Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Pih! Gde da zaboravim zaludnu Marisol?! :doh:

Kada se Lanserka raspise i ja se prikljucim, zavrsimo u korpi. Lanserko, mogla bi da 'prodrmas' malo forum.

P.S. Stvarno je bilo mnogo 'kvalitetnih' rasprava na Forumu kada su neki ljudi pisali.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by svejedno

Sve u svemu, ko hoce lepse teme, neka ih postavi.

Ovo je kul sajt.
Prva recenica je zamena teze, netacna, nejasna, lakonska i 'topla voda'. Da bi se otvarale takve teme mora da postoje 'sagovornici' koji ce se nadovezivati i nadovezivati a ne, kao sad u Kulturi, neko postavi odlicnu temu i posle treceg posta neko 17-godisnje dete pocne da komentarise izgled pisca, pesnika, korice knjige, u 10-om vec pocinje prepricavanje neke 'zanimljivosti' od sinoc, kikotanje...

Ne, jos malo i nece biti novih, lepsih tema.

Sajt je nesto drugo, sajt je odlican. I bez foruma ne bi bio ni malo losiji.

Ja, kad govorim o ljudima koji vise ne pisu na forumu, ne kukam za nekim vremenima ili sta god, mnogo mi odgovara 'danas', prosto toliko pametnih ljudi je otislo glavom bez obzira za razliku od nekolicine (M M and I, Amnesia, Maljkovic povremeno, Dominion u poslednje vreme....).

I kad govorim i pisem o forumu na kome je imalo sta da se procita ili nadju dobri ljudi koji bi voleli da citaju nesto ozbiljo, da raspravljaju, da oplemenjuju - mislim na ljude koji su ovde obitavali do kraja 22003, poceka 2004......posle toga ili si pametan i lud, ili si samo lud ili si dosad procitao samo slikovnicu, ili imas 12 godina pa bi da pises o Spengleru?

Ovo sad je prosta berza, stocna pijaca ili nesto slicno. Uglavnom.

Najjadnije je kad u 'Forum umire' pise neko ko je ni nepunih godinu dana ovde, ma i dve? Zato i kazem - smejurija.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Myself
Pih! Gde da zaboravim zaludnu Marisol?! :doh:

Kada se Lanserka raspise i ja se prikljucim, zavrsimo u korpi. Lanserko, mogla bi da 'prodrmas' malo forum.

P.S. Stvarno je bilo mnogo 'kvalitetnih' rasprava na Forumu kada su neki ljudi pisali.

eeeeh! ostarilo se muslefe! dok samo bile mladje i dok su nas sluzile vijuge i zglobici na prstima sve je bilo drugacije. a sad ovako skrnave i oronule moz' samo da se secamo starih dobrih vremena, mada i to je sve teze obzirom na izlapelost koja nas ophrva. :sigh: ko sad ima enerHije da elaborira ovdI? :deda:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mars
Šablon je sledeći. Drugi ili treći post u nekoj ozbiljnoj temi bude neko teško pokopavanje. Onda usledi dijalog, javi mu se drug, koji se naravno složi, ili prosto nakači gomilu smajlija, i u sledećoj strani usledi neko interno zezanje. Verujem da posle toga mnogi nemaju želju da se oglase i kažu šta misle u vezi teme. Ja nekad da, nekad ne, zavisi.

Dakle, mislim da moderatori tu treba da reaguju. Čak i ako post ima neke daaaaaleeeeke veze sa temom, ako ne doprinosi kvalitetnoj diskusiji, treba da se brise.

Ako samo pomislim koliko sam se nekada bunio nad moderiranjem, nad seckanjem topica,... tko bi mislio da če jednom da me ganjaju duhovi bivših moderatora.

p.s.(ako ovo čita jedan bivši moderator: još uvek mislim da uvodni post ne može biti off topic)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kal zakath
ako ovo čita jedan bivši moderator: još uvek mislim da uvodni post ne može biti off topic
Ma kako ne?!

Napravim temu, recimo, "100 razloga za emigraciju iz Srbije", i u prvom postu okačim sliku cvenog kolibrija. I kako nije primašena tema?!

:D

Šalim se, naravno. Blesavo.
Hvala lepo, hvala najlepše...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ova tema me podseca na moju kevu...

"Eh, u moje vreme se slusala samo dobra muzika, i ljudi koji su zaista znali da pevaju. Sta vi slusate danas, pa to nije normalno..."
Korisnikov avatar
By kal zakath
Može biti. Ali ja se još uvek sanjam mokre snove u kojima Caps Lock napiše post, pa na njega odgovori bojandjo, pa SouthSide, pa....

Off: mama ti je u pravu
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stigle vas godine, sta drugo da vam kazem...

Samo da ne pocnete "During the war..." :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Može biti. Ali ja se još uvek sanjam mokre snove u kojima Caps Lock napiše post, pa na njega odgovori bojandjo, pa SouthSide, pa....

Off: mama ti je u pravu
Evo, za tebe i za mamu:
"Those were the days, my friends,
We thought they'd never end...
"
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by A.F.K.A.OB
Stigle vas godine, sta drugo da vam kazem...

Samo da ne pocnete "During the war..." :lol:
Ne, bez zezanja. U odnosu na ono nekad, sadasnji forum lici na zborno mesto dece ometene u razvoju. Veruj mi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne bi verovao, i ja sam mislio na tu pesmu dok sam pisao post... :lol:

OK, mozda i jeste tako, zaista ne znam ('ajde, tebi i da poverujem :smilegrin: ).
Ali sta sad. Kukanje nece vratiti te vama drage ljude. Ovo je vec druga tema o tome koju ja citam (prva je "Gde su sada", ili tako nesto).
Pokusajte da malo kultivisete nas, decu ometenu u razvoju, ali pripazite malo i na sebe, tj. na svoje postove kojima ima mnogo sta da se zameri.

P.S. Ne mislim na tebe, Marse, ti samo nastavi kako si krenuo. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, znas da ni ja sigurno nisam mislio na tebe. U onom kontekstu.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ma, opusteno...
Nije mi ni smetalo, pola izraza koje si koristio nismo jos obradili u nasoj skolici. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe. Još malo pa nema više "vaše školice".
Kreće proces inkluzije, i svi ćemo zajedno da se igramo i u istu školu da idemo!
Korisnikov avatar
By Mars
Ma, opusteno...
Nije mi ni smetalo, pola izraza koje si koristio nismo jos obradili u nasoj skolici. :lol:
Vic1: Razgovaraju dve klinke, i jedna kaže drugoj: "Zamisli, danas... Iza radijatora u učionici, znaš šta sam pronašla: kondom!" A druga gaže: "Izvini, možda ću da ispadnem glupa, ali - šta je to radijator?"

Vic2: Dve klinke se igraju u parku, gleda ih pedofil, pa im da bonbonu. Drugo dan isto. Treći dan isto. Četvrti dan, jedna od klinki kaže drugoj: "Jebote, dok nas ovaj kresne, ja ću da dobijem šećernu bolest!"

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
I, sto je jos najgore, te viceve sam cuo pre vise od dve godine.

Marse, ispao iz tokova omladine. :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Ali zato se radjaju nove nade :)
Korisnikov avatar
By Mars
I, sto je jos najgore, te viceve sam cuo pre vise od dve godine.

Marse, ispao iz tokova omladine. :smeh:
A da li sam ja rekao da su vicevi aktuelni???? :D
Korisnikov avatar
By kal zakath
Eto Marse, dinozavru jedan. Odmah sa mnom u Jurasic park.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne, ali zasto pricas bajate viceve, poput nekog dekica u penzionerskom domu? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da bi me ljudi pogresno procenili,naravno.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto Marse, dinozavru jedan. Odmah sa mnom u Jurasic park.
Hehe. Bar je uzbudljivije tamo!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sta da ti kazem, imas dobru kamuflazu... :smilegrin:

Slau na stranu, ako vam nesto smeta prestanite da serete, i uradite nesto povodom toga.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja jedino što mogu da uradim je da tradicionalno odem, čim prodje zima.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa mislim na ono da sam samo jesen i zimu na forumu.
Korisnikov avatar
By Mars
Vidi onu drugu temu Gde su....
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe. U pravu si.

Zašto čekati april, vidi kako je već sada lepo vreme napolju!

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!