Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by odskoraBI
- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
♦Zato što za razliku od glupavih kerova imaju ličnost bre!

Kako mozes da izjavis tako nesto? Zar je dokaz licnosti to sto si mali, zli skot?
Imao sam svojevremeno 6 mačaka i nisam stekao takav utisak. Ako povremeno uradi nešto na svoju ruku, što odgovara samo njoj, ne znači da je mali, zli skot, već da je 17 puta pametnija od kerova koji znaju samo da šene i laju. Psi su mnogo glupe životinje, kad me pogledaju onim svojim blaženim tupavim pogledom, smuči mi se.
A možda i ne znaš sa mačkama.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mozda...
Nije da ih mrzim, ali pse mnogo vise volim. Ako nekoga hranis celog njegovog zivota, pruzis mu dom ljubav, toplinu blablabla ocekujes da bude tu za tebe...
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by odskoraBI
Mozda...
Nije da ih mrzim, ali pse mnogo vise volim. Ako nekoga hranis celog njegovog zivota, pruzis mu dom ljubav, toplinu blablabla ocekujes da bude tu za tebe...

velike kuce... ogromne kuce... ja njih volim... :kuca:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by colorado

- to sto se svi pederi preziru fem tipove

Nema tu nikakve "pompe", ne preziru svi pederi femove, ali ih ja licno ne volim, jer, da hocu nesto feminizirano pored mene, bio bih strejt i furao bih pichke.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by crawen[/i

velike kuce... ogromne kuce... ja njih volim... :kuca:

Dakle, došli smo i do toga-crawen voli mene jer ja sam jedna ogromna kuca.

:hiphip: :kuca: :luda:
Korisnikov avatar
By Boshko
Mozda voli vile, hacijende... ;)
Korisnikov avatar
By gari
Pa stavio je smajli sa kucom a ne sa kućom? Lepo ja kažem, pišite srpskom latinicom, da ne bi kuce ispale kuće. Crawen-izjasni se: voliš li kucice ili kuce?

:zavist: :vezan: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Zemunac

Nema tu nikakve "pompe", ne preziru svi pederi femove, ali ih ja licno ne volim, jer, da hocu nesto feminizirano pored mene, bio bih strejt i furao bih pichke.
ma daaaaaaaaaaaj. Ne tvrdim, ali mislim da sam sam vise feminiziran od tebe i da u isto vreme mogu u zubima da te nosim.
Korisnikov avatar
By crawen
Imao sam svojevremeno 6 mačaka :puzzle:

shta ce ti 6 machaka?! ja smatrao da toliko puno machaka imaju samo one babe koje ne izlaze po ceo dan iz kuce i koje nemaju nikoga...:seljache:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zemunac

ma daaaaaaaaaaaj. Ne tvrdim, ali mislim da sam sam vise feminiziran od tebe i da u isto vreme mogu u zubima da te nosim.
Aj probaj, ziv ostati neces. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kiborg

♦Zato što za razliku od glupavih kerova imaju ličnost bre!

- britanski humor
♦Zato što je briljantan.
Ovo je istina. Bez uvrede za garija ;)
Korisnikov avatar
By colorado
ova tema me podseti na jos neke teme koje pokrecu dosta fame:

- macke vs. psi (zasto neko mora da pobedi??)
- ko je nasa madona - ceca ili brena? (zasto moramo da imamo nasu madonu?? (ako vec moramo, dajem glas ceci. brena je nasa doli parton. mnogo je pozitivniji lik.))
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by gari
Pa stavio je smajli sa kucom a ne sa kućom? Lepo ja kažem, pišite srpskom latinicom, da ne bi kuce ispale kuće. Crawen-izjasni se: voliš li kucice ili kuce?

:zavist: :vezan: :ostrisekiru:

kuchice - pse...

ranije sam imao Slika

sada imam Slika
jedno vreme i devet ovakvih Slika Slika

da razjasnimo, i dalje trazim dechka koji ima psa... :saint:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Aaaa...
Kako ti je lep pas!
A za koliko si prodavao ove stence?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by crawen
shta ce ti 6 machaka?! ja smatrao da toliko puno machaka imaju samo one babe koje ne izlaze po ceo dan iz kuce i koje nemaju nikoga... :seljache:
Jedno vreme... Ah, bila su to lepa vremena... Mojim stanom trčkarale su 3 odrasle mačke i 8 mačića... :sigh: :) God, I miss those times...
By Kragi
Britanski humor mi ne diraj! Najbolji je :)
za sve ostalo kakos ama rece jebe mi se :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ova tema me podseti na jos neke teme koje pokrecu dosta fame:

- macke vs. psi (zasto neko mora da pobedi??)
- ko je nasa madona - ceca ili brena? (zasto moramo da imamo nasu madonu?? (ako vec moramo, dajem glas ceci. brena je nasa doli parton. mnogo je pozitivniji lik.))

sto godina kasnije.......

i opet bih se zajubila u tebe................'nas ovde niko ne razume'
By alexandermagic

...

- britanski humor
Volim britanski humor, jer je sjajan. Ostalo navedeno me osobito ne intrigira.
Korisnikov avatar
By m..
- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?) nemam pojma, valjda zato sto je zena ratnog zlocinca i zbog popularnosti, ili kao socioloshki i kulturni fenomen, aberacija sta god. meni ona nije zanimljiva kao takva, ali mi je zanimljiv fenomen njene popularnosti i te neke stvari koje idu u koferu, neki feedback naroda na nju

- Rieliti TV sou programi ljudi nemaju pametnija posla, a vole da turaju noseve svuda

- Hip-hop shajaznam, pitacu buraza zasto na kompu ima od arsenika i ahkenatona (francuska) do tega kalderona (portoriko) i nekih nemaca, ne bi me cudilo da ima i neki hip hop sa kamchatke, jbg. meni to licno nije interesantno, osim snoop-a koji je nakako baja

- Madona od 2000. pa na dalje hronika jedne fine starosti?. ja preferiram rane radove, uz prinsa i majlla dzeksona - moze lepo da se djipa

- Evrovizija sta?

- Novi Sad lepo je odmoriti se tamo, i malo promeniti sliku, a da ne odes daleko i ne odes u ruralu

- tema Moja fotka slabo zalazim, valjda vazi isto kao i za reality show

- to sto se svi pederi preziru fem tipove preziru ih?

- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza) NIJE! ali valjda moras da imas neki uljudan primerak macke kod kuce da bi to znao. Evo ti ilustracioni primer: http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM . macke su predivne, svoje, imaju karaktere, i da, sposobne su da vole, oraspoloze i pojedu cosak od grafickog rada noc pred predaju. u svakom slucaju kod mene kuci se znatno manje svadjamo od kako je macka tu

- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se) i meni, sve dok nisam ugledala mini maus cipele na karleusinom zgepcetu na naslovnici skandala, lmao. inace me ich ne zanima, znam o oblasti toliko da sam uverena da andjelina dzoli ima 48 dece

- britanski humor zato sto je fenomenalan!

sto se onih stvari koje ja ne kopcam tice tu je:

-facebook - jbg, mene je nacisto smorilo da mi se ukazuje sta je neko za koga me boli uvo doruckovao, ko je iz osnovne s kim u vezi/braku, da mi se salju pozivi za neke glupe zurke, da mi se salju jos gluplje aplikacije, pozivi u 20 grupa dnevno, da dobijam 50 poruka koje me ne zanima da citam dnevno... nekako stvar je izgubila sportski karakter, i na facebook se logujem sve redje i sve nevoljnije.

-sport na tv-u (narocito vikendom kad na svakoj stanici imas sport uvek), jbt sto ne puste nesto gledljivo.

-tipovi u belim/crnim patikama, trenerci i shush jakni sa kratko osishanom kosom - ama, nije sto sam lezbejka, meni nije jasno koga takvi mogu da privuku, a narocito ako idu u choporu - nekako svi su mi isti i ruzni i deluju glupavo i verovatno im smrde noge.

-remixi pink floyda i slicno. ne razumem.
By iWanna
Originally posted by m..
-tipovi u belim/crnim patikama, trenerci i shush jakni sa kratko osishanom kosom - ama, nije sto sam lezbejka, meni nije jasno koga takvi mogu da privuku, a narocito ako idu u choporu - nekako svi su mi isti i ruzni i deluju glupavo i verovatno im smrde noge.

:roflmao: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Tek kad sam stigao do garija primetio sam kada je započeta ova tema :doh:
By pipinveliki
- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?)
zbog biografije... mali ljudi sanjaju o takvoj velicini
bila je svinjarka... pa se udala za mocnika i postala popularna
nasledila sve njegovo i usput izgradila svoje... jako je pogodna za tracarenje
zbog svega mutnog u njenom zivotu... posto je isla od trnja do "zvezda" malim umovima se prikazuje kao veliki borac
- Rieliti TV sou programi
ljudi nemaju zivot... cista projekcija... frizirane serije su se istrosile
- Hip-hop
africki ritmovi su catchy, svaki debil moze da prica uz ritam... veoma dostupno i plitkoumno pritom blize masi
- Madona od 2000. pa na dalje
za ovo svi imaju objasnjene i teorije... no ja bih rekao cudo
- Evrovizija
cirkus... ljudi vole nakaradne... osecaju se dobro kada nekog ismevaju
- Novi Sad

kulturni ljudi batice
- tema Moja fotka

to je zato sto niko ovde nije povrsan
zato sto svi na neki nacin zene u muskom telu, manje ili vise i svi zelimo da nas :fuckbed:
pravi muskarac
:bljak: mene asocira na slab karakter

- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
ne znam i slozio bih se sa tobom
- britanski humor
faktor iznenadjenja
shok uglavnom

bar kod mene :)
Korisnikov avatar
By Sunce
colorado, opet zanoveta, opet i opet! Zasto? Imam hipoteze koje nisu za javnost. :doktor:
Korisnikov avatar
By deran
Sta bi bilo na vasoj listi?

...ljubav...:srbin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by KgCS3
jebe mi se :D
Vidim ja da si ti zagoreo. :sunce: :hipnotizer:
By pipinveliki
Originally posted by Sunce
Originally posted by KgCS3
jebe mi se :D
Vidim ja da si ti zagoreo. :sunce: :hipnotizer:
HA!
says who
:lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Gledam ovu temu neko vreme i pokušavam da se setim nečeg oko čega mi neke stvari nisu najjasnije.

I evo, setila sam se:

Dormeo jastuci...

Okej, pipnula sam.
Fin je osećaj i tako to, ali nema šanse da ja na tome zaspim.
Navikla sam da turim ruku pod glavu kad spavam, a to ne mogu kad imam ovo superfantastičnoneverovatnostrava čudo koje sam dobila.
Drugo, nezgodno je kad hoću da spavam potrbuške.

Zašto se svi oko mene onda oduševljavaju tim jastucima,
kad oni ograničavaju broj omiljenih poza za spavanje?
By iWanna
Sta bi bilo na vasoj listi?
"Sve sto ja ne volim a drugi prave pompu oko toga." :ubise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!