Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li pustate gasove(prdite :) ) pred partnerom?

Da
34
47%
Ne
38
53%
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by fazza

Ne bih to radio ni pred kim, jer je sramota.

:roflmao: ko kaze?
Korisnikov avatar
By gari
A kako u Nemačkoj i Ameriki nije sramota? Izgleda da smo mi Srbi ne samo narod najstariji /poznato je da je Tutankamon bio Srbin iz Pinosave/, nego i narod NAJFINIJI jelte. Posle pasulja koji je, pored smrdljivog kiselog kupusa najpopularnije jelo ovde uopšte se ne prdi nego dolazi do vulkanskih erupcija. Zato su se i pojavila ovolika klizišta u Srbiji-od silnih potresa i vibracija...

:eureka: :gatara: :vestica:
By Melibea
Originally posted by gari
Originally posted by Sparkic
Ok mi je ako se eto bas desi pa da napravimo stos ili foru od toga ali sad stalno da odvaljujemo goluba, ne hvala.
Pa, ako nećeš da odvaljuješ goluba, posle dugog suzdržavanja /uzdržavanja/ ima da ti iz dupeta izleti TIGAR.

:saint: :smilegrin: :predaja:
:doh: :vrcka: steta sto nema smajli sa tigricem
Korisnikov avatar
By colorado
Zadovoljstvo prdenja pred nekim lezi u tome da je to doaz prisnosti.
Korisnikov avatar
By ManToy
Jesam ja fin ali zar je moguce da ovde neko uziva da pusta gasove pred partnerom...? Jel to neki novi fetish? Obozavanje mirisa iz debelog creva? Sick... bre. Da idete u wc ako vas bas potera.

Posle nemate prava da se ljutite kada str8eri zbijaju sale sa temom peder>govno... da ih ne ponavljam, odvratni su. :rafal:
Korisnikov avatar
By colorado
A strejteri ne prde?

Prdenje je ocigledno za neke nepodnosljiva lakoca postojanja.
Korisnikov avatar
By spliff
volter: vetrove treba pushtati uvek, i na svakom mestu!
Korisnikov avatar
By ManToy
Strejteri prde i to im ide uz opis sexualnog opredeljenja. Straight sam i prdim. Farting is not gay. :lol:
By fazza
Originally posted by ns.happy

Ne bih to radio ni pred kim, jer je sramota.

:roflmao: ko kaze?
Ja tebi, a ti kome hocesh. :D

Ako je "normalno" prdeti svugde i na svakom mestu, onda je valjda isto tako
"normalno", ako je u pitanju velika nuzda, chuchnuti bilo gde na javnom mestu i
olakshati se!? To bi bash bilo fino...

Zashto je toliko teshko suzdrzati se?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..
Anyway ako me bash zabode da me muce gasovi uvek mogu da se proshetam do wc-a, medjutim ne kontam takve stvari kao neki dizaster, samo mi nije zabava da horski prdim s nekim....
:up:
Korisnikov avatar
By gari

Ako je "normalno" prdeti svugde i na svakom mestu, onda je valjda isto tako
"normalno", ako je u pitanju velika nuzda, chuchnuti bilo gde na javnom mestu i
olakshati se!? To bi bash bilo fino...

Zashto je toliko teshko suzdrzati se?
E pa nisi u pravu. Ispuštanje gasova je više "eterična" pojava, tako reći suptilna, nevidljiva ali se oseća a velika nužda je već materijalna pojava, opipljiva, vidljiva i neraspršiva. Ne može se porediti sa "lakoćom" pufkanja. Stvarno, a kakvo je mišljenje o nečujnom ispuštanju gasova, koji se onako samo osete, a da niko ne zna ko je. Čuje se samo "pfffffff" i omamljujući miomiris....

:luda: :opacupa: :volinevoli:
By Melibea
Pitala sam danas curicu kakvo je njeno misljenje o ovoj temi.Samo se namrstila i rekla bljak....Heheh bas je pricljiva....
Korisnikov avatar
By Val
A kako u Nemačkoj i Ameriki nije sramota?

Ne, nije sramota!...Ovde narod sheta ulicama i na sve strane prdeshki koncerti. Nama to skroz normalno! :lood: Od oktobra ove godine ce da zabrane pushenje na javnim mestima kako ne bi dolazilo do explozija!
Korisnikov avatar
By gari
Pametni ljudi-spojili lepo i korisno. A kod nas sve naopako. Nije sramota pušiti ulicom, gušiti ljude otrovnim dimom i bacati pikavce svuda okolo a sramota je "pldnuti" što se malko oseti a gasovi uopšte nisu štetni kao duvanski, osim malo metana koji može da eksplodira kao neka petarda, ali jedino mogu da puknu nečije pantalone ili da se zanjiše nečija suknjica. Dakle, bezopasno...

:tuc: :pare: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By tramp
ne i ne zanima me ta vrsta bliskosti, nije mi strasno ako bilo kome "izleti" ili u snu ili tako ... jer se desi svakome ali da sad zelim da "prdimo" po kuci ne... nisam ni pred roditeljima niti oni preda mnom pa je valjda to ostalo od toga ...a moja trenutna ne da, da se udje u WC nakon nje tako da mislim da bi se onesvestila da joj predlozim da prdimo u drustvu :smeh:

@gari - ko ti rece da je u usa normalno da se prdi po javnim mestima?
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Val
A kako u Nemačkoj i Ameriki nije sramota?

Ne, nije sramota!...Ovde narod sheta ulicama i na sve strane prdeshki koncerti. Nama to skroz normalno! :lood: Od oktobra ove godine ce da zabrane pushenje na javnim mestima kako ne bi dolazilo do explozija!
Tramp, ne čitaš sve postove? Evo ko mi je rekao. Ja sam samo pretpostavio na osnovu priča moje bake koja je ugošćavala za vreme II svetskog rata ceo vod Nemaca a posle oslobođenja je vetrila kuću pet godina od njihovih okupatorskih gasova.

:cita: :cut: :kletva:
Korisnikov avatar
By *deni*
Prdeo sam pred partnerima u situacijama kada smo duze vreme boravili zajedno na istom mestu.
Merak mi je da se onako gromko isprdim ( kao da mi kamen sa srca padne u tim momentima ) , ali kada mi se da do znanja da je to nepozeljno, onda gledam da se uzdrzavam.

Bas u junu, dok sam stanovao sa bivsim momkom u garsonjeri minijaturne kvadrature, on mi je rekao da mu smeta kad cuje da sam prdnuo. Tu primedbu nisam mogao da uvazim, nego sam mu objasnio da je stan toliko mali, da nema sanse otici u bilo koji njegov deo i prdnuti, a da se to ne cuje.
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh:

Ja sam najslicnija Tramp po ovom pitanju, rekla bih......... :tetka:

Mada niko oko mene nije :nope:
Korisnikov avatar
By gari
Jaoj, dosta više o tom ispuštanju gasova, dosadi mi. Više se pisalo o tome nego o Halejevoj kometi, ili abortusu. Ispade da je lakše ispustiti gas nego abortirati?

:shocked: :brada: :shake:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moze da mi izleti ali namerno bash ne mogu. Ne smeta mi ako ona isprdi sinfoniju za mene :) mada mislim da sam u snu nekoliko umetnichnih dela odsvirala :) (to znam jer sam jednom probudila SAMA SEBE ) shta da se radi ZIVI LJUDI BWE :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ova tema me asocirala na jedan text koji sam procitala na drugom orumu, pa cu da iskopiram, meni je bilo bas bas bas smesno, nadam se da ce i neke pojedince ovde nasmejati, i sorry zbog offtopica.

Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina I zaljubila se. Kada
je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam da prestanem da jedem
pasulj. Nekoliko meseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam
se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivela na selu, pozvala sam
muza i rekla mu da cu kasniti, jer sam morala da odpesacim kuci. Iduci
tako, uz put sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio miris
pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala pred
sobom da prepesacim jos milje i milje, predpostavila sam da cu se
putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u krcmu i za
cas posla sam ''sredila'' tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da
pesacim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me vidi i veselo je
rekao: ''Draga, imam iznenadjenje za veceru!''
Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom
za veceravanje. Sela sam, i bas kad je hteo da mi skine povez, zazvonio
je telefon. Naterao me je da mu obecam da necu dirati povez dok se ne
vrati, i otisao da se javi. Pasulj koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao
nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne vrati,
nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan,
nego je i smrdeo kao kada kamion s djubrivom, prolazeci pored pilane,
pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro oduvala smrad. Zatim
sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od
kuvanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u susednoj sobi,
nastavila sam ovako da nizem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je
bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj
moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da
razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osecaj zadovoljstva i
olaksanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz
vratio i izvinuo sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila a
ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest
gostiju koji su sedeli za stolom u glas je
uzviknulo: ''Srecan rodjendan!!!'' Pala sam u nesvest.
Korisnikov avatar
By gari
Joj, koji blam! Ja bih se odmah obesio od sramote /mada sam tako liberalan/. Ali slavljenica pred 12 gostiju izvodi "Simfoniju u trt molu"...

:cut: :krava: :dancing:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Sinoc sam se nagutala pasulja ( tri puna tanjira), pa sam posle gruvala kao masina za krunjenje kukuruza.
haha
By Bombina
ajjjjjjjjoooooooooooooj ne volim pasulj Jelisaveta
bolje si spremila nesto sasvim drugo
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, neki dan u gradskom prevozu bila guzva ( igla nije imala gde da padne ), kad odjednom zrakom poce da se siri karakteristican smrad. Neko od putnika se, jel` da, pred voznju nagutao kupusa ili pasulja, pa je pustio "tihomira".
Kako je to smrdelo !!!!!! Ljudi su poceli da negoduju i da otvaraju prozore, uz revoltirane ( vise za sebe ) primedbe : " Strasno ! ", " Sramota ! ". Ja sam tokom te epizode promatrao lica putnika u potrazi za potencijalnim pociniocem i najsumnjivija mi je bila jedna baka, koja je jedina imala blazen izraz na licu, kao da joj je laknulo.
:lol:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Prdenje,NE! ni u kom stadijumu veze i ni posle kojeg vremena! Jedine osoobe pred kojima prdim su moji roditeljii :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@delete: ahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahah

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa nisam sigurna koliko vremenski prodje do tog 'znacajnog trenutka', ali u sustini, ako sam u ozbiljnoj emotivnoj vezi, ne vidim zasto bi bio problem prdnuti pred tom osobom. Kad sam bila mala, kad god sam prdnula morala sam da kazem neko voce :) Ne znam, odakle je ta nebuloza potekla, ali ponekad se i sad zezam na taj fazon. Dragi/a prdne i kaze "Jabuka"... 'dusho, meni to vise lici na dzak lubenica' i tako :D U pocetku se desi da mi je glupo pa trpim i sl. ali ako si stvarno blizak s osobom, ne vidim sto bi tako mala stvar pretstavljala problem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!