Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by lthr_yu
Dodje mi da otvorim temu: Ko misli da Dirrty19 ima dobro dupe
Xa xa xa... bila je vec tema... na pocetku moje forumske karijere...
Korisnikov avatar
By IriS
qq, vidi se da je prošlo leto...

ego seva na sve strane.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
Sve je pitanje ukusa! Mene neko da uvede u sobu sa predizbornim posterima Cede i onim GOTOV JE od pre 7god, ne da ne bi mogao da mi bude opcija, vec ni medikamentima ne bi mogao kurac da dignem!

Al ko odredjuje frajera po muzickom ukusu onda mu definitivno nesto fali!
A, oprostices, u cemu je ta ocigledna razlika izmedju odredjivanja frajera po muzickom ukusu i odredjivanju frajera po politickim preferencama?...pa ti sad jedno ok a drugo ne?

Meni moze neko biti frajer...i sexy, pa makar bio i wadikal, ili DSS-ovac. To ne znaci da bi mogao da mi bude decko, ali fizicki privlacan sto da ne.

Ali to lepljenje tih pevaljki...to mi onako jako tetkinski deluje, oduzima doticnom deo necega sto bih ja nazvao "muski sexappeal" i daje mu onako prilicno tetkastu auru. E to mi je jak turn-off.

Kao sto rece Unicorn (upravo statusu u njegovoj temi o tome kako su svi drugi grozni samo je on divan) da nije dovoljno obrijati glavu da bi te drugi spoznali kao olicenje muskosti...To ipak vise lezi u glavi nego na glavi...a ponajmanje lezi na zidovima sa kojih ti se smese Cece & Jece...
By Pending-For-A-Bending
Zanimljivost:

U search-u, kad trazite neki post ukucajte za username Dirrty19g, a za keyword: DUPE.

Iznenadicete se koliko Dirrty19g ima postova gde prica o svom dupetu. Pokusao sam da prebrojim stranice, ali sam shvatio da stvarno nema smisla
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoce li neko ili moram ja? :smeh:

Bitno je da si ti sav macho i sav non :tetka:

A malo preispitaj svoj post i videces jednu glupost koju si potvrdio.

Znaci ti ne mozes biti u vezi sa nekim ko ima drugacija politicka uverenja ili slusa drugu vrstu muzike...

Kako debilno... ali dobro.
By Sixto
Originally posted by M M and I
Sve je pitanje ukusa! Mene neko da uvede u sobu sa predizbornim posterima Cede i onim GOTOV JE od pre 7god, ne da ne bi mogao da mi bude opcija, vec ni medikamentima ne bi mogao kurac da dignem!

Al ko odredjuje frajera po muzickom ukusu onda mu definitivno nesto fali!
A, oprostices, u cemu je ta ocigledna razlika izmedju odredjivanja frajera po muzickom ukusu i odredjivanju frajera po politickim preferencama?...pa ti sad jedno ok a drugo ne?

Meni moze neko biti frajer...i sexy, pa makar bio i wadikal, ili DSS-ovac. To ne znaci da bi mogao da mi bude decko, ali fizicki privlacan sto da ne.

Ali to lepljenje tih pevaljki...to mi onako jako tetkinski deluje, oduzima doticnom deo necega sto bih ja nazvao "muski sexappeal" i daje mu onako prilicno tetkastu auru. E to mi je jak turn-off.

Kao sto rece Unicorn (upravo statusu u njegovoj temi o tome kako su svi drugi grozni samo je on divan) da nije dovoljno obrijati glavu da bi te drugi spoznali kao olicenje muskosti...To ipak vise lezi u glavi nego na glavi...a ponajmanje lezi na zidovima sa kojih ti se smese Cece & Jece...
Upravo zelim da kazem to sto si i ti, ne skaci odmah!
Frajer si, pa makar na telefonu imao Minellu - Ti propadas kao rington a Duska Mihajlovica za wallpaper!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lthr_yu bas se bavis temama o kojima su zavrsene diskusije...

Bas si nesiguran pa moras da svoje misljenje izneses da ga svi cuju po svaku cenu...

Ja sam rekao sta sam imao o tebi u onom jednom postu i vise se tome ne vracam jer mi je potpuno nebitno.
Korisnikov avatar
By M M and I

Upravo zelim da kazem to sto si i ti, ne skaci odmah!
Frajer si, pa makar na telefonu imao Minellu - Ti propadas kao rington a Duska Mihajlovica za wallpaper!
Nesto mi se ne cini da smo bas isto rekli...cak prilicno suprotno.
By Sixto
E jebaji ga sad Mima!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sixto makar za promenu nisam ja taj koji ukapira sa zakasnjenjem :smeh:
By Sixto
Ma ti si pametnica nasa!
Korisnikov avatar
By Dirrty
:mazi:

Necemo sada da se lazemo! :D

Uglavnom, zafaljujem na lepim recima :)
By Sixto
Zavaljujem duboko, takodje!
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

E sada ides previse daleko!

Necemo tako da se salimo! No no!
By Sixto
Mozda ti neces, al ja svakako hocu! :lol:
By Pending-For-A-Bending
Ne bih rekao da je jedan. A izuzetno NISAM nesiguran.
Ono je bilo samo da dokaze koliko si ti hvalio svoje dupe (izmedju ostalog), iako tvrdis da su to samo drugi radili.
Ja pripadam bear i leather populaciji, a posto ih je ovde manje od 1% to znaci da ja dolazim ovde da se zezam, a ne da se promovisem poput tebe. 'nuff said
By Sixto
Originally posted by Dirrty19g
Tuzicu te Zonchetu!
Serduchka, ja sam samo rekao da cu da te zajebavam, ne da te j....! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako god Sixto!

Moja zalba je vec prosledjena nadleznim organima :D

Ocekujem sanckije i to teze... a ako do istih ne dodje moracu sam da se pobrinem za to!
Korisnikov avatar
By KiWi
ne bih da navodim nickove .. ali meni ovo miriše na projekciju besa ... veoma loša osobina i jako se teško menja ... Evo ja moju majku već 6-7 godina učim da ne mora da bude ljuta i kod kuće ako ju je neko naljutio na poslu ....

sve će ovo da splasne za nedelju, dve, tri (ajde da se ne lažemo, za koji mesec zapravo) ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nemam na koga da budem ljut...

Jedino sto ne volim kada ljudi koji imaju razlicito misljenje od tebe pocnu da te vredjaju.

Fizicki izgled i misljenje o istom je manje vise i nevazan koliko je to vezano za psihu i slicno.

To sto neko nije neciji tip ili sta god ne daje nikome za pravo da tu osobu otvoreno vredja po vise osnova.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Priznajem da sam odreagovao donekle burno...

Sam si rekao da je to tvoj odgovor na doticnu Statusovu temu...
By Sixto
Vid sad, kakvo je to smirivanje tenzija!? Jos cete se pojebati!
Ocemo fajt breeeeeeeeeeeeeeeee!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zonche te jos nije pritis'o!

To vec zahteva drasticne mere!
Korisnikov avatar
By Sutekh
glasao sam..

vodite ljubav, a ne rat :federi:
By Sixto
Originally posted by Dirrty19g
Zonche te jos nije pritis'o!

To vec zahteva drasticne mere!
Ko tu koga pritiska, lako se mi dogovorimo!

Faaaaaaaaaaaaajt
Korisnikov avatar
By svichky
ajd ajd...obojica ste fino nakrpili epitetima jedno drugo ko bozicne curke a sad necemo vise,a? :D :predaja:
By Sixto
Ocemo, ocemo, ocemo! :eya:
Korisnikov avatar
By svichky
hahahahaha...svi hoce fajt, tj vidim da je sixto in the mood...hmmm...mozda bi trebali da organizujemo neko rvanje u blatu, a?? jeste za?:smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!