Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdigeMozda si me pogresno razumela.Mislim da se ova tema odnosi na forum,pa sam se za forum i izjasnila.Nisam nista rekla u pezorativnom znacenjuOriginally posted by Frizerka
:oklagija:muvali me,ali se nisu dobro proveli
Ne muvam ovde, jer nemam potrebe za tim
Nisam bila sa forumasima u vezi i nemam nameru
Ko je sa kim bio,bas me nesto i ne zanima...
bez zlobe, prikrivene ili otvorene, iskreno pitam...... zasto ima veze da li je neko forumas ili ne?
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ma, sere ova Frizerka. Ona i ja smo u braku, ali nju je sramota da prizna.
Originally posted by Gorski vilenjakMa najviše me brine što neću sve pomenuti i na kraju ću fasovati Ko će da popamti sve te avanturice, flertove i šta sve ne ...
Uh Kiwi, pa niko te ne tera da saopštavaš imena već samo nikove.
Hajde piši.
Možeš ti to.
Ako kreneš sa spiskom sad, do petka je gotov.
Originally posted by Mr DeeKako da se ne brinem? U odnosu na mene Pauli će biti Majka Tereza Ko me ter'o da uživam u blagodetima forumaškog života ... qq .. upravo sam se setio još jednog forumaša na kog sam potpuno zaboravio da smo imali nešto ... moram sve da stavim na papir ...
bice, bice.. ne brini.
Originally posted by bigirlE, kasno Marko na Kosovo stize...Originally posted by A.F.K.A.OBMa!
A ko ti uopste slama srce? Frizerka ili ja?
Sad znam ko te šiša!
Originally posted by m..
Ja sam u vezi sa XYZ, Kittrie, Krepalom i Tramp, samo one to ne znaju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!