Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeleteSve je to meni jasno. Užasno je da nemaš nigde gde bi mogao da se okupiš, užasno je da budeš građanin drugog reda. Ja nisam iz Beograda, kada i dođem retko zalazim po gej klubovima, ali sam par puta bio na gej mestima i prijatno sam se osećao jer nisam morao da pazim na svoje ponašanje prema dečku. Takođe, slažem se da moramo da imamo svest što-bi-se-reklo o društvenom momentu u kome živimo i da ne možemo sebi dopustiti luksuz da se ponašamo kao da je sve u redu, kada ništa nije u redu.
Bojkotovati klub?
E, pa, dragi Simore, ima tu jedna mala začkoljica. U poslednje vreme na žurkama i u gay klubovima se pojavilo mnogo ljudi koji dođu sa strane, samo da bi bili na nekom gay mestu...kako sve te ljude obavestiti da je nesigurno da tamo izađu, na jedno od retkih mesta gde bi trebali da se osećaju sigurno?! Da polepimo plakate na ulazu u klub?! Mislim da bi gay populacij bar jednom trebala da pokaže zube i stavi do znanja i homofobim, i onim nabildanim debilima koji ne znaju koga bi pre tukli, pa nasrću na pedere, da i mi konja za trku imamo!
Originally posted by DeleteHvala ti na odgovoru ali da sam te prozvao - nisam. Jebi ga, da te ubedjujem u suprotno ne vredi. Govorim isto ono sto je i svejedno pisao. Vise sam se nadovezao na tvoj post (na svoj nacin) ali....verovatno dzaba.
Onaj kome je bilo upuceno ono sto sam rekla je verovatno razumeo poentu, a ti me bez ikakvog razloga prozivaš, pa, evo, lepo da ti odgovorim!
Originally posted by avalonPa da objasnim:Ove teme je cilj da se pomogne decku,tim cinom mi necemo spreciti dalje nasilje kao ni time ako mu ne pomognemo.Problem je globalne prirode i resavace se decenijama narocito ovde kod nas.Tom decku bi vise znacilo da gorila bude kaznjena,ali kako se to nece desiti, da mu se bar mi nadjemo, vise kao moralna podrska koju mozemo izraziti sakupljanjem novca.Originally posted by taurusHajde objasni mi...Da li je cilj da se sakupi novac za tog momka ili da se ovakve stvari vise ne ponavljaju...
Meni nije ovde nista smesno.A i ako se konacno dogovorimo oko tog racuna osacam da ce se otvoriti tema KO JE KOLIKO UPLATIO,pa i neka bude daj da znam gde da uplatim,bitan je cilj!!!
Lepo je rekao Direktor, nije problem da sakupimo novac...ali definitivno neko mora da "visi na sred sela" za primer.
Originally posted by svejednoNe slazem se sa tobom, a evo i zasto: Ako premlatimo tog mamlaza iz obezbedjenja, bicemo bar sigurni da ce on sledeci put da razmisli da li ce podici ruku na nekog naseg, ako nista drugo, taj decko ce osecati neko zadovoljstvo sto je kretenu uzvraceno istom merom, uostalom moze zajedno sa onima koji to smeju da ga namlati i ponizi. Pa ionako smo mi pederi, gradjani drugog reda, niko nas ne voli, zar mozemo jos vise pogorsati situaciju?! I ni u kom slucaju ne predlazem da odemo tamo kao gomila huligana i preg stotinu svedoka izmlatimo debila, nego, fino suptilno, kako to borcima za pravdu dolikuje, bez mnogo buke, odradimo posao i povucemo se. Napominjem da taj kreten nece raditi barem mesec dana, te ce se smatrati diskutabilnim njegov povratak na posao, a i ostale seronje ce se sigurno zapitati sta se to dogodilo sa ovim, a bice javna tajna da su ga pederi skenjali. Huh, nisam bila ni svesna da sam ovoliko pokvarena!:murkan:
Slazem se sa Simorom - gradjanski se obracunavajte, na cemu i insistirate, na gradjanskom, ne 'seljackom' drustvu ili -pa, nista necete dobiti tucom, ionako.
Originally posted by KupperPoceo si da se samoreklamiras kao Dudana Maljkovic A ona vazda voli takve koji ce u njenu:skola:
Pod 'drugo' (sto nema nikakve veze s tobom) - Frojd i ostali, ja, dileme.....kako me ljudi vole to je fenomenalno. Simor mrzi virtuelnog mene?
Originally posted by taurusE, ovo mi se dopada. Jedino mozda da pustimo da i Delete usput razbije p***u tom tipu i svima fino:ccn:
Pa da objasnim:Ove teme je cilj da se pomogne decku,tim cinom mi necemo spreciti dalje nasilje kao ni time ako mu ne pomognemo.Problem je globalne prirode i resavace se decenijama narocito ovde kod nas.Tom decku bi vise znacilo da gorila bude kaznjena,ali kako se to nece desiti, da mu se bar mi nadjemo, vise kao moralna podrska koju mozemo izraziti sakupljanjem novca.
Meni je u ovom trenutku najvaznije da mu nekako pomognem a kako drugog nacina nema ja hocu da dam pare,a uporedo cemo se baviti problemom globalnije prirode.
Mislim da je ovaj forum duzan da to organizuje kada se ovde toliko reklamira taj klub u kome rade dzelati.
Originally posted by svejedno
Ma to..
nista, ja se ponudio, sad, ne mogu nista ako lik nece pomoc.
Sa'ce neko da otvori ziro racun i da slaze da je to za tog lika
Originally posted by AdenimPa i cvikere mozes dobiti preko socijalnog,socijalke sa plasticnim okvirom pa ko to uzima!!?Svasta.
Koliko znam slusni aparat se dobija preko socijalnog.
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.
Originally posted by taurusO dragi moj, uzimaju ljudi i te najsindikalnije i najgore jer nemaju za bolje, i piju zastarele lekove, i jedu jeftinu hranu, i kupuju najjeftiniju garderobu, i placu svakog dana... To je Srbija u kojoj ja zivim i koju veoma osecam i na koju povracam veoma cesto iako u njoj zivim kvalitetnije od mnogih ljudi koje poznajem.Originally posted by AdenimPa i cvikere mozes dobiti preko socijalnog,socijalke sa plasticnim okvirom pa ko to uzima!!?Svasta.
Koliko znam slusni aparat se dobija preko socijalnog.
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.
Originally posted by DeleteOriginally posted by svejednoNe slazem se sa tobom, a evo i zasto: Ako premlatimo tog mamlaza iz obezbedjenja, bicemo bar sigurni da ce on sledeci put da razmisli da li ce podici ruku na nekog naseg, ako nista drugo, taj decko ce osecati neko zadovoljstvo sto je kretenu uzvraceno istom merom, uostalom moze zajedno sa onima koji to smeju da ga namlati i ponizi. Pa ionako smo mi pederi, gradjani drugog reda, niko nas ne voli, zar mozemo jos vise pogorsati situaciju?! I ni u kom slucaju ne predlazem da odemo tamo kao gomila huligana i preg stotinu svedoka izmlatimo debila, nego, fino suptilno, kako to borcima za pravdu dolikuje, bez mnogo buke, odradimo posao i povucemo se. Napominjem da taj kreten nece raditi barem mesec dana, te ce se smatrati diskutabilnim njegov povratak na posao, a i ostale seronje ce se sigurno zapitati sta se to dogodilo sa ovim, a bice javna tajna da su ga pederi skenjali. Huh, nisam bila ni svesna da sam ovoliko pokvarena!
Slazem se sa Simorom - gradjanski se obracunavajte, na cemu i insistirate, na gradjanskom, ne 'seljackom' drustvu ili -pa, nista necete dobiti tucom, ionako.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!