Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Ra
Originally posted by bigirl
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???)
Mislis? Evo ti na forumu koliko oces takvih. :lol:
hahaha...ti to o sebi?

:kosach:
Ne nego o tebi macho Rajka. :smeh:
Hvala bogu pa nemam potreba za tim maco sranjem...Vise se brinem za one koji to moraju da se dokazuju kao maco tipovi na fudbalskim utakmicama...u fazonu kad smo zajedno mrzimo pedere jer mi smo muskarci a privatno dizu noge za svakog tipa koji hoce da nesto kresne....U svakom slucaju nemoj se naci prozvanim cisto mi je tako nesto "palo na pamet"....... :P :P :P

:zakljucano: :kosach: :zakljucano:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Hahahaaaaa... Debilno pitanje zahteva debilan odgovor.

Ništa. Tema kao i svaka druga. Malo za razmišljanje... Da prestanete da budete takve pičke.

ali ja ne zelim da prestanem da budem picka! zato sam i odabrao da budem gay, da bih mogao mirne savesti da se popickarim totalno... :roflmao:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ns.happy
Hahahaaaaa... Debilno pitanje zahteva debilan odgovor.

Ništa. Tema kao i svaka druga. Malo za razmišljanje... Da prestanete da budete takve pičke.

ali ja ne zelim da prestanem da budem picka! zato sam i odabrao da budem gay, da bih mogao mirne savesti da se popickarim totalno... :roflmao:
E onda imamo dogovor! Dam ti pičku na mesec dana (i sve ono što ona sa sobom nosi... :pms: ), pa će vidimo šta ćeš misliš posle... :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
moze! a ja tebi dam... imam jedne skroz fensi pantalonice, ako zelis, imaju cvetice izvezene na guzi... iz italije su... :roflmao:

jeee... konacno cu biti str8!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
dobro dobro... imam i neku trenerku ako bas zelis... to je naj str8 sto imam:cool2:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma bre. Ništa bez šljokica ne primam. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam i to.... ali su somotke... i majicu sa nekim sljokicavim natpisom (kao antal, sijem aplikacije na garderobi) :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Blago nama muškima što imamo ženkice /kao ja/. Tu se tek vidi koliko gay momcima nedostaje žena...He, he...

:grouphug: :vatrica: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa sto si se zenio, hm?! :bic:

( Ja sam sva nadrndana danas (eto razloga jos i jos u prilog temi, o nama, jadnim zenama), pijem lekove, bolna lezim, glava puca, srce kuca.....................hehh.........lekovi mi udarili u dlavu, pa ne zamerite)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by OneGirlArmy
lekovi mi udarili u dlavu, pa ne zamerite
:giggle:

Dobro je da nisu u "Glavu"... Kakva bi tek tada bila... :pucaodsmeha:

:P
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh: sad videh :smeh:

Nek` stoji :pivce:
By just!N
Bigirl.... :blush:
UDAJ SE ZA MENE!! :poklon: :cvece: Moze? Vodim te prvo u :setnja: na :sladoled: i :kafa:

;) :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Naravno da može! Već sam ti rekla DA. Sad samo čekam... :kiss:
By just!N
Kumove imamo... :blush: ...bar se nadam da bigirl ima kumu! :P Ja mog kuma dovodim! :love: Pa...deveruse - lako se to nadje... :bic: ...jos samo da odredimo ko nam peva na svadbi...onda da pozovemo rodbinu i za 48h svadba pocinje! :yay:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Sorry but, to možda rade samo gay tipovi i metrosexualci (kojih opet, u odnosu na ukupnu mušku populaciju, ima JAKO malo)."

Slusaj, lepa, postavila si temu na gay sajt, ovde su oni vecina... :smeh:
By just!N
Originally posted by ns.happy
a deveruse? :zvizdi: :hmm:
Sad sam slucajno video ovu fotku i nasao resenje ukoliko moja future supruga ne pronadje kumu i deveruse - :sise: :cekam:

Slika

:lol: :lol: :lol:

Bigirl, jel sama dovodis kumu + deveruse ili da 'rezervisemo' ovu ekipicu? :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by just!N
Bigirl, jel sama dovodis kumu + deveruse ili da 'rezervisemo' ovu ekipicu? :)
Ajoj... SAMA! SAMA!

Daklem, kuma imamo, kumu imamo... Deveruše... Paaa... Naći će se nešto... :okret: :tamoamo:

Odredi datum! :volinevoli:
By just!N
A neces JK? :lol: :lol: I one 'ribe' idu u paketu.... :) Steta...ja hteo da joj kazem da tebi POSEBNO posveti pesmu "Slatka mala"! :lol:
Datum... :hmm: ....pa sreco, ti biraj...dame biraju...mislim da je tu negde....kraj ovog meseca savrsen...ali ti biraj! :poklon:
Jel moze onda Anci da nam peva na svadbi? :molise: :love: Joj, jedva cekam.... :yay: :kiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
:alexis: Sve i da mogu, NIKADA ne bih postala musko. Cenim ja da ima jako finih, urednih, pazljivih i lepih muskaraca, ali se bojim da ja ne bih bila jedna od takvih.
Iskreno, lakse mi je da podnesem ulozak sest dana u mesecu nego kitu celoga zivota.
Deprimiralo bi me brijanje lica svakog jutra, i ostra brada koja naraste do sledeceg.
Nikada se ne bih navikla na maljave noge, ruke, grudi, guzu ili nedaobog ledja.
Posebno ne na ravne grudi, bez dve dojke.
Pa onaj ostar telesni miris, koji nijedna zena nema, valjda kombinacija znoja i hormona...uh...
A i mislim da bih se ubila da pocnem da celavim. Ili da pocnu da mi vise testisi...

Sve u svemu, navikla sam se na svoju zensku spoljasnjost i unutrasnjost. A trudnoca je stvar izbora.
Korisnikov avatar
By gari
Mina, ti baš PATIŠ od "kastracionog sindroma"? Naime, kada devojčice prvi put ugledaju pišu-mišu kod nekog dečaka njima oadne na pamet da su njima piše otfikarene zbog neke krivice i onda ih to GRIZE čitavog života. U svrhu lečenja mogla bi da nabaviš u nekom sexy shopu kitu sa sve jajac i da to nosiš 24 sata dnevno mesec dana da se oslobodiš tog kastracionog sindroma.

:smilegrin: :protest: :backstab:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gari
Mina, ti baš PATIŠ od "kastracionog sindroma"? Naime, kada devojčice prvi put ugledaju pišu-mišu kod nekog dečaka njima oadne na pamet da su njima piše otfikarene zbog neke krivice i onda ih to GRIZE čitavog života. U svrhu lečenja mogla bi da nabaviš u nekom sexy shopu kitu sa sve jajac i da to nosiš 24 sata dnevno mesec dana da se oslobodiš tog kastracionog sindroma.

:smilegrin: :protest: :backstab:

A?
Mina zbunjeno posmatra svoj dildo koji drzi na oltaru
Jel treba da ga nosim u ruci ili mogu da ga stavim u torbu ili kesu? :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Ra

Hvala bogu pa nemam potreba za tim maco sranjem...Vise se brinem za one koji to moraju da se dokazuju kao maco tipovi na fudbalskim utakmicama...u fazonu kad smo zajedno mrzimo pedere jer mi smo muskarci a privatno dizu noge za svakog tipa koji hoce da nesto kresne....U svakom slucaju nemoj se naci prozvanim cisto mi je tako nesto "palo na pamet"....... :P :P :P

:zakljucano: :kosach: :zakljucano:
Ma opusteno. Odgovorio sam ti cisto jer si mi citirao post. Ko velim meni si se obratio. :D
A ti znas ko i koliko dize noge? Ti znas sta je utakmica? Ti znas sta je macho muskarac? Da nisi zalutao u pogresan resor?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da prestanete da budete takve pičke.
Jos te nisu banovali? :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Joj, Mina, pa zar JA treba da ti objašnjavam GDE treba da staviš dildo? Tamo gde ga stavljaju i muškići, kad nemaju volvu.

:kuca: :cut: :dancing:
Korisnikov avatar
By Ra
A ti znas ko i koliko dize noge? Ti znas sta je utakmica? Ti znas sta je macho muskarac? Da nisi zalutao u pogresan resor?
Hahahahah.... :smeh: :smeh: :smeh: ....e ajde sad ja se napravim pametan pa kao nemam pojma....pa kao pitam tebe jednog maco frajera/navijaca ( :whatever: ) da nam das odgovore na ta tvoje visoko umna pitanja koja ce mi sigurno odgovoriti na sve zivotne dileme....

dakle...I'm all ear...

:smeh: :kosach: :smeh:
By Melibea
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???). A menstruacija tek... Huh. Pa trudnoća, porođaj... Aaaaa...

Jedino što vi kao TREBA da radite je da se brijete svako jutro. I i to vam je teško. Imali ste samo još jednu obavezu: vojska. A sad ni to ne morate... Makar smo mi uživale dok ste se vi valjali po blatu, a sad... Nosite ručak starim osobama i kao... "jeeee... odslužio sam i to".

Mis'im, stvarnoooooo... Blago vama muškima.

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal:

Ti kad napises temu bas napises :up:

:protest:
Korisnikov avatar
By bigirl
I ona onda završi kao i sve ostale... :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!