Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ArmandMeni izgledas kao mala slatka beba.Originally posted by *deni*
A stvarno sam u par navrata osetio poriv da te metnem u narucje i da te podojim.
...mozda samo izgledam kao da sam do sada sisao vesla!
Originally posted by abcdKad sam pricala u zenskom rodu ?
Zar sme da se unese ?
p.s. sada sem se setio kada je Deniju ispala recenica u zenskom rodu
Originally posted by olgicIskreno, sto se tebe tice, sokirala si me, zeno bozija!
ma Mina je jako fina i mirna:) a ja nabasa na neke od njih u klubu al neupoznah bas sve tj Mina bila malo brezobrazna
Originally posted by Armand
Pozzz svima koje upoznah juche
Originally posted by *deni*Naprotiv.
Znam, Mina, da ti je ispod nivoa da ides na takva mesta, ali gledaj na to kao na socioloski eksperiment.
Originally posted by abcdMa yock, on to mene pokusava da nauci text pesme Brushalter...
stonded, ha Marvine ?
Originally posted by *deni*Da ostane upamceno.
Zar sme da se unese ?
Kuku, jadna ja, samo se brukam po javnim mestima !
Originally posted by abcdIzuzetno sam dobar sa tamosnjom konobaricom, tako da cemo sigurno imati super tretman i bicemo smatrani VIP posetiocima.
...jedva cekam da nas vidim u "Cepu" (toj kafancini gde Deni ima nameru da nas vodi)...
Originally posted by REIAham...Originally posted by *deni*Da ostane upamceno.
Zar sme da se unese ?
Kuku, jadna ja, samo se brukam po javnim mestima !
Pred punim kaficem deni se prodere iz sveg glasa
JA SAM FAKULTET ZAVRSHILA!
onda se okrece mladom zaljubljenom paru iza sebe i reche
ju, oprostite...
Originally posted by *deni*Nemoj da diras vojnika, sudicemo ti za udar na ustavni poredak savezne federativne republike jugoslavije!Originally posted by ArmandMeni izgledas kao mala slatka beba.Originally posted by *deni*
A stvarno sam u par navrata osetio poriv da te metnem u narucje i da te podojim.
...mozda samo izgledam kao da sam do sada sisao vesla!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!