Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blabla-baby
samo ono sto sam napravim!
joj, lazem - cesto nosim i dva kilera, oba od crne koze od kojih je jedan bas fino sirok sa vecim i manjim siljcima.
onda je tu siroka narukvica od braon koze sa trakom koja je postavljena na sredinu i na kojoj se nalazi alka od kaisa (koja prolaznike neodoljivo podseca na sat pa me pitaju koliko je sati na sta kazem da nemam sat pa me belo gledaju).
i nekoliko koznih lancica tj. koznih ogromnih privezaka (razlicitih tekstura i boja) koji vise na koznim ili obicnim kanapima pa prave lancic
ponekad stavim i narukvicu prijateljstva ako se setim
+ glinene perle
Originally posted by gorilica+ gorski kristal i metalnu maskicu oko vrata.
Srebrni prsten (u obliku pesnice sa prstenom na svakom prstu) na kaziprstu leve ruke, vec nekih 8 godina.
Skinuo ga jedino kada sam krenuo u vojsku i osecao se kao da mi nedostaje deo tela. Onda provalio da nije zabranjeno nositi nakit u vojsci i pri prvom odlasku kuci ga vratio na svoje mesto.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!