Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
Ovo kao da sam ja pisala.

Mada zimi se trudim da ne kasnim jer kontam da je hladno napolju...

Međutim, ti kasniš 10-ak minuta, a ja... od pola sata pa nadalje... A ako treba da idem kod nekoga kući... Tačno se zna, ako kažem u 14h, doći ću oko 17h. Jbg...

Jednostavno ne mogu da krenem na vreme... Uvek se nešto desi...
Vala tebi treba da se dodeli zastavica za kašnjenje :lol:

Sad ću vam ispričati kako smo se upoznali bigirl i ja...

Dogovorimo se za u 5 valjda, kod meka na Slaviji. Ja išao sa Nbg i naravno kasnim u najveće, unakrsno šaljemo jedno drugom poruke: stižem, stižem :lol:
(Kad strelac kaže krenuo sam znači da je u stanu još uvek, kad kaže stišem, znači da je tek krenuo, kad kaže stižem za 5 min. jeste na pola puta...možda)

Iz prevoza izlazim na Nemanjinu, jer ulica se zaboga radi i ja moram pešaka...
Srećem druga koga davno nisam video i on: Kako si, šta ima, kada ćeš da svratiš, bla, bla...
Zvoni tel. lukava bigirl ispipava teren, pita me jel stižem, ja kažem, evo, evo idem. Ona pita gde sam trenutno, ja kažem na polovini Nemanjine. Kada je videla da je teren povoljan, smešeći je rekla: Ok i ja malo kasnim... :D

Ja sam trčao da bih stigao na vreme, a verujem da se i ona trudila, ali kasnili smo užasno...
Šaljem poruku, stižem, tu sam...
Ona zove: A gde si ti sad? Ja objašnjavam da sam nadomak meka...
Znači ne verujem da je stigla...
Ja stižem i ona objašnjava da me jako kratko čeka :smeh:

Kasnili smo cirka po 20min i jače...
Fascinantno je da se niko ne ljuti i niko ne pominje kašnjenje. Zašto bi upropastili izlazak :D

Sećaš se kad smo se dogovorili da idemo u grad, pa si se vratila po jaknu, jer si se na pola puta smrzla, tada si ti kasnila... Jes se tad smrzoh ko p...a :D
Kad nekog gotivim, nije mi smor što ga čekam...

Kao kada sam se upoznavao sa jednim dečkom i ja mu kažem, ja ću da kasnim malo više...
On reče opušteno: Ma kasni, ima da te čekam kolko god hoćeš, samo dođi... :iskolacen:
Nisam verovao da i takvi postoje :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
ne kasnim i ne volim da chekam
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by FireGox
Vala tebi treba da se dodeli zastavica za kašnjenje :lol:

Sad ću vam ispričati kako smo se upoznali bigirl i ja...

Dogovorimo se za u 5 valjda, kod meka na Slaviji. Ja išao sa Nbg i naravno kasnim u najveće, unakrsno šaljemo jedno drugom poruke: stižem, stižem :lol:
(Kad strelac kaže krenuo sam znači da je u stanu još uvek, kad kaže stišem, znači da je tek krenuo, kad kaže stižem za 5 min. jeste na pola puta...možda)

Iz prevoza izlazim na Nemanjinu, jer ulica se zaboga radi i ja moram pešaka...
Srećem druga koga davno nisam video i on: Kako si, šta ima, kada ćeš da svratiš, bla, bla...
Zvoni tel. lukava bigirl ispipava teren, pita me jel stižem, ja kažem, evo, evo idem. Ona pita gde sam trenutno, ja kažem na polovini Nemanjine. Kada je videla da je teren povoljan, smešeći je rekla: Ok i ja malo kasnim... :D

Ja sam trčao da bih stigao na vreme, a verujem da se i ona trudila, ali kasnili smo užasno...
Šaljem poruku, stižem, tu sam...
Ona zove: A gde si ti sad? Ja objašnjavam da sam nadomak meka...
Znači ne verujem da je stigla...
Ja stižem i ona objašnjava da me jako kratko čeka :smeh:

Kasnili smo cirka po 20min i jače...
Fascinantno je da se niko ne ljuti i niko ne pominje kašnjenje. Zašto bi upropastili izlazak :D
Ijao bože... Sad me sramota... :saint:

Ali ono za "stižem, stižem" je 110% tačno! Kad god to pošaljem, tek sam izašla iz kuće!
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ne volim da kasnim al nekako uvek dodjem 5-10 min kasnije.. :sigh:
Korisnikov avatar
By decko
I ja isto ne volim da kasnim pa se trudim da to bude retko a isto tako ne volim da dugo cekam nekog! :tegovi:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ah, kasnjenje... Malo je falilo da izgubim decka zbog toga (hvala mazo na strpljenju :D ). Otkad znam za sebe kasnim - u srednjoj su tetkice ostavljale otkljucan glavni ulaz jos deset minuta nakon zvona za pocetak nastave jer su znale da stizem, profesori su na to bili navikli pa me nisu upisivali, dok sam studirao, svaki dan sam putovao basom za Bgd i tu sam silne pare bacio na taksi koji je uvek presretao bas po gradu... Uzas blagi. Sa prijateljima kad se nalazim to je katastrofa - u pocetku su moja kasnjenja bila opravdana, da bi kasnije to postalo stvar navike. Cesto mi se desava da se na vreme spremim, i dok cekam da krenem, zagledam se u film ili seriju... No, navikli su, pa i oni obicno u vreme sastajanja uracunaju i tih dvadesetak minuta mog kasnjenja... Imam samo jednu drugaricu koja takodje stalno kasni, pa kad se nalazimo, ako treba da se vidimo oko 16h, obicno zakazemo vidjanje dva sata ranije, rekord nam je bio da smo zakazali vidjanje na trgu u 13h, ja sam se pojavio u 16h a ona petnaest minuta kasnije. Nepopravljivo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam svojevremeno pokusao da ljude oko sebe radikalnim potezom naucim da ne tolerisem kasnjenje, i to na sledeci nacin:

ako smo se dogovorili da se nadjemo u 2, ja cu tamo biti najkasnije do 5 do 2 (uvijek poranim,osim kad sam u manje poznatom gradu, mada i to rijetko, jer mrzim da kasnim), i cekacu osobu do 2:05, a onda cu bez najave da odem sa mjesta sastanka.

odradio sam to par puta, i skontao da time ne postizem nista, osim sto ostavljam utisak da sam neuroticna picajzla, a to zaista nisam.

na kraju sam morao da prihvatim da neki ljudi jednostavno moraju da zakasne, s tim sto sad biram kome cu to da tolerisem:)
Korisnikov avatar
By TheTree
..nikad ne kasnim..uvek dodjem i ranije..eh..kud sam se i pojavila nekad :)
Korisnikov avatar
By mezimce
Mrzim kad neko kasni:cupakosu:
Korisnikov avatar
By gari
Ne kasnim nikada a cekam deset minuta. Posle toga odlazim bez objasnjenja i javljanja na mob. Vreme je novac a kulturni ljudi ne kasne jer ko kasni pokazuje da ne poshtuje onoga ko ga cheka /osim ako je u pitanju visha sila/.

:mete: :adiktusha: :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!