Originally posted by Deity Marduk
A sto svako upoznavanje mora biti startovanje?Jebote kad neko stoji pored mene,cesto pozelim da se upoznam i pricam,onako bez neke speciajalnog razloga.Zato me bas nerviraju ta "upoznavanja".Sex mozes naci i na chatu...
Opustenoooo,to ocekujem od ljudi.Svi su bre nesto ukoceni i puni ocekivanja(o narcisoidnost i ego tripovima necu ni pocinjati).
I citam vas citam, toliko frke oko jednog obicnog povecerja u Alijansi...
- prvo... zasto bas ovaj quote... pa seks na chatu... meni nesto u poslednje vreme ne ide da to tako nadjem, ili imam perverzno i nepotrebno visoke kriterijume, ili nemam dobar tajming, ili ne umem da chatujem vise... nesto od toga je, ali meni to ne ide
- drugo ... upoznavanje ne mora da bude startovanje i to je tacno, i ja sam mali milion puta upoznao ok ljude dole (ma koliko ume da bude u kontradikciji sa time da dole povremeno dodje jako trula ekipa) ... i retko sam prilazio nekome radi starta... posto ne volim da random pridjem, volim da obavim igru zvanu eye contact, ali to ovde ljudi ne umeju cini mi se da igraju, a mozda se ja samo tripujem.
- trece ... ako meni neko pridje
postoji jako fin nacin da mu kazes zdravo, ja se zovem tako_i_tako ... nastavis pricu, kurtoazije radi, i u nekom momentu mu kazes (presuming da taj neko tebi kaze svidjas mi se) da, i ti meni, ili sto je takodje jako lako reci (narocito ako je neko koga zaista ne poznas) ali ti meni ne...
- cetvrto ... da ja imam takodje dojam da su dole ljudi jako , jaaaaako zvezdasto raspolozeni, i ukoceni, i nepristupacni drugim ljudima...
- peto (necu vise majke mi
) ... kako dole uglavnom provodim vreme sa ljudima koje znam ili sa ljudima sa kojima se inace druzim... uglavnom ne odlazim dole da bih nuzno nekog startovao, mada skoro uvek dobijem "hocu nekog da startujem - groznicu" ali me to prodje...