- 08 Nov 2006, 01:25
Sad ću vam ispričati kako smo se upoznali bigirl i ja...
Dogovorimo se za u 5 valjda, kod meka na Slaviji. Ja išao sa Nbg i naravno kasnim u najveće, unakrsno šaljemo jedno drugom poruke: stižem, stižem
(Kad strelac kaže krenuo sam znači da je u stanu još uvek, kad kaže stišem, znači da je tek krenuo, kad kaže stižem za 5 min. jeste na pola puta...možda)
Iz prevoza izlazim na Nemanjinu, jer ulica se zaboga radi i ja moram pešaka...
Srećem druga koga davno nisam video i on: Kako si, šta ima, kada ćeš da svratiš, bla, bla...
Zvoni tel. lukava bigirl ispipava teren, pita me jel stižem, ja kažem, evo, evo idem. Ona pita gde sam trenutno, ja kažem na polovini Nemanjine. Kada je videla da je teren povoljan, smešeći je rekla: Ok i ja malo kasnim...
Ja sam trčao da bih stigao na vreme, a verujem da se i ona trudila, ali kasnili smo užasno...
Šaljem poruku, stižem, tu sam...
Ona zove: A gde si ti sad? Ja objašnjavam da sam nadomak meka...
Znači ne verujem da je stigla...
Ja stižem i ona objašnjava da me jako kratko čeka
Kasnili smo cirka po 20min i jače...
Fascinantno je da se niko ne ljuti i niko ne pominje kašnjenje. Zašto bi upropastili izlazak
Sećaš se kad smo se dogovorili da idemo u grad, pa si se vratila po jaknu, jer si se na pola puta smrzla, tada si ti kasnila... Jes se tad smrzoh ko p...a
Kad nekog gotivim, nije mi smor što ga čekam...
Kao kada sam se upoznavao sa jednim dečkom i ja mu kažem, ja ću da kasnim malo više...
On reče opušteno: Ma kasni, ima da te čekam kolko god hoćeš, samo dođi...
Nisam verovao da i takvi postoje
Originally posted by bigirlVala tebi treba da se dodeli zastavica za kašnjenje
Ovo kao da sam ja pisala.
Mada zimi se trudim da ne kasnim jer kontam da je hladno napolju...
Međutim, ti kasniš 10-ak minuta, a ja... od pola sata pa nadalje... A ako treba da idem kod nekoga kući... Tačno se zna, ako kažem u 14h, doći ću oko 17h. Jbg...
Jednostavno ne mogu da krenem na vreme... Uvek se nešto desi...
Sad ću vam ispričati kako smo se upoznali bigirl i ja...
Dogovorimo se za u 5 valjda, kod meka na Slaviji. Ja išao sa Nbg i naravno kasnim u najveće, unakrsno šaljemo jedno drugom poruke: stižem, stižem
(Kad strelac kaže krenuo sam znači da je u stanu još uvek, kad kaže stišem, znači da je tek krenuo, kad kaže stižem za 5 min. jeste na pola puta...možda)
Iz prevoza izlazim na Nemanjinu, jer ulica se zaboga radi i ja moram pešaka...
Srećem druga koga davno nisam video i on: Kako si, šta ima, kada ćeš da svratiš, bla, bla...
Zvoni tel. lukava bigirl ispipava teren, pita me jel stižem, ja kažem, evo, evo idem. Ona pita gde sam trenutno, ja kažem na polovini Nemanjine. Kada je videla da je teren povoljan, smešeći je rekla: Ok i ja malo kasnim...
Ja sam trčao da bih stigao na vreme, a verujem da se i ona trudila, ali kasnili smo užasno...
Šaljem poruku, stižem, tu sam...
Ona zove: A gde si ti sad? Ja objašnjavam da sam nadomak meka...
Znači ne verujem da je stigla...
Ja stižem i ona objašnjava da me jako kratko čeka
Kasnili smo cirka po 20min i jače...
Fascinantno je da se niko ne ljuti i niko ne pominje kašnjenje. Zašto bi upropastili izlazak
Sećaš se kad smo se dogovorili da idemo u grad, pa si se vratila po jaknu, jer si se na pola puta smrzla, tada si ti kasnila... Jes se tad smrzoh ko p...a
Kad nekog gotivim, nije mi smor što ga čekam...
Kao kada sam se upoznavao sa jednim dečkom i ja mu kažem, ja ću da kasnim malo više...
On reče opušteno: Ma kasni, ima da te čekam kolko god hoćeš, samo dođi...
Nisam verovao da i takvi postoje