Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ...
Ma ja sam bio dete kad sam upoznao Desanku (kraj osamdesetih ili pocetak devedesetih?). Rekla je: "Jao, sto si lep, kao lutka!" Tada sam stvarno bio lep. A onda je dosao Milosevic (to je bio veliki knjizevni festival) pa pomilova ono dete lepo kao lutka (t.j. ja) po glavi, ja rukuje se sa svima, i ode. I Desnaka kaze: "Kako lep covek!" ili tako nesto... Od tada sam poceo da sumnjam u svoju lepotu (kao i ja i Slobo lepi), pa je godinama i izgubio (ne sasvim ;) ).
Sretnu se u Knez Mihajlovoj ulici Vida Ognjenović i pokojni Zoran Radmilović sa svojom malom ćerkom. Stanu, Vida pomiluje dete pa kaže "Što si ti jedna lepa devojčica!" Podigne pogled, pogleda Zorana i kaže "I ti si, Zoki, lep...", a na šta joj on odgovori: "Do sad ti je dete i verovalo!"
Korisnikov avatar
By gari
Sve te koje sam ja upoznao od poznatih siroj javnosti su mrtvi. Ostalo je jos par njih, ali kako dugo nisam bio u kontaktu sa njima, verovatno da su me zaboravili. Ne znam ni sto je to bitno?

:komp: :nazdravlje: :chestram:
Korisnikov avatar
By Mars
Da... Oliverda Đurđević je umrla pre nekoliko dana, i tek onda sam se setio da sam je upoznao.
By sweet_dechko
O, glupe li teme! Katastrofa.

Neko je vredniji, jer se druži sa poznatima??? GLBT će se pre biti okruženi ili vole da se "trpaju" međ' poznate??? Ništa mi nije jasno... Koji je razlog postavljanja ove teme??? Kvazi hvalisanje???

Znam ih dosta, i nikako nisam bolji ili gori, od kada "visim" s njima. A njima sam okružen iz dva razloga, prvi je posao, drugi je to što mi odgovaraju kao osobe koje su zabavne i druželjubive(ne kažem uopšteno, samo za svoje "pajtaše").

Da navedem jednu koju sam upoznao i zgrozio se: Zorica Brunslik, vrh neukusa, a u to vreme je bila još gora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!