Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by GalatejaNisam ja robot pa da me ništa ne pogađa. Kad sam čitala temu o najgorim iskustvima u životu plakala sam. Komplimenti mi prijaju. O sugestijama i pridikama razmislim. Neki komentari su mi pomogli u određenom trenutku. Forum mi je pomogao da lakše prihvatim vlastitu homoseksualnost. Komentari me mogu i povrediti, u zavisnosti od koga su upućeni. Na neke svoje izjave sam ponosna, drugih se, pak, stidim. Za 5 i po godina forumašenja nekim stavovima sam ostala dosledna, drugima ne. I to je ljudski.
Najdraže su mi konstruktivne teme u kojima mogu da dođem do nekog saznanja. I nije to ona didaktika u c/p maniru, već više volim da pročitam kako se ljudi ponašaju u određenim momentima, kako razmišljaju, osećaju i onda to poredim sa tim kako ja činim pa me sve to natera na razmišljanje... Osim toga, drago mi je kada me teme i postovi nasmeju, izazovu empatične reakcije, razneže, slede, uzbude , ukratko da me ne ostave ravnodušnom. Teme u kojima su dominantne prepirke i vređanja mi ne drže pažnju. Zato kada vidim da u tom nekom smeru ide (topik) samoizmestim se otud i odem na neku drugu temu. Bogu hvala, za svaku pticu ima grana...
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...ajajaj
Odavno sam prestao bilo sta sa foruma da dozivljavam realno
osim izlive frustracija usmerenih prema meni ili bilo kome (status, stefan19, dusan maljkovic ...)
koji me oraspoloze jer ne mogu da se otmem utisku da taj neko - sto neko rece - nema real life
pa sam srecan sto neko besplatno usluge psihijatra koristi na forumu
p.s.
Sto Blady rece...lepe komentare... ako se ticu slika
Boze, mislim da ne postoje lepse licemerniji komentari bilo gde!
Blady je lepa,slatka,fenomenalna,najlepsa,najseksipilnija
svima
koji od nje nesto ocekuju
kada se njihova ocekivanja ne ispune
ista ona ce postati ruzna,debela,nezanimljiva,obicna i slicno...
Sorry Blady za primer... bilo koji forumas/ca moze biti u toj poziciji
ja jesam svakako bio
te je smesno kada se pogledaju hvalospevi nekada
i komentari sada
No,oni govore o tom nekom, ne o onom koji se komentarise
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!