Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li biste bili s nekim u vezi zbog para?

1. da
15
38%
2. ne
24
62%
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gari
Ma daj da ja vama pojednostavim pitanje. Ovako: 1.Lep je, nema para ni za stan, ni za odeću, ni za hranu, mnogo vam se sviđa, ali nema gde ni da se umije nego na javnoj česmi;

2.Ružan je, ne sviđa vam se, ali ima vilu, lovu koliko hoćeš, kola, jahtu, hoće da vas vodi na Karibe.

Koga biste odabrali SADA?

:auto: :beba: :oklagija:
Iskreno, ni jednog. Volim zene. :P

A da si pitao sve to, pa izmenio pol, birala bih prvu!. :zastava:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Val
Ma daj da ja vama pojednostavim pitanje. Ovako: 1.Lep je, nema para ni za stan, ni za odeću, ni za hranu, mnogo vam se sviđa, ali nema gde ni da se umije nego na javnoj česmi;

2.Ružan je, ne sviđa vam se, ali ima vilu, lovu koliko hoćeš, kola, jahtu, hoće da vas vodi na Karibe.

Iskreno, ni jednog. Volim zene. :P

A da si pitao sve to, pa izmenio pol, birala bih prvu!. :zastava:
Pa da, jer bi onda ona zavisila od tebe i ti bi bila dominantna. To se zove posedovanje ili posesivnost.

:bye: :roflmao: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By ogi_ns

САДА, Богухвала, имам пара па би могао да си приуштим првог. :putnik:

А ако не бих имао пара (довољно) а имао би понуду од ДРУГОГ, отишао бих на те Карибе (након комплетног обнављања гардеробе и кућне технике...) и тамо га варао с згодним Карибљанима :roni:
Korisnikov avatar
By gari
Ogi_ns, pošto sada, Boguhvala, imaš dovoljno para mogao bi i mene da priuštiš /imam sve karakteristike osim što nisam lep/, dakle vodi me na Karibe, ja ću rado da trošim tvoje /Boguhvala/ pare i netju da te varam sa Karibljankama nego samo sa Karibljanima.

:predaja: :rambo: :bj:
By pčelica

To je baš pojednostavljeno.
Nijednoga od ovakve dvojice.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
U vezi ne. U braku da. Jer veza je motivisana ljubavlju, dok je brak ekonomska institucija. Simple as that.

Btw, uvek sam se držao izreke da brak iz računa može biti uspešan ako je račun tačan. Zbog toga sam se sa matematikom podrobno upoznao.
Korisnikov avatar
By gari
Bolje na jahti sa ružnim, nego u šahti sa lepim. Zar ne? Jebeš lepotu bez POKRIĆA. He, he...

:jbg: :prst: :spijun:
Korisnikov avatar
By jukie
Ma daj da ja vama pojednostavim pitanje. Ovako:
1.Lep je, nema para ni za stan, ni za odeću, ni za hranu, mnogo vam se sviđa, ali nema gde ni da se umije nego na javnoj česmi;
Mislim nijednog
1. lepe ljude možeš da vidiš i na slikama na netu. Nuf said.
2.taj koji hoće mene negde da vodi mi je jako sumnjiv, verovatno je lud
a osim toga jedva sam čekao da leto prođe da prestanem da se kuvam i sada treba da idem na Karibe! E pa nećeš majci.
Korisnikov avatar
By gari
Eh, lepi na slikama? Šta ja imam od njih? Ovde se radi o jednoj REALNOJ pretpostavci i vala, oćeš majci na Karibe, pa makar te držali i u frigideru /frigidarius/ na - 5 stepeni Celzijusa /Celzijusovih, ako su njegovi stepeni/.

:gotika: :rida: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Angelina777

moje pitanje se odnosi i na sledece:

1. svidja mi se i ima pare
2. MNOGO mi se svidja, nema pare

Koga cete izabrati?

Da, novac odlucuje, ali onaj koji se nalazi u mom dzepicu.
O cemu pricam... Ne bih volela da budem sponzorka ni muskarcu ni zeni. Odnosno, ako ja sebi mogu da priustim pomenuto letovanje na Karibima nista me ne obavezuje da isto priustim i svojoj boljoj polovini. A bilo bi lepo da idemo zajedno. Ne dao ni Bog ni Satana pomenutoj osobi da proba da me spreci u ostvarenju putovanja zbog nedostatka sredstava sa njene/njegove strane, jer mu/joj se lose pise. Nema te zaljubljenosti, strasti i privlacenja koja bi mogla da mi ogranici slobodu.
Sa druge strane, ne zelim da zavisim od nekoga i budem neciji accessorie.
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Boze o cemu vi razmisljate :merlinka:

Pa nema tih para koje mogu da zamene :leviathan:

Neko pomenuo ljubav? :kakodane:
Korisnikov avatar
By Supalj Stapic
Nikako! S igrom slucaja svaki do sada je imao dosta kesa.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Supalj Stapic
Nikako! S igrom slucaja svaki do sada je imao dosta kesa.
Igrom slučaja-kakvih kesa je imao svaki? Plastičnih ili papirnih?

:opacupa: :happysmoke: :eureka:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by colonia_boy
zavisi koliko para :D
Zavisi-kolika ti je CENA?

:lood: :gatara: :superheroj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!