Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ne.
Ti si jednostavno glup.
To je posebna kategorija :B
Korisnikov avatar
By Kittrie
hebote , a meNE sve neke ninDZe i musLimani vrbuju, qq :puzzle:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Stripi
Samo se vi zajebavajte....

16-godišnja Amerikanka preko "MySpacea" umalo završila na palestinskoj Zapadnoj obali
Slika
MYSPACE, web-stranica za pronalaženje prijatelja ?ija je enormna popularnost meðu ameri?kim tinejdžerima i mlaðom populacijom po?ela upisivati nove glagole i fraze u engleski rje?nik, ponovno je dobila ne baš najpozitivniji publicitet.

Posljednji takav slu?aj je svoj epilog dobio u gradu Flint u ameri?koj državi Michigan, na ?iji je aerodrom u petak nave?er, u pratnji agenata FBI, sljetela 16-godišnja Katherine L. Lester.

Mlada Katherine, koja je ina?e odli?na u?enica, je u ponedjeljak nestala iz svog doma u okrugu Tuscola. Majka Shawn Lester je odmah posumnjala da je rije? o bijegu, s obzirom da je dan ranije k?i bila odvezla na lokalnu autobusnu stanicu.

Katherine je, navodno, zajedno s obitelji svoje prijateljice trebala oti?i na izlet u Kanadu, a u tu svrhu joj je majka nekoliko mjeseci ranije pomogla izvaditi putovnicu. Meðutim, njeni navodni pratioci se nisu pojavili, a sumnji?ava majka ih je nazvala i na svoje veliko iznenaðenje saznala da oni prvi put ?uju o nekakvom putu u Kanadu. Katherine je majka odvezla natrag u ku?u, a "uzrujana" tinejdžerka je odbila objasniti svoj postupak.

Dan kasnije je Shawn Lester otišla na posao, a kada se vratila, k?eri joj nije bilo kod ku?e. Dva dana kasnije su ona i njen bivši suprug Terry Lester prijavili nestanak vlastima, a u istragu se, osim policije, uklju?ila i Katherinea pomajka.

Jim Jaschinske, podšerif okruga Tuscola, tvrdi da je upravo Katherinena pomajka uspjela otkriti kako Katherine ima ra?un na "MySpaceu". Na temelju toga se pretpostavilo kako se pokušava na?i s nekom od osoba koju je pronašla preko tog web-servisa.

Na veliko iznenaðenje FBI, koji se uklju?io u potragu, otkriveno je kako ju je put odveo izvan ameri?kih granica. Putovnicu je prvo pokazala na njujorškom aerodromu Kennedy, a potom na aerodromu Tel Aviv u Izraelu.

Agenti FBI pri ameri?kim diplomatskim misijama su odmah uzbunjeni, te su se kona?no sreli s tinejdžerkom na aerodromu u Ammanu, u susjednom Jordanu.

Nakon kra?eg razgovora se ispostavilo da se Katherine namjeravala sresti s 25-godišnjim muškarcem kojeg je bila upoznala preko MySpacea. U tome je nije obeshrabrilo ni to što njen novi prijatelj živi u Jerihonu, gradu na palestinskom podru?ju Zapadne obale.

Iako je Jerihon relativno miran u odnosu na druge dijelove regije u kojoj ljudi svakodnevno ginu uslijed izraelsko-palestinskog sukoba, agenti FBI sumnjaju kako je iza svega bilo nešto daleko mra?nije od susreta dvoje on-line prijatelja. S obzirom da je cijena avio-karata bila daleko iznad financijskih mogu?nosti koje pruža tinejdžerski džeparac, vjeruje se kako je Jerihonac financirao put svoje tinejdžerske prijateljice.

Meðutim, ?ak i da je svrha tog susreta bila uistinu nešto više od obi?nog prijateljstva, za njega vjerojatno nitko ne bi kazneno odgovarao, s obzirom da se Katherine sa 16 navršenih godina smatra starijom maloljetnicom, odnosno na nju se ne odnose zakoni države Michigan usmjereni protiv pedofilije.

Na sre?u Katherineinih roditelja, tinejdžerka je u razgovoru s agentima FBI ipak pristala vratiti se ku?i umjesto da produži put i sretne se sa svojim prijateljem s druge strane jordansko-palestinske granice.

Pri povratku u Flint, Katherine se ponovno srela s roditeljima koji su oduševljeni time što je njena odiseja na Bliskom istoku ipak imala sretan završetak.

:drama:
... relativno su glupi i sa 26...a kamoli sa16... mora da je to posledica nepoznavanja geografije ,istorije i aktuelne pulitike u ostatku sveta... sto i nije chudo kada su u pitanju Ameri
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam jednom brbljala o necem nebitnom preko icq-a sa nekim likom, oko sat vremena (tad sam imala tipa 18 godina), mislim ono svakodnevne stvari, nismo se hvatali politike ili muzike i tako toga, kad on meni poshalje sliku, a ono skinhed, ladno. I ja ga stavim na ignore listu.
By жњ
ja sam sinoc pobrisala pola "frendova".. znas oni likovi sto ti se beze nakace a nista ni ne pricaju i salju gluposti preko bulletina, a broj frendova se siri prograsivno, znaci sve brze i brze od sirenja tih lista a posto ja ne zelim imati milion debila, moracu cesce da ih brisem. muva me jedan presladak tip, a dzaba mu... sto nisam str8?! :doh: zali boze, tuga jedna :grom:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dakle, obrisah svoju jer je amneia mozda u pravu..........ima me tamo, a na u2u cemo razmeniti imena.

Paranoja! :oklagija:
By жњ
apelujem da ne kacite adrese javno. pokusajte da shvatite :nazalost:

saljite ih na u2u-ove ljudi za koje znate da su tamo. dzaba se reklamirate ovako.
Korisnikov avatar
By Zoe
Uradila to-izmenila post :up:
By жњ
pa fora je u tome da svi koji su glasno OUT - su ovde vec postavili svoje fotke i napisali dosta toga o sebi. majspejs mi se toliko svidja bas iz razloga zato sto ne moze da me izvali svaki homo-zlurado-znatizeljni-shaban koji shvrlja po ovom sajtu. tamo su ljudi koje gotivim, koji su mi slicni i sa kojima imam mogucnosti ostvariti blizu i otvorenu komunikaciju bez ikakvog rizikovanja da budem spaljena na lomaci od strane svakojakih idiota :seljache:

zato vas molim da primite ovaj apel
Korisnikov avatar
By m..
Imas pravo, ja recimo nisam navela nista vezano za sex iz razloga st tamo svako zalazi.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma meni svejedno, sve dok se svodi samo na konverzaciju, ne smeta mi niko, a ako neko bas pocne da me smara, uzvratim mu istom merom :)
Korisnikov avatar
By Tweety
otvorio sam nalog danas:D samo sto tacno znam da ce me mrzeti da komuniciram preko neta sa ljudima... zivela komunikacija oci u oci:hiphip:
Korisnikov avatar
By tramp
pa sad ja nesto nemam problema sa javnom objavom svojih podataka a imam dovoljno prijatelja/ica na myspaceu koji su raznih seksualnih orijentacija, dakle i gomila str8 ljudi tako da to sto je neko "my friend" nista ne znaci, zapravo velika vecina tih ljudi mi je nakacena iz poslovnih razloga ... jer te vise niko ne pita za email nego za myspace profil ...
Korisnikov avatar
By m..
Ma aj samo ne bih da mi se nakaci neka budala, inace kapiramda svi sto su mi na friendsima ionako znaju da ljubim zene.
Korisnikov avatar
By tramp
pa kace se budale ja sam imala dugu razmenu poruka o tome kako bih ja mogla biti str8 (valjda treba imati neke specijalne sposobnosti za to) !

samo sto ja uglavnom proverim profil pre odobravanja i pokusam da nadjem zasto me neko hoce da kaci ali posto je meni ipak primarna funkcija myspace obavestavanje o nastupima i samo-promocija manje sam pazljiva koga dodajem pa onda ponekad moram posle da skidam neke dosade sa spiska ...

e da ... za one koje zanima myspace moje performans trupe je myspace/qbarbarians
Korisnikov avatar
By bambola
Mene uglavnom smaraju nekakve persone koje umesto fotki kace neke slicice koje nista ne znace-ne znam sto su mi uopste poslali friend request kad nemamo dodirnih tachaka-niti pisu niti glasa daju od sebe.Ja tamo i nemam puno njih na listi-colorado,tramp,tinkerbell,delete,onegirlarmy i ti nepoznati?!
Korisnikov avatar
By Zoe
Taj se ubacuje svakom, mislis na Toma?
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia
apelujem da ne kacite adrese javno. pokusajte da shvatite :nazalost:

saljite ih na u2u-ove ljudi za koje znate da su tamo. dzaba se reklamirate ovako.
hihiihiihhi, onaj razgovor od pRRe neko vece je ipak imao poJentu do kraja, aaaa :D
eto, SSad baChih moju gay-serbia/myspace paranoju na teBe, hihihiihihihihi :shok2:
Korisnikov avatar
By m..
Jel neko sa foruma ima sliku decka koji skace u bazen?
Korisnikov avatar
By Zoe
Pevajte, pticice, ko jos ima nalog tamo? Ha? :alexis:
Korisnikov avatar
By tramp
Tom je admin ili neka slicna funkcija i jedino povremeno postavi zvanicna obavestenja ...

stwipi kako te nema :sigh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by OneGirlArmy
Pevajte, pticice, ko jos ima nalog tamo? Ha? :alexis:
imam ja:jezik:
Korisnikov avatar
By colorado
Kolik ljudi s liste prijatelja znate uzivo? Od svojih 83 znam ih 38.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ufffff.............ja ne znam nikog! :shok:

Gospode....................:doh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by OneGirlArmy
Koji je? :lukavi:
..pa necu sada bas fotke na izvol'te...
Korisnikov avatar
By Insorcer
...i malo gledaj pristigle U2U's
Korisnikov avatar
By gari
Mnogo ti je sladak avatar?i? sa gitaricom Armand. Da nisi to ti slu?ajno? Da te stavim na listu "prijatelja"? He, he...

:meda: :zavera: :bisou:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!