Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by svejednoPrva recenica je zamena teze, netacna, nejasna, lakonska i 'topla voda'. Da bi se otvarale takve teme mora da postoje 'sagovornici' koji ce se nadovezivati i nadovezivati a ne, kao sad u Kulturi, neko postavi odlicnu temu i posle treceg posta neko 17-godisnje dete pocne da komentarise izgled pisca, pesnika, korice knjige, u 10-om vec pocinje prepricavanje neke 'zanimljivosti' od sinoc, kikotanje...
Sve u svemu, ko hoce lepse teme, neka ih postavi.
Ovo je kul sajt.
Originally posted by Myself
Pih! Gde da zaboravim zaludnu Marisol?!
Kada se Lanserka raspise i ja se prikljucim, zavrsimo u korpi. Lanserko, mogla bi da 'prodrmas' malo forum.
P.S. Stvarno je bilo mnogo 'kvalitetnih' rasprava na Forumu kada su neki ljudi pisali.
Originally posted by Mars
Šablon je sledeći. Drugi ili treći post u nekoj ozbiljnoj temi bude neko teško pokopavanje. Onda usledi dijalog, javi mu se drug, koji se naravno složi, ili prosto nakači gomilu smajlija, i u sledećoj strani usledi neko interno zezanje. Verujem da posle toga mnogi nemaju želju da se oglase i kažu šta misle u vezi teme. Ja nekad da, nekad ne, zavisi.
Dakle, mislim da moderatori tu treba da reaguju. Čak i ako post ima neke daaaaaleeeeke veze sa temom, ako ne doprinosi kvalitetnoj diskusiji, treba da se brise.
Originally posted by kal zakathMa kako ne?!
ako ovo čita jedan bivši moderator: još uvek mislim da uvodni post ne može biti off topic
Originally posted by kal zakathEvo, za tebe i za mamu:
Može biti. Ali ja se još uvek sanjam mokre snove u kojima Caps Lock napiše post, pa na njega odgovori bojandjo, pa SouthSide, pa....
Off: mama ti je u pravu
Originally posted by A.F.K.A.OBVic1: Razgovaraju dve klinke, i jedna kaže drugoj: "Zamisli, danas... Iza radijatora u učionici, znaš šta sam pronašla: kondom!" A druga gaže: "Izvini, možda ću da ispadnem glupa, ali - šta je to radijator?"
Ma, opusteno...
Nije mi ni smetalo, pola izraza koje si koristio nismo jos obradili u nasoj skolici.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!