korisnikov avatar
By FischerWithoutSpooner
a sa kakvim to razmišljanjem?! Ako neko ne voli madonnu on odmah ima neko "razmišljanje"?! kakva GLUPOST!!!!!! zaista je bzvz taj fazon ako je neko gay da po difoltu voli madonnu... e, pa ne volim je i ne vidim šta je tu loše!!!! :bljak:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne moras da je volis, ali ne mozes da osporis da je u vrhu jos od 1982 god.
Tako da to dovoljno govori o njoj. :njanja:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by erkondisn
meni je jos veci hit kad je u pitanju svetozar marovic.

koliko sam cuo, doticni se jako angazirao u promociju budve kao elitne turisticke destinacije i grad budva je voljna sponzorirati mnoge projekte koji bi se napravili na tom podrucju (navodno netko ima volju dovuci i paris hilton :yes: , sto je dovoljno da se za budvu cuje u cijelom svijetu)

a i arapski bogatasi su pokazali velik interes u zadnje vrijeme :yes:

Ne znam cemu tolika zavist. :)
Korisnikov avatar
By Stanwik
www.celebritybabylon.com

Madonna is planning on a new tour in 2008. The pop singer, who will turn 50 in August ’08 is planning a celebration tour for the occasion. The New York Post is reporting that Madonna is setting up a series of dates and is calling the tour “Madonna at 50.”
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Madona u Budvi tri dana sa porodicom
Autor: Tanjug | 19.02.2008 - 09:57

Menadžerski tim svetske pop zvezde Madone potvrdio je danas da je njen koncert na Jazu kod Budve, uključen u svetsku turneju koju organizuju povodom njenog pedesetog rođendana i 25 godina rada.

Madona će održati koncert na Jazu, na prostoru na kome su prošlog leta nastupili "Rolingstounsi", krajem avgusta ili početkom septembra za honorar od 5,5 miliona dolara.

Biće to njen prvi nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Ne znam cemu tolika zavist. :)
reduciraj paranoju mornaru. ko prica o zavisti? jos i otkrivam neke stvari koje ne bi smio :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
@erkondish - zar ne vidis da moj zemljak dobija akutne napade pms-a ukoliko osjeti i najmanju sumnju da si se do sad bar 7 puta upiskio od zavisti sto nj.v. Madonna dolazi BAS u njegovu Crnu Goru?:drama:
Korisnikov avatar
By bakalar
E, aj neko onako ne obavezno kaze koliko moze biti karta za koncert u CG?
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa ne znam koliko je bila za Stonese lani? Obecali su da ce biti jeftinija od one za Stonese.
Korisnikov avatar
By EnRage
Mislim da manje od 40-50 eura ne moze biti.

Crnogorci ulaze u povijest kao prvi koji su na ove prostore uspjeli dovuci Madonnu, prema tome, nemojte ih zezati :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lakiboy_ns
Madona u Budvi tri dana sa porodicom
Autor: Tanjug | 19.02.2008 - 09:57

Menadžerski tim svetske pop zvezde Madone potvrdio je danas da je njen koncert na Jazu kod Budve, uključen u svetsku turneju koju organizuju povodom njenog pedesetog rođendana i 25 godina rada.

Madona će održati koncert na Jazu, na prostoru na kome su prošlog leta nastupili "Rolingstounsi", krajem avgusta ili početkom septembra za honorar od 5,5 miliona dolara.

Biće to njen prvi nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država.
Jao predivno, potvrdjeno na Mazin rodjendan! Sto se cene tice Maza je rekao placa koliko bude a i ide na koncert dali mu slobodne dane, ne dali... i po cenu otkaza...

:skuter: :peva:
Korisnikov avatar
By Seaman
Najjeftinija karta za Stonse je bila 50E.

:yay: dolaziiii

bananice,

ja sam jos uvijek musko i nemam problema sa pms-om.Jbg brzo ce ti doci meno pauza.
Korisnikov avatar
By Seaman
Docekao sam da u mom rodnom gradu pjeva Madona.

Dosla mi na kucni prag. :yay:
By Paris
Ja dolazim u Budvu nekoliko dana ranije da se psihicki spremim za event :vruce:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da ona dolazi specijalno zbog Maze :hug:

Eto sta rade zelje... toliko je sanjao i zeleo, da je odlucila da dodje :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Paris, mozda se sretnemo. ;)

Dina, izgleda da sam je previse sanjao.Nisam ocekivao da ce da dodje tako blizu.:D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se samo plasim za tvoje zdravlje kad odes na taj koncert :doktor:

Maza vec javio sestri da mu kupi kartu ispred bine... nisam ni sumnjala da ce tu biti...
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da mogu dobiti dzabe one od 35e ali bolje da budem blizu. :D Da je bolje vidim. :yay:
By Paris
Paris, mozda se sretnemo. ;)
Moze biti :mini:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!