Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by mladunac
Originally posted by crawen
Shkorpion - Vodolija!

same here
josh da smo rodjeni istog dana....
e, to bi vec bilo weird... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By IriS
ja se sećam da sam na nekoj temi pročitala da fencysmurf ima istu horoskopsku kombinaciju kao i ja :saint2:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by smera
Ofikus je po Vuku a pise se OPHIUCHUS. Za osteoporozu se ne slazem!
Ako ima iu ne može da se čita i, znači ofiukus. I to mi zvuči malo bangavo. Potražiću na guglu

* * *
kasnije: našao na guglu, ali mi ovo -uchus i dalje ništa ne znači, jer ne znam da se latinsko ime ijedne životinje završava na uchus, sem nekih krokodila kao što je paleosuchus, ali tu je ovo s sastavni deo reči
Korisnikov avatar
By hush
vodolija/skorpija

ux..........
Korisnikov avatar
By Herald
Pa dobro, ako si ti siguran da je pravilnije ofiukus, neka bude. Inace video sam sliku ofiukus nije zivotinja, ali nosi zmiju u rukama!
Korisnikov avatar
By jukie
Ne, znam da ofiukus nije životinja (nego neki pandan vodoliji), ali masa latinskih naziva su složenice tipa crnoglavi (atricapilla), sa dvanaest rebara (duodecimcostata) itd, a bar neka životinja bi imala ime koje znači da nosi nešto (npr da ima neku čudnu ćubu ili krestu ili grbu)
Korisnikov avatar
By gari
Ja mislim da je taj znak-OČI-JUKIUS. He, he...Dakle, pravilno se čita Očijukius i trenutno je na Tržištu rada, traži posao...Očijukiuse, SAD se traži posao dok još deca nisu utrčala na teren /učionicu/. Da intervenišem? Ili da se molimo Ojijukiusu?

:uplasen: :domino: :mucka:
Korisnikov avatar
By svejedno
Meni je, pored svih mogucih vrsta horoskopa, pored Zapadnog ipak najprijemciviji tzv Vedski horoskop, koji je star milenijumima, i zaista ima dosta smisla, a oni nebo posmatraju sa drugacije tacke od zapadnjaka, tako da je cesto, u poredjenju sa zapadnim, ako je neka planeta npr u Strelcu, iz njihove tacke gledista zapravo u Skorpiji.

Imate i besplatno vadjenje Vedske natalne karte na sajtu aryabhatt.com, kao i besplatnu analizu na izabranom jeziku (nema srpskog, ali verujem da cete pre izabrati engleski nego hindu)

Dojmio mi se i Draconic sistem na koji me je uputio Sava Savanovic, ali to mi licno manje lezi od klasicnog zapadnog a i od Vedske astrologije.

Mislim, proverite, i Chart i tu analizu, zapanjujuce je do koje mere su precizni, meni su npr napisali da je sasvim izvesno da cu se baviti slikarstvom, kao manje verovatno, ali nije iskljuceno, i muzikom, a slikarstvo studiram, a muzikom se bavim u kucnoj produkciji.

Kazem, koga interesuje, neka iscekira sajt, dosta je zanimljiv.

Inace, Vedski astrolozi ne uzimaju u obzir 'generacijske' planete, cak smatraju sharlatanima one koji tvrde da se bave tom vrstom astrologije a analiziraju Uran, Neptun & Pluton, jer se njihov sistem ne menja, ne vekovima, vec milenijumima.

Uzimaju u obzir, naravno, i severni & juzni cvor, a nazivaju ih Rahu i Ketu.
Imaju svoje ime i za Lilit, ali mislim da ga necete naci u natalnoj na sajtu, kao uostalom i na vecini sajtova za izradu natalne, za razliku od nekih programa.
Ostale planete su na aryabhatt.com-u, ako izaberete engleski, pod imenima koje i mi poznajemo.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Očijukiuse, SAD se traži posao dok još deca nisu utrčala na teren /učionicu/. Da intervenišem?
Idi interveniši, moje metode nisu dale rezultate... mada je jedini način koji vidim da se neki nastavnici naprasno odsele u drugu državu ili pomru ili svi redom ustanove da su u dubokoj trudnoći
Korisnikov avatar
By gari
He, he-Jukie, pa kako babe mogu da budu u "dubokoj trudnoći"? Sećam se svog prvog biologa u petom osnovne, taj je bio opsednut /Bog da mu da rajsko naselje, umro je/. Sećam se kada je predavao o nekoj bolesti kukuruza /neka guba, crna kesa umesto klipa/ a nas naravno to nije interesovalo te se on razbesneo i naredio nam da svi za sledeći čas donesemo po jedan oboleli kukuruz, onako kompletan od korena do vrha. E, onda je nastala jurnjava po kukuruznim poljima u potrazi za "gubavim" kukuruzima, uzbunili smo kompletnu pomoravsku poljoprivredu, seljaci nas jurili motkama jer su mislili da im krademo kukuruz.

Ovo je bio TOTALAN off. Ja sam u podznaku lav/devica.

:gubitnik: :iskolacen: :pilence:
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Vaga/Vaga a rekli mi i da sam Vaga/Lav ???

Ustvari, moj Asstrolog nije bio siguran dok nije proverio :fuck:
Korisnikov avatar
By gari
Ispostavilo se da niko ništa ne zna i da znakova u stvari ima trinaest što su znale još MAJE i izračunali da će kraj sveta biti 22.12.2012.godine. S obzirom da nam je ostalo još malo vremena, predlažem sledećih šest godina OPŠTE ORGIJE.

:zastava: :mazi: :blenta:
Korisnikov avatar
By Herald
Smak sveta po govoru naroda a u stvari samo prelazimo u novu dimenziju tj. izlazimo iz stare. Zavrsava se jedan ciklus a dolazi drugi.
Korisnikov avatar
By gari
Svejedno je ko je koji znak ili podznak-čeka nas smak sveta /prelazak u drugu dimenziju 2012.godine. Izgleda da ovo niko ozbiljno ne shvata, kao što niko nije ozbiljno shvatio prelazak iz 20 u 21. vek pa smo to morali dva puta da slavimo i 1999/2000.godine i 2000/2001.godine. A sve radi zarade.

:hypno: :lizalica: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
E, onda je nastala jurnjava po kukuruznim poljima u potrazi za "gubavim" kukuruzima, uzbunili smo kompletnu pomoravsku poljoprivredu, seljaci nas jurili motkama jer su mislili da im krademo kukuruz.
:cookie: ajiks... izgleda da stvarno ne postoji zlatna sredina u biologiji... ili se bubače napamet tomovi i tomovi dosadnih rečenica ili se postavljaju nemogući eksperimentalni prohtevi... inače postoji jedan začetak pokreta protiv herbarizovanja po školama, ali naravno nisu uspeli da se organizuju...
gledao sam juče neku emisiju na HRT i tamo je još gore... u otvorenom studiju su npr. njihova verzija Vuksanovića (sa istom facijalnom mimikom), razni direktori škola uključeni u reformu itd; i došao je predstavnik npr. unije prosv.radnika, koji je izložio rezultate ankete povodom prve godine reforme. sad se ne sećam tačno procenata, ali 80 odsto nastavnika biologije i kemije je reklo da u njihovoj školi nema uslova da se nastava izvede kako je planirano Knosom (tako im se vika reforma), a 60 odsto je reklo da su oni i pre eksperimentalizacije postizali isto toliko dobre rezultate na eksternom testu; neki su tražili da im se povećaju plate jer sad imaju mnogo više da rade; e onda se ubacuje predstavnica škole iz Splita? koja kaže da su prosvetne plate stvarno ucena (a inače se fino slaže sa ministrom i još sedi do njega). Ministar ih je inače zavlačio i zamumuljačio... stvarno je dobar političar... priča priča a ništa ne kaže... Vuksanović je ipak prijatniji, bar je zabavan za slušanje
Ja sam u podznaku lav/devica.
Kad se setim tvoje prve slike Dorijana Greja, stvarno ti verujem na reč. Baš ličiš na lava/devicu.
Korisnikov avatar
By Val
Koliko znam, vaga sam u podznaku, ali ovo nikako da rasclanim. Shta "kazu" ovi? :wtf:

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Val
Koliko znam, vaga sam u podznaku, ali ovo nikako da rasclanim. Shta "kazu" ovi? :wtf:
Auf... sve planete su ti u vodenim i vazdušnim znacima (tj sem Neptuna koji nam je valjda svima u istom polju jer se sporo okreće)... multiple škorpije i rakovi, nešto blizanaca, to je baš žestoko... neprekidni rolerkosteri emocija...
Imaš Uran u prvoj kući... seksualnost će određivati tvoju ličnost.
Ovo kada su ti tri planete jedna do druge pa od njih kreću po tri skoro paralelne linije na sve strane je verovatno izuzetno značajno... bićeš novi mesija ili tako nešto...
Korisnikov avatar
By gari
U vezi Jukievog posta i reforme /i to ima veze sa astrologijom, jer nikada ne znaš šta će se desiti u školi/. Pre tri godine pre početka Gašine "reforme", kao uvod i pripremu uvedu oni u škole neku MUR? Mi smo se zezali "ko ide na MUR dobije KUR". Ma, nije bilo zezanje. Inače skraćenica je značila "Mi u reformi" /MUR/. E tu nas za lepe dnevnice istamburaše neke picopevke iz Ministarstva koje nas lepo poređaše u klupe i sistemom "priznaj, mi sve znamo o tebi" ubediše nas da sve što smo do sada radili je bilo pogrešno i da sve što ćemo raditi biće pogrešno ako ne legnemo na MUR /ili KUR/. Ja sam se malo suprotstavljao, branio klasičnu nastavu, ubeđivao ih da su svi naši geniji išliu klasične škole pa im ništa nije falilo, ali slaba vajda. Kad sam video da ostah sam i da mi preti otkaz /argument savetnica je bio- ko neće ne mora da uvede aktivni nastavnu, ali neće ga majci ni da kroči u učionicu/. Tako i ja revidirah stav i nalegoh na rudu. Srećom, tada sam imao hemoroide tako da mi nije mnogo ušlo...

:cita: :hail: :ccn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!