- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?)
nemam pojma, valjda zato sto je zena ratnog zlocinca i zbog popularnosti, ili kao socioloshki i kulturni fenomen, aberacija sta god. meni ona nije zanimljiva kao takva, ali mi je zanimljiv fenomen njene popularnosti i te neke stvari koje idu u koferu, neki feedback naroda na nju
- Rieliti TV sou programi
ljudi nemaju pametnija posla, a vole da turaju noseve svuda
- Hip-hop
shajaznam, pitacu buraza zasto na kompu ima od arsenika i ahkenatona (francuska) do tega kalderona (portoriko) i nekih nemaca, ne bi me cudilo da ima i neki hip hop sa kamchatke, jbg. meni to licno nije interesantno, osim snoop-a koji je nakako baja
- Madona od 2000. pa na dalje
hronika jedne fine starosti?. ja preferiram rane radove, uz prinsa i majlla dzeksona - moze lepo da se djipa
- Evrovizija
sta?
- Novi Sad
lepo je odmoriti se tamo, i malo promeniti sliku, a da ne odes daleko i ne odes u ruralu
- tema Moja fotka
slabo zalazim, valjda vazi isto kao i za reality show
- to sto se svi pederi preziru fem tipove
preziru ih?
- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
NIJE! ali valjda moras da imas neki uljudan primerak macke kod kuce da bi to znao. Evo ti ilustracioni primer: http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM . macke su predivne, svoje, imaju karaktere, i da, sposobne su da vole, oraspoloze i pojedu cosak od grafickog rada noc pred predaju. u svakom slucaju kod mene kuci se znatno manje svadjamo od kako je macka tu
- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
i meni, sve dok nisam ugledala mini maus cipele na karleusinom zgepcetu na naslovnici skandala, lmao. inace me ich ne zanima, znam o oblasti toliko da sam uverena da andjelina dzoli ima 48 dece
- britanski humor
zato sto je fenomenalan!
sto se onih stvari koje ja ne kopcam tice tu je:
-facebook - jbg, mene je nacisto smorilo da mi se ukazuje sta je neko za koga me boli uvo doruckovao, ko je iz osnovne s kim u vezi/braku, da mi se salju pozivi za neke glupe zurke, da mi se salju jos gluplje aplikacije, pozivi u 20 grupa dnevno, da dobijam 50 poruka koje me ne zanima da citam dnevno... nekako stvar je izgubila sportski karakter, i na facebook se logujem sve redje i sve nevoljnije.
-sport na tv-u (narocito vikendom kad na svakoj stanici imas sport uvek), jbt sto ne puste nesto gledljivo.
-tipovi u belim/crnim patikama, trenerci i shush jakni sa kratko osishanom kosom - ama, nije sto sam lezbejka, meni nije jasno koga takvi mogu da privuku, a narocito ako idu u choporu - nekako svi su mi isti i ruzni i deluju glupavo i verovatno im smrde noge.
-remixi pink floyda i slicno. ne razumem.