Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by garisteta sto nema smajli sa tigricemOriginally posted by SparkicPa, ako nećeš da odvaljuješ goluba, posle dugog suzdržavanja /uzdržavanja/ ima da ti iz dupeta izleti TIGAR.
Ok mi je ako se eto bas desi pa da napravimo stos ili foru od toga ali sad stalno da odvaljujemo goluba, ne hvala.
Originally posted by ns.happyJa tebi, a ti kome hocesh.Originally posted by fazza
Ne bih to radio ni pred kim, jer je sramota.
ko kaze?
Originally posted by fazzaE pa nisi u pravu. Ispuštanje gasova je više "eterična" pojava, tako reći suptilna, nevidljiva ali se oseća a velika nužda je već materijalna pojava, opipljiva, vidljiva i neraspršiva. Ne može se porediti sa "lakoćom" pufkanja. Stvarno, a kakvo je mišljenje o nečujnom ispuštanju gasova, koji se onako samo osete, a da niko ne zna ko je. Čuje se samo "pfffffff" i omamljujući miomiris....
Ako je "normalno" prdeti svugde i na svakom mestu, onda je valjda isto tako
"normalno", ako je u pitanju velika nuzda, chuchnuti bilo gde na javnom mestu i
olakshati se!? To bi bash bilo fino...
Zashto je toliko teshko suzdrzati se?
Originally posted by gari
A kako u Nemačkoj i Ameriki nije sramota?
Originally posted by ValTramp, ne čitaš sve postove? Evo ko mi je rekao. Ja sam samo pretpostavio na osnovu priča moje bake koja je ugošćavala za vreme II svetskog rata ceo vod Nemaca a posle oslobođenja je vetrila kuću pet godina od njihovih okupatorskih gasova.Originally posted by gari
A kako u Nemačkoj i Ameriki nije sramota?
Ne, nije sramota!...Ovde narod sheta ulicama i na sve strane prdeshki koncerti. Nama to skroz normalno! Od oktobra ove godine ce da zabrane pushenje na javnim mestima kako ne bi dolazilo do explozija!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!