Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Deity Marduk
kiss addict :shamar:

Kakve veze imam ja sa svadjom bananice i mmikija ?
Dakle zasto je izbrisan moj komentar?

Ako sam spomenuo mmikija u svojem postu ,to ne znaci da sad sve mora da leti u bin!

Uostalom ova tema i nije toliko ozbiljna da bi se tako striktno moderirala... :shamar:
srce moje malo, da ti prvo vratim :shamar:

e sad da ti kažem, čistačica teme, grana drveta, je počistila sve ono što je smatrala da treba da se čisti. a tvoj komentar da su forumaši ***** ko q*** je bio za čišćenje, da neko od korisnika ne bi krenuo da te čisti jezikom. eto.

i ne, ne brinem se ja za to da li bi te počistio jezikom, već se samo staram o miru u kući, na preventivan način.

preventivna:opatica:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ovih dana sam dobio ideje za postavljanje nekih ineteresantnih tema ....

mmmm...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart
recite mi nazdravlje :doh:

misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...

aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...

blah...

aj, sad laku noc...
Nikad.

Ovde se vise ni ne diskutuje.
Korisnikov avatar
By Hys.
ilustracija:

da se ponovim i sasvim u stilu nedostatka diskusija ponovim sta napisah u drugom posto?
hm

What just Jack said ^^

/Hlevdija nije onlajn sad mtochkastu stolkujem u njenom odsustvu/
Korisnikov avatar
By m..
Dobro de, nas 3 bismo mogle i na kafu. Inace je jedina osoba koja je pokusala da se upusti u diskusiju sa mnom u poslednjih x meseci Angie, a to ne merem, ona mojim postovima unapred dodeli znacenja i kontext koji nemaju, pa se onda sa tim raspravlja, tako da bi to sve u najboljem slucaju licilo na gluve telefone, a u najgorem pokusaj razgovora konja i frizidera.
Korisnikov avatar
By Hys.
konja i frizidera :pucaodsmeha:

Bum mogle konacno, al' kad se ja vratim iz UK za 4 meseca :smeh:
Mada, nisili i ti nesto planirala tamo da palis na kratko?

Lm, sto se tice diskusija ja za poslednjih mesec dana sam toliko pizdela na forumu koliko nisam za sve godine, i krivim dosadu na istom :majkeminijeprogesteronkojipijem:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Swanheart
recite mi nazdravlje :doh:

misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...

aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...

blah...

aj, sad laku noc...
Nazdravlje ti bilo...inace to sto si kinula ili si alergicna na statusovo kresanje ili je ziva istina:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!