Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
A ko je 'ona'...?

Smisli nesto originalno....Ni ta gilozofska misao...with all due respest dotichnom misliocu....nije interesantna.

Recimo...neku lepu latinsku sentencu?
Korisnikov avatar
By gari
Ona je moja "ženkica" tj. moja žena /pošto sam srećno oženjen/. Žao mi je-ne znam latinske sentence, samo neke ofucale kao "a sperma ad astra" ...Naime, ja sam građevinski radnik-betonjerac, tako da nisam tako obrazovan. Pa daj ti neku lepu latinsku sentencu a da ne bude brezobrazna.

:smeh: :hvala: :crta:
Korisnikov avatar
By Escobar
Srecno? Sa skoro 4 hiljade postova na gay forumu......

Sta sam ja jbt propustio?
Korisnikov avatar
By gari
Pa ne znam šta si propustio, ali vidim da si se "registrovao" samo pet dana posle mene. A zašto ne bih bio srećno oženjen i da imam skoro 4 000 postova? Kakve to ima sa srećom? I di je latinska sentenca? Uzgred i meni se ne sviđa tvoj potpis, ne volim francuski jezik.

:france: :vestica: :kosach:
Korisnikov avatar
By Escobar
Mozda zato sto se te dve stvari sustinski kose? Razmisljao o tome nekad?
Korisnikov avatar
By gari
Ma ne kose se te dve stvari /srećno oženjen i 4 000 postova/. Naime, moja žena mene toliko voli da joj uopšte ne smeta vreme koje provedem za kompjuterom pišući. Naprotiv, ona je svo vreme tu sa mnom, ponekada čita šta pišem /i šta drugi pišu/, smejemo se nečijoj dobroj šali, pošto mi je pored kompa i TV i stub, ona malo gleda TV /a i ja jednim okom dok se otvara stranica/ i eto ti recept za bračnu sreću. Mi sve delimo, nema tajni. I, da ne zaboravim, ona zna da sam ja bisex još pre braka, ali to našoj sreći nimalo ne smeta, jer sam ja ionako sa svima u platonskoj "ljubavi". Najčistije, zar ne?

:rambo: :auto: :lizalica:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by gari
i eto ti recept za bračnu sreću.
Hvala, nemam nameru da stajem na ludi kamen. Niti da se licemerno zaklinjem bilo kome na vernost, jer smatram da je brak kao institucija davno proslo vreme.
Korisnikov avatar
By gari
Ko se kome licemerno zakleo na vernost? To što čita matičar i sveštenik je deo rituala /možda i cirkuskog/ ali je najbitnije to šta smo se nas dvoje dogovorili. Između mene i moje žene nema licemerja jer niko ništa ne krije i nema potrebe za tim. Ona meni priča kada joj se neko svidi, ja njoj isto...Gde ti tu vidiš licemerje? Licemerje je kad jedno radiš a drugo misliš. Brak jeste prevaziđen što se papira tiče ali što se materijalne sigurnosti tiče /a što je regulisano nekim zakonima/ i nije baš tako blesavo. Uostalom, nisi probao pa ne znaš. Kad probaš videćeš.

:molise: :yay: :rock:
Korisnikov avatar
By Escobar
As I have mentioned prevoiusly, NECU probati. Secas li se teksta koji ti je svestenik procitao? Ne nalazis ama bas nista licemerno prema Crkvi, Bogu u svom (vasem) ponasanju...?

ps da se odmah razumemo, nisam religijski fan ali drzim do doslednosti postupaka

Ako nisi zeleo ritual, nisi morao ni da ga upraznjavas. Jednostavno, ako tako dobro funkcionisete, ne vidim sta bi falilo jednoj vanbracnoj zajednici. Ti koji si U braku nemas prava da pricas kako je isti prevzidjen.
Korisnikov avatar
By gari
Rirual je održan ceremonije radi i rodbine koja to voli. Ja nisam institucionalni vernik i uopšte ne pripadam Crkvi već Bogu. No, morao sam da napravim taj ustupak rodbini /malo je svečanije nego u Opštini kod matičara/. Vanbračnoj zajednici bi falilo to da bračna i vanbračna zajednica nije potpuno izjednačena po zakonu, te moja supruga ne bi uživala neke pogodnosti da smo u vanbračnoj zajednici /kao ni ja/. Zbog toga smo ozakonili našu vezu. Pa, ako je bračna zajednica prevaziđena, što se onda gay zajednice u svetu bore da se izjednače njihova prava na brak kao i kod heterosexualaca? Po meni je dovokjna bila i reč pa da živimo u zajednici, ali država ne misli tako. I ne vidim zašto neko ko je u braku ne bi imao pravo da diskutuje o tome? Možda sam u međuvremenu promenio mišljenje? Jel ti to meni onemugućavaš pravo na slobodu mišljenja i govora /pisanja/ ?

:serlok: :jutro: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By djo
Slika
nasao sam ovu fotku i morao sam da je okacim, to je reklama pakistan international airlines iz 1979
Korisnikov avatar
By EYA
gabelic sonja - 11 slova :shok:
rodjena sam 9. meseca 74. godine
7+4=11 :uplasen:
By aldlfr
Originally posted by Escobar
As I have mentioned prevoiusly, NECU probati. Secas li se teksta koji ti je svestenik procitao? Ne nalazis ama bas nista licemerno prema Crkvi, Bogu u svom (vasem) ponasanju...?

ps da se odmah razumemo, nisam religijski fan ali drzim do doslednosti postupaka

Ako nisi zeleo ritual, nisi morao ni da ga upraznjavas. Jednostavno, ako tako dobro funkcionisete, ne vidim sta bi falilo jednoj vanbracnoj zajednici. Ti koji si U braku nemas prava da pricas kako je isti prevzidjen.
jebote koji smarach... mal baisé
Korisnikov avatar
By whiteman
5) Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pisu to izgleda ovako:9/11; 9 + 1 +1 = 11.
[/quote]

call 911
9+1+1=11
Korisnikov avatar
By svejedno
Vidim da je bojandjo oziveo ovu temu.. sa vrlo zanimljivom slikom :)

LM, evo jos:

- ako zbrajate ko okultisti, 11.9. jest 1+1+9=11
- prvi zrakoplov koji se zabio je bio let American Airlines 11 (AA011 dok je A prvo slovo abecede - 11011)
- Pentagon je udario let 77 iliti 11x7
- sjeverni toranj je visok 110 katova, isto vrijedi za južni
- sami tornjevi su izgledali kao II iliti 11
- 11.9. je 254-ti dan godine (2+5+4=11)
- nakon 11.9 ostalo je 111 dana u godini
- New York je bio 11-ta država koja se pridružila u uniju od prvotnih 13
- George W Bush je posjetio mjesto udara na tornjeve i kasnije se slikao sa vatrogascem koji je imao broj 164 ilti 1+6+4=11 na kacigi
- Bush je naredio da se zastave vijore na pol motke do 22.9. iliti 2x11 i ktome tocno 11 dana
- doba vodenjaka kako oni zovu sadašnje doba, je 11-ti znak zodijaka
- jedini trajekt koji je radio je bio broj 11 na 33-čoj ulici
- za vrijeme krize, djeca u okolici tornjeva su bila evakuirana u školu na 11-toj ulici
- točno 11 godina prije, George Bush stariji je održao govor u kojem je spominjao kako se svijet treba pomaknuti prema Novom Svjetskom Poretku
- New York iliti velika jabuka (zabranjeno voče) se zbraja u 111
- u podne 29.11. (2+9=11) se održala počast u Westminster Abbey-u u Londonu kojoj su bili prisutne obitelji britanskih žrtava napada, bilo je na TV i radiu

Malo o broju devet:

....dok obožavaju 9 jer pomnožen s bilo kojim brojem opet dolazi na 9, npr 9*2=18 1+8=9, 9*3=27 2+7=9, 9*11=99 9+9=18 1+8=9 itd probajte sami.

etoo..
Korisnikov avatar
By .L O S T
i jos samo cinjenica kako je Borat shvatio napade 9/11 i :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!