Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Slazem se sa Simorom - gradjanski se obracunavajte, na cemu i insistirate, na gradjanskom, ne 'seljackom' drustvu ili -pa, nista necete dobiti tucom, ionako.
By Simor
Originally posted by Delete
Bojkotovati klub?
E, pa, dragi Simore, ima tu jedna mala začkoljica. U poslednje vreme na žurkama i u gay klubovima se pojavilo mnogo ljudi koji dođu sa strane, samo da bi bili na nekom gay mestu...kako sve te ljude obavestiti da je nesigurno da tamo izađu, na jedno od retkih mesta gde bi trebali da se osećaju sigurno?! Da polepimo plakate na ulazu u klub?! Mislim da bi gay populacij bar jednom trebala da pokaže zube i stavi do znanja i homofobim, i onim nabildanim debilima koji ne znaju koga bi pre tukli, pa nasrću na pedere, da i mi konja za trku imamo!
Sve je to meni jasno. Užasno je da nemaš nigde gde bi mogao da se okupiš, užasno je da budeš građanin drugog reda. Ja nisam iz Beograda, kada i dođem retko zalazim po gej klubovima, ali sam par puta bio na gej mestima i prijatno sam se osećao jer nisam morao da pazim na svoje ponašanje prema dečku. Takođe, slažem se da moramo da imamo svest što-bi-se-reklo o društvenom momentu u kome živimo i da ne možemo sebi dopustiti luksuz da se ponašamo kao da je sve u redu, kada ništa nije u redu.

Ali, i dalje smatram da ne smemo da dajemo legitimitet nasilju. Nasilju se treba odupreti. Ali, ne nasiljem.
Korisnikov avatar
By Kupper

Onaj kome je bilo upuceno ono sto sam rekla je verovatno razumeo poentu, a ti me bez ikakvog razloga prozivaš, pa, evo, lepo da ti odgovorim!
Hvala ti na odgovoru ali da sam te prozvao - nisam. Jebi ga, da te ubedjujem u suprotno ne vredi. Govorim isto ono sto je i svejedno pisao. Vise sam se nadovezao na tvoj post (na svoj nacin) ali....verovatno dzaba.

Pod 'drugo' (sto nema nikakve veze s tobom) - Frojd i ostali, ja, dileme.....kako me ljudi vole to je fenomenalno. Simor mrzi virtuelnog mene? :hail2: Sledice - 'ne mrzim nigoga, povraca mi se od...epiteti, epiteti....
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by avalon
Originally posted by taurus
Meni nije ovde nista smesno.A i ako se konacno dogovorimo oko tog racuna osacam da ce se otvoriti tema KO JE KOLIKO UPLATIO,pa i neka bude daj da znam gde da uplatim,bitan je cilj!!!
Hajde objasni mi...Da li je cilj da se sakupi novac za tog momka ili da se ovakve stvari vise ne ponavljaju...

Lepo je rekao Direktor, nije problem da sakupimo novac...ali definitivno neko mora da "visi na sred sela" za primer.
Pa da objasnim:Ove teme je cilj da se pomogne decku,tim cinom mi necemo spreciti dalje nasilje kao ni time ako mu ne pomognemo.Problem je globalne prirode i resavace se decenijama narocito ovde kod nas.Tom decku bi vise znacilo da gorila bude kaznjena,ali kako se to nece desiti, da mu se bar mi nadjemo, vise kao moralna podrska koju mozemo izraziti sakupljanjem novca.
Meni je u ovom trenutku najvaznije da mu nekako pomognem a kako drugog nacina nema ja hocu da dam pare,a uporedo cemo se baviti problemom globalnije prirode.
Mislim da je ovaj forum duzan da to organizuje kada se ovde toliko reklamira taj klub u kome rade dzelati.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by svejedno
Slazem se sa Simorom - gradjanski se obracunavajte, na cemu i insistirate, na gradjanskom, ne 'seljackom' drustvu ili -pa, nista necete dobiti tucom, ionako.
Ne slazem se sa tobom, a evo i zasto: Ako premlatimo tog mamlaza iz obezbedjenja, bicemo bar sigurni da ce on sledeci put da razmisli da li ce podici ruku na nekog naseg, ako nista drugo, taj decko ce osecati neko zadovoljstvo sto je kretenu uzvraceno istom merom, uostalom moze zajedno sa onima koji to smeju da ga namlati i ponizi. Pa ionako smo mi pederi, gradjani drugog reda, niko nas ne voli, zar mozemo jos vise pogorsati situaciju?! I ni u kom slucaju ne predlazem da odemo tamo kao gomila huligana i preg stotinu svedoka izmlatimo debila, nego, fino suptilno, kako to borcima za pravdu :lol: dolikuje, bez mnogo buke, odradimo posao i povucemo se. Napominjem da taj kreten nece raditi barem mesec dana, te ce se smatrati diskutabilnim njegov povratak na posao, a i ostale seronje ce se sigurno zapitati sta se to dogodilo sa ovim, a bice javna tajna da su ga pederi skenjali. Huh, nisam bila ni svesna da sam ovoliko pokvarena!:murkan:
By Simor
Huh, nisam bila ni svesna da sam ovoliko pokvarena! :murkan:
:smeh:

Ok, ondak ja oblačim cipelu na potpetice i strejt barabetinu udaram sa štiklom.

Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala moja štikla...

;)
Korisnikov avatar
By Delete
:chestram:
Bicemo mi dobar tandem!
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kupper

Pod 'drugo' (sto nema nikakve veze s tobom) - Frojd i ostali, ja, dileme.....kako me ljudi vole to je fenomenalno. Simor mrzi virtuelnog mene? :hail2:
Poceo si da se samoreklamiras kao Dudana Maljkovic :rotflmao: :smeh: :pucaodsmeha: A ona vazda voli takve koji ce u njenu:skola:

Kako se otresti zlog zagrljaja- pitanje za posetioce ovakvih klubova i latentne ljubitelje bola! Ili bolje reći: izvući se iz "kulturnog" zagrljaja.

Inace Simorov predlog da se klub bojkotuje ne moze proci jer je to po izjavi gorepomenute kulturrasizam prema kulturafilijacijama "ćelavih degenerika" kojima su se pederi, u nemogućnosti da im se suprotstave, pridruzili. A oni nisu "ćelavi degenerici"- to je predrsuda najgore vrste i latentno su usnuli duhom dok ih čarobna queer diva ne priblizi pederima.

Jasno: za sve je kriva Svetlana Velmar Janković :trep:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa da objasnim:Ove teme je cilj da se pomogne decku,tim cinom mi necemo spreciti dalje nasilje kao ni time ako mu ne pomognemo.Problem je globalne prirode i resavace se decenijama narocito ovde kod nas.Tom decku bi vise znacilo da gorila bude kaznjena,ali kako se to nece desiti, da mu se bar mi nadjemo, vise kao moralna podrska koju mozemo izraziti sakupljanjem novca.
Meni je u ovom trenutku najvaznije da mu nekako pomognem a kako drugog nacina nema ja hocu da dam pare,a uporedo cemo se baviti problemom globalnije prirode.
Mislim da je ovaj forum duzan da to organizuje kada se ovde toliko reklamira taj klub u kome rade dzelati.
E, ovo mi se dopada. Jedino mozda da pustimo da i Delete usput razbije p***u tom tipu i svima fino:ccn:
By Storm
Sad sam tek video ovu temu.
Iskreno sam u šoku da se takve stvari dešavaju.
Podržavam tog dečka u svakom smislu.
Kad se otvori žiro račun, tu sam.

Nadam se da je to i kraj tog "kluba" (klub, moš' misliti) "Flojd" ili kako li se to zove. Suprotno bi značilo da su ovdašnji pederi izgubili sve kriterijume.
Korisnikov avatar
By Egon
Ma to..

nista, ja se ponudio, sad, ne mogu nista ako lik nece pomoc.

Sa'ce neko da otvori ziro racun i da slaze da je to za tog lika :djavo:

evo ja cu da otvorim
keva mi radi u banci ...

let`s rock the house!!!! :rock:

ali pod jednim uslovom

ovako,
da se nadje neko pametan ( dobro ima vas pametnih vise, znam)
dakle neko novinarski osveshcjen, da tako kazhem
i da se (cim se skupe pare) objavi po medijima sta se desilo
(napad u klubu zbog sexualne orijentacije, solidarnost "brace i sestara"
drvlje i kamenje itd ...mislim....senzacionalizam je i procji cje ko od shale)
i na eventualno taj nachin docji do nechega, shto se (negde) mozhe nazvati osveta. ( ili makar neki oblik)

i cela pricha je tui:

- decko dobio novi slusni aparat ( "drugovi i solidarnost")
- zli izbacivachi
- fotka "Floyda" u novinama, los publicitet, "gay zhurketamo, otkud to??"

dakle, gube klijente i goste i jedne i druge populacije i siljaju u sunovrat.
Korisnikov avatar
By Egon
EDIT*

dakle, mora neko da napise[b/] dobru pricu
koja bi bila poslata medijima ....

tj novinarima koji bi (provereno) objavili tu prichu ...
Korisnikov avatar
By Egon
samo sekund ...

da li neko ZAISTA zna dechka kome su polomljen aparat???

da li decko uopste mari za to???

ili mu je tata kupio suutra novi???

da li on zheli novi aparat??

ili ako zheli .... Sta ce mu mozda recji na gajbi odakle mu slushni aparat od 4.000 evra ???

i da li cje tih 4000 dati na aparat???

i otkad aparat koshta 400 evra???
Korisnikov avatar
By Egon
4000 htedoh recji ....
By fazza
Taj klub bi trebalo zatvoriti jednom za svagda, a ne da svaki dan obezbedjenje
mlati koga stigne. Odgovornost snosi i vlasnik kluba, u koji hvala Bogu nisam
ishao niti cu, tako da bi se njemu trebalo najebati majke milosne, jer on je taj
koji je unajmio siledzije.

Slazem se sa idejom da se zurka u "underground"-u, u dogovoru sa organizatorom,
iskoristi za prikupljanje pomoci za tog dechka.

edit: a josh bi bila bolja ideja naterati vlasnika kluba da nadoknadi
shtetu, recimo tako shto mu vishe niko nece uci u tu klanicu...
Korisnikov avatar
By Adenim
Koliko znam slusni aparat se dobija preko socijalnog.
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Adenim
Kao i sto je karakteristicno za nas mentalitet, sada cemo mesecima pisati postove o jednom decku i njegovom slusnom aparatu (kojeg mi je jako jako jako zao jer je jedan u nizu povredjenih tamo ili negde drugo), ali se necemo opsteorganizovati za borbu za normalnu egzistenciju gay populacije. Ovo me podseca na pricu o Kosovu, gde se bavimo njime kao kljucnim pitanjem - pitanjem par hiljada ljudi dok 5 miliona Srba skapava od nemastine i o tome niko ne brine.
Pa i cvikere mozes dobiti preko socijalnog,socijalke sa plasticnim okvirom pa ko to uzima!!?Svasta.
Korisnikov avatar
By Egon
ja sam ponudio neki okvir mogucjeg reshenja.

naravno, uz uchescje drugih.

nadam se samo da necje biti mrtvo slovo na papiru.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Egon

Uslovio si, ako hoces nekome da ucinis uradi to kako treba. :peace:
Korisnikov avatar
By Adenim
Pa i cvikere mozes dobiti preko socijalnog,socijalke sa plasticnim okvirom pa ko to uzima!!?Svasta.
O dragi moj, uzimaju ljudi i te najsindikalnije i najgore jer nemaju za bolje, i piju zastarele lekove, i jedu jeftinu hranu, i kupuju najjeftiniju garderobu, i placu svakog dana... To je Srbija u kojoj ja zivim i koju veoma osecam i na koju povracam veoma cesto iako u njoj zivim kvalitetnije od mnogih ljudi koje poznajem.

A, da, podrzacu kupovinu najboljeg, najskupljeg i najnovijeg slusnog aparata doticnom decku bez ikakve rezerve....ali to nije sustina mog komentara.

Svi vi koji ste pratili moje postove mogli ste da vidite da ne dajem maliciozne komentare, tako da tauruse ono tvoje ''svasta'' je potpuno nepotrebno.
Korisnikov avatar
By Adenim

vec je mrtvo.
Korisnikov avatar
By Egon
kapiram, ali kako bi trebalo?

skupiti pare, decko prochuje shvati kako je dobar Brams i kraj priche? ...mislim...super je Brams, ali....

ne, neko treba na neki nachin da snosi odgovornost ...

smeshno zvuchi ... pogotovo ovako forumski ali ...
medijska bitka je jedino reshenje.

vidis ... javno mnjenje je chudna jedna stvar.
kapiras niko nije video neku objavljenu vest, kad ono pola Srbije ori o tome:
- u redovima
- kucji
- na poslu uvek neko nesto prokomentarise ( u smislu LGTB prava)

ovo da se ja pitam bih izveo na sud
Ali ja nisam Amerika, a ovo nije Ali McBil

tj ja nisam Al....

... ma nije ni bitno ...

jedino sto je vazhno (ako je to vazhno) da obezbedjenje i gazda snesu odgovornost.

sekundarno cje se do toga docji ako pukne vest ( ali dobra, to je vrlo vazhno... "gay-u slomljen slushni aparat" je potencijalna promena kanala kod gledalaca, a "Nasilje i Provod" sa slikama i kadrovima "Floyda" kao elitnom beogradskom gay okupljalistu kao popriste nasilja je drugo)
dakle, vest u shto vishe medija i kad, na kraju krajeva, gazda "Floyda" skonta kako nema da plati PDV i kako kasa krecje da se prazni, jer se prochulo da se tu okuljaju ... "Znas oni...gayevi..."

a pritom veliki medijski + za lgbt community, tu su hot-naslovi kao:
"skupljene pare" ... "solidarnost"
... ''mi nismo sami" .... "ljubav na delu" ... "zajedno do kraja'' ... "zajedno do jaja" ...."Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" .....
Korisnikov avatar
By Egon

vec je mrtvo.

ma da vidim. nema veze... drugi put.
Korisnikov avatar
By avalon
Ne slazem se sa tobom, a evo i zasto: Ako premlatimo tog mamlaza iz obezbedjenja, bicemo bar sigurni da ce on sledeci put da razmisli da li ce podici ruku na nekog naseg, ako nista drugo, taj decko ce osecati neko zadovoljstvo sto je kretenu uzvraceno istom merom, uostalom moze zajedno sa onima koji to smeju da ga namlati i ponizi. Pa ionako smo mi pederi, gradjani drugog reda, niko nas ne voli, zar mozemo jos vise pogorsati situaciju?! I ni u kom slucaju ne predlazem da odemo tamo kao gomila huligana i preg stotinu svedoka izmlatimo debila, nego, fino suptilno, kako to borcima za pravdu :lol: dolikuje, bez mnogo buke, odradimo posao i povucemo se. Napominjem da taj kreten nece raditi barem mesec dana, te ce se smatrati diskutabilnim njegov povratak na posao, a i ostale seronje ce se sigurno zapitati sta se to dogodilo sa ovim, a bice javna tajna da su ga pederi skenjali. Huh, nisam bila ni svesna da sam ovoliko pokvarena! :murkan:

Biraj...udaj se za mene ili me ozeni :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Baš je bedno da se na tri strane raspravlja o nečemu što može da se reši jednom rečenicom? Teško onome kome pederi pomažu? Sad ćete ovde da postavite "Teoriju relativiteta" da bi pomogli dečku? Pa, baš ste ga preterali?! Hoće li neko da otvori taj jebeni račun a posle vi raspravljajte i morališite koliko hoćete, demolirajte i "Flojd" i sve ostalo, bojkotujte ga, ali daj da sada pomognemo nekome kome je to potrebno /ako mu je potrebno/. Samo se nemojte više oko toga raspravljati. Jebeš ovakvu solidarnost, zato tako i prolazite /mo/.

:djavo: :sw: :kafa:
By Director
sa medijima se ne treba igrati. Ne moze bilo ko tek tako da posalje informaciju/pricu. To mora da bude zvanicno, tj. od strane neke NVO.

Igrajte se u parku. Ovo su ozbiljne stvari.

I taj decko se jos uvek nije javio? Cemu onda sve ovo?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!