Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Ljudi, Zasto samo Mariji odlikovanje??? Ona je samo otpevala divnu pesmu Vlade Graica i S.M. Mareta - I njima orden isto!!! Pa i onim devojkama sto su pevale pratece vokale, pa stilisti i frizeru i sminkeru i koreografu i mami Verici sto je rodila i onom nekome kome je pesma posvecena.... Svi su ti faktori uticali na pobedu - nije fer da samo Marija uzme sve zasluge. Ona ne bi ni pobedila da nije svih tih ljudi...
P.S.
Ipak ste svi vi patriote (a to mi nikako nije jasno)... :durenje:
kiss..........
Korisnikov avatar
By Peca
Treba da dobije to sto joj sleduje, ja verujem da vlada srbije ima neki program o tome da svakog pojedinca ili ekipu, bilo da se radi o sportu, kulturi, nauci... ko uradi nesto znacajno za srbiu treba nagraditi na neki nacin. Dali je to novac, stan...to ce vec oni odluciti... :avion:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam samo hteo da kazem da nije Marija JEDINA koja je zasluzna za celu ovu situaciju... Ima tu jos dosta ljudi...
Ja cenim i njihov trud...
:cvece:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Ne gotivim Mariju Serifovic, ali mislim da je ideja odlicna: sportisti, pevaci, svako ko na odredjeni nacin doprinese ugledu nase zemlje u inostranstvu :shrug:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by BellyButton
Ipak ste svi vi patriote (a to mi nikako nije jasno)... :durenje:
kiss..........
Ja nisam patriota. Ali sam realan. Odvajam muziku od nacionalno/patriotskih kliseiziranih sranja. Pesma je bila ubedljivo najbolja i zasluzila je da pobedi. Da je ukrajinska bila bolja, navijao bih za Ukrajinu.
Jbg.:snob:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by BellyButton
Ona je samo otpevala divnu pesmu Vlade Graica i S.M. Mareta -
I jos nesto./ Nije dovoljno da kompozicija bude dobra etc. Jako je vazno kako se pesma iznese. Da ju je neko drugi otpevao mozda to vec ne bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Supergirl
Zasluzila je orden!!!!!!!!!!!!!!!

MARIJA car! Jest da je nije moj tip...al sestra je cool........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!