Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Mislim da Nicodemus nije pretpostavljao da će nas ovom temom vinuti u najveće visine pederske modne kreativnosti jer je Daca, naravno, postala gej ikona.
Originally posted by *deni*
Evo jos jedne Dacine nove fotke
Slika
Ja bih ovo Dacino izdanje nazvao "Daca prva dama". Podseća ovde malo na Barbaru Buš, ženu Džordža starijeg za koju svi kažu da je plenila lepotom i majčinskom nežnošću.

Bliži se predizborna kampanja.

Mislim da bi je sada u svojoj najbližoj pratnji samo poželeti mogli Koštunica( molim Dacu da napravi i fotku sa nekoliko mačaka), Nikolić i Tadić.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by *deni*
:love: :love: :love: :zen: :zen: :zen: :love: :love: :love: :zen: :zen: :zen: :love:
Slika
:love: :love: :love: :zen: :zen: :zen: :love: :love: :love: :zen: :zen: :zen: :love:
Ovu fotografiju bih nazvao: "Male tajne velike modne majstorice Dace" ili "Ekskluzivno: Daca u svom budoaru". Retka i jedinstvena prilika da vidimo proces nastajanja lepote.

Hvala Daci.

Ljupko i veličanstveno!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot

Bliži se predizborna kampanja.

Mislim da bi je sada u svojoj najbližoj pratnji samo poželeti mogli Koštunica( molim Dacu da napravi i fotku sa nekoliko mačaka), Nikolić i Tadić.
:love:
Slika
Korisnikov avatar
By Tot
Mace su slatke :) a Daca je upravo čula nove vesti sa poslednje runde pregovora o Kosovu!
By Bombina
Mesara Matijevic, koja je devedesetih godina u Novi Sad doslo iz Petrinje, u Hrvatskoj, napravila je pravu imperiju u industriji mesa i vazi za jednu od najbogatijih u Vojvodini
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot
Mace su slatke :) a Daca je upravo čula nove vesti sa poslednje runde pregovora o Kosovu!
:smeh:
I meni se tako cini, barem po izrazu njene face.
Korisnikov avatar
By *deni*
Daca vas sve pozdravlja i sa zakasnjenjem vam preko mene upucuje cestitke za Novu 2008. godinu....

:zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen:
Slika
:zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ekskluzivna vest !

Kako se saznaje iz dobro obavestenog izvora bliskog vrhu naseg administrativnog tima ( koji je iz razumljivog straha od banovanja insistirao da ostane anoniman ) , u toku su pregovori izmedju Daliborke Mileusnic i menadzersko - urednickog tima ovog sajta o uslovima njenog povratka na Forum.
Ovo je nezvanicna vest, ali ipak potpiruje skoro ugaslu nadu da ce se Daca uskoro vratiti na Forum, na opstu radost forumskog zivlja.

:B

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!