Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
Iskreno?
:slika:
U Mostaru pederi koje sam upoznao a i oni koji su došli sa strane da studiraju gledaju samo na tu prvu grupu. S njima se ne mogu i nismo izašli nikad na drugu kavu?
Zašto?
E pa evo jedan primjer kulture:
Sjedimo na terasi u centru grada i dečko primjeti turiste kineze i kaže ovako:
Jao fuj, gle ih, ja kad ih vidim pređđem na drugu stranu ulice, fuj, da dobijem još sars od njih.
E pa ta kafa i nit jedna druga.
Za mene kažu da sam narkomanka jer bojim kosu ponekad.
:novine: :whatever:
Korisnikov avatar
By Egon
ali sa druge strane
garderoba i jeste nesto sto prvo primetis na nekom ...

to je kao neka vrsta vizit karte.

jedino sto je pogresno protumachena ... tj ... pojednostavljena do imbeciolnosti.

postoje mnogo mnogo ideja i reshenja sa vrlo jednostavnom i (zasto da ne) jeftinom garderobom
ali ako se fino iskombinuje i ako toj osobi super stoji
onda je sve savrsheno ...

dakle po meni nechija garderoba ne predstavlja
materijalni status vec svest o (lichnoj) estetici ....
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Simor

Sve je roba. Ljudi su roba. Što smo bolje upakovani, bolje se prodajemo na tržištu. I nemo' neko da se suprotstavi. Ko drukčije kaže, kleveće i laže.
istina, al je i pakiranje subjektivan pojam - ne vole svi sarene, sjajne i skupe omote

ali nije bas ni sve na poklon, ne?

:rodjendan:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Lako je kupiti par super krpica i njima se sepuriti po gradu. Presvuci svoju pokvarenu dusu koja te nagoni da se krijesh iza sjajne odece i tera te da ti to bude glavna preokupacija u zivotu.
Goli smo se rodili. To nesto govori o nama, zar ne? Svako moze da se prerusi, ali kad ostanesh sam u svojoj golotinji tek tad vidish da je sve to nebitno, kako se ko oblaci, koji kais ima, patike, sochiva... :wtf:
NE MOZES SE SAKRITI IZA SKUPOCENOG PLATNA.

Sta mozes ocekivati od ljudi koji mrze nekoga a ni ime mu ne znaju?
Sta mozes ocekivati od ljudi koji ismevaju nekoga samo zato sto se usudio da izadje iz mainstreama ili ne daj Boze da nosi nesto demode?

Ma.. daj....
By srbija
pa ne znam jbg obicno otkad znam za sebe prwo kad izlazim iz kuce namestam frizuru to mi je prwo i osnowno,znaci bez nje ni u prodawnicu
oblacim se sta znam wecinom fare,ili neka tanki dux,doduse moram priznati volim malo wise eleganciju plus kad dodas da sam i sladak ... jos samo teretana i bicu full ;) a to ce biti za tri meseca,,radi se na tome :teg2:
Korisnikov avatar
By m..
Odeca ne cini coveka, ali govori shtohta o njemu. Covek moze da se obuce fenoenalno na buvljaku, i to onom u Zemunu, samo ako se potrudi, tako da besparica nije izgovor za nedostatak ukusa ili cega god... Nemam pojma, odbijaju me ljudi koji skapiraju trend kao obavezu, pa ulete u neku uniformu (bele pantalone + tanga, pa onda jahace pantalone koje su neko vreme ble default i slicno, aj min s ledja ne znas ko je ko), a i oni sto obuku bilo sta, tek tako, pogotovu ako je neka neuspea kobinacija.. Ne znam, prosto mi e zanimlivo da vidim neki detalj svojstvn sao za tu osobu, nesto simpaticno, pametno, neki izraz individualnosti, mozda i blage ekscentricnosti... Nekako iz iskustva takvi ljudi su uglavnom interesantniji kad se upustis u razgovor s njima....
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by Beli Dečak
Sta mozes ocekivati od ljudi koji mrze nekoga a ni ime mu ne znaju?
Zar je ime bas toliko bitna stvar?
Ovde su npr imena nepoznata, a uspelio smo i da se zavolimo, i zamrzimo.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by FireGox
Šta ćemo kada se svi skinemo, šta ima ispod naše garderobe. Koliko su nam stomaci zategnuti, koliko smo tada lepi..
E vidis, to kod devojaka nije problem, zato sto vecina izlazi polugola na ulicu, pa odmah vidis kakav im je stomacic, guza itt:hyper:
Korisnikov avatar
By .L O S T
odelo ne moze da ulepsa coveka koliko moze da ga naruzi.
neko ima potrebu da ide tako sa milion detalja, max sredjen sve po PUS-u, da ima izlive besa jer eto nesto ne valja ili im kvari stajling...na razumem to, neko je lepsi i najprostije obucen nego max nafoliran:mete: valjda to too fency im povecava samopouzdanje...
prosto ja sam za ono nosi ono sto se tebi stvarno svidja a ne ono sto mislis da okolina ocekuje od tebe.
no svako ima pravo da nosi sta hoce:merlinka:

a setih se lika sa kojim smo se dopisivali i njegove genijalne poruke.
on je, jelte, taj dan bio u Bg-u sa drugaricom i "orobio" je zaru a posle je bio na masazi gde je shvatio da on mora opet da se vrati tamo i shopinguje jer ne moze da odoli i da ce navece da se vidi sa nama u svom novom "ultra look-u da mi popadamo"
naravno nismo se videli sa njim.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by blenta
najoshtirje protestujem i odgovorno tvrdim da se najvishe paznje privuche kad se pojavish go bez ikakvih krpa :D

:protest:

:hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala:

Slazem se!!!!:rentgen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!