Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By uninvited
...ja iskreno,bas i ne wolim da pozajmljujem bilo sta ljudima koji ne umeju da cuwaju isto...mada uwek pozajmim sta god treba- bilo to CD neki.. DVD,ne smeta mi samo nek ne SJebu..:trep:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by medYc
...ja iskreno,bas i ne wolim da pozajmljujem bilo sta ljudima koji ne umeju da cuwaju isto...mada uwek pozajmim sta god treba- bilo to CD neki.. DVD,ne smeta mi samo nek ne SJebu.. :trep:

you sound so young and so trusting....
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by hlaefdige
...ja iskreno,bas i ne wolim da pozajmljujem bilo sta ljudima koji ne umeju da cuwaju isto...mada uwek pozajmim sta god treba- bilo to CD neki.. DVD,ne smeta mi samo nek ne SJebu.. :trep:

a sta ima lose u tome? :nesiguran:
ja bas volim da dam nekom nesto ako mu treba... neke stvari mi znace ali materijale stvari se ne mogu porediti sa tim koliko mi znaci neko koliko mi znaci necija sreca i sl... :sweet: gomilu cd-ova, knjiga i drugih gluposti koje mi jos vise znace nikad nisam dobila nazad... pa sta sad, nije smak sveta... :namig2:

a tel moze da mi cacka ko kad hoce, ionako imam pass za porukice i fajlove, i to mogu da vide samo posebne osobe... :)

mislim da bi bilo bolje kad bi svi imali malo vise poverenja u druge, a ne da se zatvaramo za takve stvari...
Korisnikov avatar
By stefan19
ja bas volim da dam nekom nesto ako mu treba... neke stvari mi znace ali materijale stvari se ne mogu porediti sa tim koliko mi znaci neko koliko mi znaci necija sreca i sl... :sweet: gomilu cd-ova, knjiga i drugih gluposti koje mi jos vise znace nikad nisam dobila nazad... pa sta sad, nije smak sveta... :namig2:

a tel moze da mi cacka ko kad hoce, ionako imam pass za porukice i fajlove, i to mogu da vide samo posebne osobe... :)

mislim da bi bilo bolje kad bi svi imali malo vise poverenja u druge, a ne da se zatvaramo za takve stvari...
[/quote]

Pot[uno podrzavam!!! :up:
By D_girlX
ma usustini pozajmim sve sto mi zatraze, zbog te moje neodgovornosti vecinu stvar ni ne vracam niti meni vrate haha sem one koju mozda zatraze... ili ja zatrazim haha potpuno zaboravim da sam pozajmila ili obrnuto
By Sportasica
Obicno popizdim zbog izgrebanih diskova i zareknem se da vise necu da dajem nikome dok mi obicno ne zatrazi simpatija a onda ne mogu nikom da odbijem
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by malecka
Originally posted by hlaefdige

ne mora da znaci da ima lose nesto u tome...

..prosto, neke stvari su suvise drage da bi ih nekom davala. imaju svoju vrednost, meni samo jasnu, a nisu uvek to bliski ljudi koji ih traze....opet kazem, colorado bi mogao da prekopava po bilo cemu, ali znam da je on odgovoran u svakom smislu....

..jednostavno, neki ljudi ne zasluzuju da im se pokloni poverenje te vrste da mogu da cackaju po privatnim stvarima (uglavnom samo da bi zadovoljili radoznalost)...

..uostalom, mislim da je vulgarno uzimati, ne daj boze traziti, stvari od nekoga ukoliko ti to nije bliska osoba...

...sta se tice knjiga i cdova..zasto se cd ne bi narezao?!! pa ga imamo oboje...to kosta 13 dinara i tri minute....a poverenje da ces mi vratiti pozajmljenu stvar, mnogo vise....knjige takodje...ako je to sad bas ta knjiga ili cd koji zelis godinama, koji ti se do te mere dopada da prevalis preko usana da ti bas treba..a zasto se onda ne potrudis da je pronadjes i kupis?....(doduse, najverovatniji scenario je da cu ja kupiti istu takvu stvar toj osobi prvom prilikom, ali ot je druga prica)...

...ne dovodjenjem sebe i drugih u te situacije (with a large variety of possible misunderstandings) izbegavam moguce komplikovanje odnosa.....(znas, ima ljudi koji se istripuju sto je tvoja stvar kod njih pa im neprijatno da te sretnu....).....
Korisnikov avatar
By malecka
@ hlaefdige,
pa dobro, sorry, delovalo mi je tako kao da ima nesto lose... :namig2:

stvari koje mnogo znace su izuzetak. ja sam mislila na neke osnovne stvari koje mogu da mi znace a i ne moraju. koliko god da se vezem za neki predmet ipak mi je draza neka osoba kojoj mozda u tom trenutku znaci da joj bude pozajmljeno (pa makar i da mi ne vrati).
u svakom slucaju postoje stvari koje su mi jako drage (koje dobijem od posebnih osoba), ali se one cuvaju na posebnim mestima i ne moze svako da dodje u kontakt sa njima.

ok je da ne dajes stvari nekom ko ti izigra poverenje vise puta, ali da neko unapred ne da nikom je po mom misljenju jako glupo. mada u svakom slucaju, ako mi je ta osoba draga (i ja njoj), zasto i da ne dam opet... ali to je moja filozofija... :namig2:
a btw, znam par osoba koje vise paze stvari nekog poznanika nego blizkog prijatelja... ne znam zasto... :nesiguran:

hehe... a sto se tice diskova pricala sam za pre jedno 5-6 godina kad je bilo retko da neko ima rezac (barem u mom okruzenju)... :) sad tu muziku skidam sa neta... tako da mi nije ni bitno (mada jeste ipak lepse imati disk)...

u svakom slucaju mislim da je dobro biti otvoren za tako nesto...

sve najbolje!! :namig2:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
zamislite da vam neko izgubi prabakinu ogrlicu staru jedno stotinak godina... Jebeni muzejski eksponat... znaci zavrsili smo za sva vremena.. Kad mi se ta kucka pojavi sa Mondrijanovom Kompozicijom (crveno zuto plavo) onda cemo razgovarati.. jebena kretenka....... :tepih: :testerica: :vezan: :tushe:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dedina britva.....

.....sa sela je doneo to i koznu brnjicu svog psa koga je najvise voleo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!