Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A meni je bas ok to studiranje... Jeste, osnovne studije su mi teze pale nego ove postdiplomske, ali mi je sad bas ok. :yes:
Korisnikov avatar
By Sky123
...ali i ja cu vam se pridruziti on the dark side uskoro...:zvezda:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Swanheart
Slika
:cookie: ..... :roflmao:
By momakns
Pozdrav svima sa ovog foruma.
Ovde jedan hot univerzitetski profesor, pa da vas podrzim...tokom juna....a i inace:)))
Tu sam ako treba savet (ili bilo sta: :) oko spremanja ispita.
Samo da kazem jedno: prezirem profesore koji nisu na strani studenata, koji se pretvaraju da su nesto extra i da nikad nisu bili mladi.
Kod mene na ispitu nema padanja, jer sam siguran da svaki student nesto zna. Poanta je da nastavnik trazi sta student ZNA, a ne ono sta NE ZNA!!!
Ljubac svima.
Korisnikov avatar
By Zonche!
uhhhh kako se ja palim na profesore! :giggle:
:love:
Dobrodosao momakns!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ah a meni je prijemni ispit na fax. U tezoj sam situaciji od vas. Mozete zamisliti kako mi je
By Swanheart
veruj mi prijemni je najlaksi deo...
Korisnikov avatar
By Paki
Bolno si iskrena ... :evilgiggle:
By Swanheart
pa missssiiiiiim prijemni...tacno znas sta treba da spremas...i to bude i prodje...a onda dolaze ispiti...
realno gledano prijemni je mala beba u odnosu na ispite
Korisnikov avatar
By Paki
Možda po količini gradiva... Po količini stresa ne bih rekao. :)
By ItIzAj
pa missssiiiiiim prijemni...tacno znas sta treba da spremas...i to bude i prodje...a onda dolaze ispiti...

zavisi sta polazes
nema sanse da znam koji ce zadaci iz mate da mi dodju, veruj mi...
dok npr prijemni za filozofiju, geografiju, prava... druga prica.

:beba:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
AAA ja propadoh u zemlju zbog prijemnog(pogotovo jer konkurishem na samo jednom faxu) a vi me josh plashite onoga shto dolazi posle :cupakosu:
By XanaX
Originally posted by jukie
Originally posted by XanaX
mislim da postoji slicni smjer na pmf-u u bg, samo se malo drugacije zove mol. fiziologija ili tako nesto...
ups... ne postoji pmf u Beogradu... to mi je omiljeno kad me neko* pita "jesi li studirao na pmf u Beogradu" a ja "ne, na Biološkom fakultetu"... a onda oni malo stoje... pa pitaju "a zar to nije pmf?" a ja im kažem "ne, pmf je u Novom Sadu, u Beogradu je Biološki"... i inače ja nisam "profesor biologije" nego "diplomirani biolog" što im sledeće objasnim na isti način...
*a pod "neko" mislim na mestima gde je stvarno važno precizno zapisati, npr. za neka dokumenta, ili u kadrovskoj službi...
ah, da, to mi je svojedobno bilo pripomenuto, ali sam nedavno čitao kako prokišnjava neka zgrada pmf-a u srbiji, pa sam potisnuo ono prethodno... doduše, i u zgb-u biološki odsjek ima svoju zgradu, a zavod za mol. biol. je preseljen u brand new zgradu sa odsjekom za kemiju (zgrada ima liftove!)... čini mi se nepraktičnim postojanje zasebnog biološkog fakulteta... onda moraš zaposliti vlastite kemičare, fizičare itd... na pmf-u vlada pravilo razmjene...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

Hm, ne bih se bas slozila. Na ispitu prodjes ili ni u zavisnosti od toga kako si naucila, a na prijemnom em mozes da polozis sa odlicnim brojem poena, a da opet ne budes primljena, em mnogo toga zavisi od toga kako su se drugi spremili. Ukoliko upadnes medju neke razbijache, a na fax se prima mali broj ljudi, onda... :grom:
Korisnikov avatar
By Katengl
Meni je jun većim delom u julu. Januar je bio u februaru, a februar u martu. Ili tako nešto...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by momakns
Pozdrav svima sa ovog foruma.
Ovde jedan hot univerzitetski profesor, pa da vas podrzim...tokom juna....a i inace:)))
Tu sam ako treba savet (ili bilo sta: :) oko spremanja ispita.
Samo da kazem jedno: prezirem profesore koji nisu na strani studenata, koji se pretvaraju da su nesto extra i da nikad nisu bili mladi.
Kod mene na ispitu nema padanja, jer sam siguran da svaki student nesto zna. Poanta je da nastavnik trazi sta student ZNA, a ne ono sta NE ZNA!!!
Ljubac svima.
Kod mene nema hot profesora... Steta.A taman sam se ponadala kako cu bar TK dati bez problema...
Evo i rasporeda:

Teorija knjizevnosti (pismeni) 8.VI
(usmeni) oko 11. VI
Uvod u proucavanje srpske knjizevnosti 12. VI
Engleski jezik, B2 (usmeni) 12. VI
Narodna knjizevnost(ma vazi!) 15. VI
Istorijska fonetika srpskog jezika 18. VI
Estetika, II parcijalni 20. VI
Kultura jezickog izrazavanja 22. VI
:kosach:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja onda zivim oba vasa sna.. studiram i radim :D

A, moj san cu ziveti malo posle :nokti:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja probala jedno vreme tako, i smorila se, ni jedno ni drugo nisam radila kako treba. :maska: Mada, bilo je mnogo toga i u tome sto je posao bio neodgovarajuci, sa neflexibilnim radnim vremenom od 08 do 16:30h. :kuca:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Nikad manje ispita nisam spremala za jedan rok, i nikad mi nije bilo teze da ih spremim nego sada... :sigh:

Sto se vise priblizis zavrsetku fakulteta, imam utisak da sve sporije ide... Cedim tako ispite jedan po jedan... Ali ne dam se!!! :pionir:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by FireGox
Ja onda zivim oba vasa sna.. studiram i radim :D

A, moj san cu ziveti malo posle :nokti:
I ja :)

Mada sto Kissqueen kaze - nisam zadovoljna ni jednim, ni drugim, a takodje ni vremenom koje mi preostaje van faxa i posla. Sreca da ne idem svakog dana na posao inace ne bih uopste mogla da postignem (a da dajem godine u roku, cemu tezim). Ipak mi je zao sto mi se fax polako blizi kraju, jeste tesko ali je lepo studirati :)
Korisnikov avatar
By Dracova
Eee... Dosao je i taj junski rok koji mi se cinio tako daleko... I ja sada, umesto da ucim ili makar radim nesto korisno, sedim pred kompom i gubim vreme... aaaaaaaa!!!!!!!!! :doh:
Korisnikov avatar
By Neve
Jun :drama: ispiti :drama: wahaha.. imam 16 ispita za rijesiti.. sto ce biti nemoguca misija :drama:
Ne dozvolise nam izlaziti u aprilu... a na zavrsnu godinu ne smijemo prenostiti ispite :drama:
Korisnikov avatar
By nEne
meni je ovo poslednji junski rok u zivotu... pokusacu da dam dva ispita koje sam iz nekoliko navrata vec spremao ranije, nisam optimista (pre svega zato sto uopste ne ucim).

ucicu preko leta! :evilgiggle: :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!