Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By SUNNY B
u picku materinu! :vatrica:

ako i prica o tramvajima mora da se pretvori u psiho-mentalnu jebacinu srba i hrvata onda cu da odem sa ovog jebenog balkana i da se preselim na mars. tamo nema ni govana ni ljudi ni tramvaja.

i da, BEOGRADU trebaju novi tramvaju, mada su mi i stari dragi (jako su slatki i simpaticni onako drndavi i razbucani), i da , jako su lepi ovi hrvatski, i da , naravno da mi ne smeta sto iz hrvatske, cak mi se i svidja sto su iz hrvatske. mislim, nekako vise volim hrvatsku nego , recimo, svedsku, pa bih se radije vozila u komsijskim tramvajima nego u dalekim skandinavskim....
Korisnikov avatar
By MARQUE
e ovo se zove odgovor ... sunny girl svaka ?ast :up: :klap:

a na provokatore tipa DijeteSrece & SuperŠvelje se nemoj obazirati jer ti ljudi ocito ljece komplekse na ovakvim forumima ... :roll:

(p.s. mali ispravak : Sirio je talijanski ne svedski tramvaj)
By SUNNY B
Originally posted by krepa?
Originally posted by 2kune
Ne volem ove nove futuristi?ke... Što stariji tramvaj to bolji...
Jedan ?oek uzmene! Jeeeeeeej! :dance:
:bisou:

boze me oprosti! :nope:

pa samo jos lisabon ima one stare tramvaje sa "dusom"....a mi sebi tesko da mozemo da priustimo takav "oldtimer" od tramvaja , a da pritom ne ispastaju ni raja ni gsp....
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by MARQUE

a na provokatore tipa DijeteSrece & SuperŠvelje se nemoj obazirati jer ti ljudi ocito ljece komplekse na ovakvim forumima ... :roll:
:doh:

a jadni kreteni koji se daju prvocirat... hoces me rec mami da sam bio zlocest? :flasher:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Zašto?
Nije valjda da te zafatala koprofagija pa da ti moram slat savoje smeðe pošiljkice? :blush:
Ah, pošto si ti ve? u vre?ici ne možeš mi slati ništa iz nje. Možeš samo da dobiješ "smeðu pošiljkicu".

:napitak: :wtf: :avalon:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Nema nista romanticnije od stare, raspadnute ceshke "dvojke", dok klopara i ljulja se kao barka prolazeci kroz Sava-malu...
A tek onaj dozivljaj lagane voznje uz Vojvode Stepe, kao da smo u shvajcarskoj uspinjaci ka Matehornu...
Pa tek ona vrata koja ne mogu da se zatvore, ljudi vise, tramvaj juri, a vi kao da ste u San Francisku...

Ne, ne i ne. Nikakve futuristicke nemani u Beogradu.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Vlada T
Nema nista romanticnije od stare, raspadnute ceshke "dvojke", dok klopara i ljulja se kao barka prolazeci kroz Sava-malu...
A tek onaj dozivljaj lagane voznje uz Vojvode Stepe, kao da smo u shvajcarskoj uspinjaci ka Matehornu...
Pa tek ona vrata koja ne mogu da se zatvore, ljudi vise, tramvaj juri, a vi kao da ste u San Francisku...

Evo meni romanti?ne srodne dušice! Vlado T ljubi ga majka! Pa o tome pišem svo vreme a niko da me pro?ita. Dajte malo romantike, futurizam je tako hladan i bezdušan. Kako da se zaljubiš u nekom futuristi?kom ?udovištu koje jurca 200 na sat i uopšte se ne klati pa ne možeš da, kao slu?ajno, padneš na sapatnika.

:lol: :tuc: :kasalj:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by gari
Ah, pošto si ti ve? u vre?ici ne možeš mi slati ništa iz nje. Možeš samo da dobiješ "smeðu pošiljkicu".
Ah well, pa taj dio mene ti uvijek mogu poslat.
Sve za tvoju ljubav i fetiš :love:
Korisnikov avatar
By gari
Fala ti Stripi, nisam ni koprofil /Hitler umro/, ni fetišista, tako da svoju smeðu polovinu možeš slobodno zadržati za sebe /u sebi/. Kad ti zapne onako ozbiljno, "Pampers pelene" su na svakom uglu. Ako ver? nemaš "vre?icu".

:spank: :tuc: :pirat:
Korisnikov avatar
By Stripi
Šteta, a ja taman pomislio...evo, ve? sam fino i upakirao.
?ek, a da ti ne misli možda u Pampersu? Oš da ti tako pošaljem? Nema problema, mogu ja :B :B :B
By Gost
Originally posted by Vlada T

Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by krepa?
Originally posted by 2kune
Ne volem ove nove futuristi?ke... Što stariji tramvaj to bolji...
Jedan ?oek uzmene! Jeeeeeeej! :dance:

boze me oprosti! :nope:

pa samo jos lisabon ima one stare tramvaje sa "dusom"....a mi sebi tesko da mozemo da priustimo takav "oldtimer" od tramvaja , a da pritom ne ispastaju ni raja ni gsp....
Kozo* jedna, pa ne moraju da budu old in years, šta smeta da naprave kvalitetan retro trajvan, bolan?!

*Ovo da se ne se?e kao vreðanje forumašice sun?ice, ona voli kad ja njoj tako. Jelde, sunašce?
:carica:
Korisnikov avatar
By gari
Propao je posao sa crotramom jer sam sada ?io vest na RTS 1 da ?e se obnavljanje tramvaja obaviti u saradnji sa "Siemenskom". Dakle, ništaod CRO-TRAMA. Stripi, zadrži svoj paketi?, ili ga pošalji na 2 kune-on ?e znati šta ?e sa tim.

:fuck: :evilwait: :avion:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, nema on taj fetiš :no: Tebi pošaljem filovani Pampers pa ti radi šta želiš :love:
Korisnikov avatar
By gari
Ah well, nema on taj fetiš :no: Tebi pošaljem filovani Pampers pa ti radi šta želiš :love:
Ma-idi u CROTRAM, otkuda pa znaš da ja imam uopšte neki fetiš prema "filovanim Pampers pelenama"?

:njanjanja: :roflmao: :meda:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa nekako si mi luklajk baš za taj fetiš :B :B :B
I sad, mojne da se stidiš,ljudi smo, bez obzira na sve :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Pa nekako si mi luklajk baš za taj fetiš :B :B :B
I sad, mojne da se stidiš,ljudi smo, bez obzira na sve :yes:
Kolkko puta treba da ti kažem da sam ja, bez obzira na fizi?ku graðu-pas. Imam pse?u psihologiju, pse?e navike, pse?e buhe, samo nemam pse?i...Hmmmm... :fuckbed:

:sweet: :meda: :kissass:
Korisnikov avatar
By Alien
Siemens? Dakle ipak ce biti a la Vienna... ko bi rekao.
Korisnikov avatar
By gari
Tako rekli na RTS 1. Ako oni lažu, lažem i ja vas.

:vezan: :kralj: :mad:
Korisnikov avatar
By M M and I
Znachi izabrali su tramvaje koji su dosta ruzniji i od Crotram-a, a posebno od Sirio-a...Bas imaju ukusa ti sto odlucuju...
Korisnikov avatar
By gari
Oni koji odlu?uju retko da imaju ukus a verovatno da imaju malo novca a Siemens im daje neke pogodnosti.

:whatever: :sunce: :smeh:
By SUNNY B
koji ste bre vi govnari....povraca mi se od vas....:shtap:
Korisnikov avatar
By gari
koji ste bre vi govnari....povraca mi se od vas.... :shtap:
Pa povra?aj slobodno. Ili možda nemaš kesicu za pobra?anje? Upotrebi šolju, pa idi na tramvaj /ili obrnutim redom/.

:sweet: :drkanje: :cekam:
By SUNNY B
Originally posted by gari
koji ste bre vi govnari....povraca mi se od vas.... :shtap:
Pa povra?aj slobodno. Ili možda nemaš kesicu za pobra?anje? Upotrebi šolju, pa idi na tramvaj /ili obrnutim redom/.

:sweet: :drkanje: :cekam:
izuzetno duhovit i pre svega mudar odgovor....
Korisnikov avatar
By Stripi
Vidim, primjetila si prejebenu koncepciju :yes:
Korisnikov avatar
By gari

izuzetno duhovit i pre svega mudar odgovor....
Kakav post-takav i odgovor. Šta treba da ti odgovorim na to da ti se povra?a? Povra?aj sestro slobodno ali samo u vre?icu /namensku/. Stripi, idi vozi se malo CRO-TRAMOM, smiri hormone.

:fuck: :hug: :rida:
Korisnikov avatar
By Stripi
Jesam ve?.
No ne prorade meni hormoni kad vidim tvoje kratke a opet tako jezgrovito duhovite odgovore :nono:
Korisnikov avatar
By gari
Jesam ve?.
No ne prorade meni hormoni kad vidim tvoje kratke a opet tako jezgrovito duhovite odgovore :nono:
No, najzad si primetio moju jezgrovitu mud-rost. Mora da te prosvjetlila vožnja super-soni?nim i futuristi?kim CRO-TRAMOM?

:hvala: :tuc: :mazi:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne.
Prosvijetlila me tvoja sposobnost da sprski jezik pišeš u slogovima :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Ne.
Prosvijetlila me tvoja sposobnost da sprski jezik pišeš u slogovima :yes:
Pisanje u slogovima ima i svoj cilj, ali ga ti nisi primetio jer si obuzet sobom. Uostalom, to i nije srpski jezik /jer on više ne postoji/, nego neka mešavina srpsko-hrvatsko-bošnjaško-bosanskog. Ko zna ko ?e i kada da se snaðe u svim tim jezicima koji su u suštini samo jedan-podeljen u više delova.

:smokin: :novine: :apprentice:
Korisnikov avatar
By Stripi
Dobro, aj me prosvijetli opet-kakav cilj ima pisanje u slogovima?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!