Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Lemur
Bolje bi im bilo da su te pare dali u humanitarne svrhe nego što lome ta skupa kola po nekakvim bestragijama. Dabogda pocrkali bogataši! Živela radni?ka klasa! Dole buržuji! Dabogda im pukle sve gume!

:napitak: :nunchake: :glupan:
Ja mislim da te pare i idu u humanitarne svrhe!
Ma dajte bre!
Ljudi imaju puno para, vole automobile i silno se zezaju! Ne vidim u cemu je problem!
Da imam te pare sto oni imaju, odmah bi se prijavila za Gumball!
Bas tako! :up: Ja bih se isto prijavio!
Korisnikov avatar
By mary
Ja procitala u Blicu, da je u jednim od kola(Jaguar) bio Elton John i njegov muz. Jel cuo neko nesto? Ili mozda video, posto neki tvrde da su ga videli.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ^mary^
Ja procitala u Blicu, da je u jednim od kola(Jaguar) bio Elton John i njegov muz. Jel cuo neko nesto? Ili mozda video, posto neki tvrde da su ga videli.
Jao, što je to uzbudljivo-videti Eltona Džona i njegovog "muža". Pa šta i da ga je neko video, jaka stvar. Šta ima od toga?

:pas: :kuca: :prst2:
By жњ
a zasto ne bi bilo uzbudljivo videti eltona dzona i njegovog muza!? pa to bi bio prvi poznati homoseksualni bracni bar koji je posetio nasu zemlju. uostalom od toliko najavljenih zveda od kojih se nijedna nije pojavila, elton john mu dodje istinski jack-pot :zvezda:
Korisnikov avatar
By gari
Pa, jesi ga videla? Njega i muža mu? Što bi to podiglo rejting Srbije i popularisalo gay pokret u PM.

:pms: :maca: :volinevoli:
By жњ
u pravu si gari..

najbolje bi bilo da nam nikad ne dolaze nikakve svetske zvezde, da slucajno ne snime neki film ovde ili ne daj boze naprave koncert, a kamoli da nam zagadjuju prirodu sa tamo nekim svojim besnim automobilima i ciji su motori daleko iznad standarda evro 3 koji je minimalno potreban da bi se uvezao automobil u postojbinu nebeskog naroda. ustvari, ne trebaju nam nikakvi stranci, dovoljni smo sami sebi, zar ne.. :mazi:
Korisnikov avatar
By gari
He, he-kako se to zvaše...Klaustrofobija? Pa da znaš da nam nisu baš mnogo ni potrebni. Misliš da ?e nam biti nešto bolje kada oni prosmrde sa svojim mašinama kroz ovu bedu? Možda ?e nam biti ve?e plate?

:klap: :komp: :flasher:
By жњ
Originally posted by gari
He, he-kako se to zvaše...Klaustrofobija? Pa da znaš da nam nisu baš mnogo ni potrebni. Misliš da ?e nam biti nešto bolje kada oni prosmrde sa svojim mašinama kroz ovu bedu? Možda ?e nam biti ve?e plate?

:klap: :komp: :flasher:

aewww, crni gari :nope:

Klaustrofobija predstavlja bolestan strah od zatvorenog prostora.
Javlja se u automobilu,hodniku,liftu...,ali nije uvek zavistan od velicine prostora.Individualno se manifestuje.
Jedna od cestih konstanti je osecaj gusenja i strah od smrti.
Verovatno je uslovljena traumom u ranom detinjstvu,neki smatraju i samom traumom rodjenja.
Moguce je da su potencijalno prisutne i seksualne devijacije koje se klaustrofobijom
simbolicki iskazuju kao teznja ka izolaciji i autoerotizmu.
Ima dosta povoljnu terapeutsku prognozu, a ponekad dolazi i do samoizlecenja.

jesi siguran da si na to mislio? :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
Izvinjavam se-mislio sam na strah od stranaca-ksenofobiju. Baš ti hvala za ovako opširno objašnjenje klaustrofobije /i to imam/. A i ksenofobiju /kad vidim strance odmah bežim u atomsko sklonište/. Dakle, nije klaustrofobija /ponekada lupim prvo što mi padne na pamet/ nego KSENOFOBIJA.

:piski: :shok2: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mary
Lemur, super ti je avatar! :)
a ti amnesia, sa kim si nasla da se prepires :roll:
Korisnikov avatar
By gari
Kakve veze imaju avatari sa ovom temom? A šta ti zamišljaš da si "Blady Mary"? Možda i ti ho?eš da slupaš jednog "Ojsa"?

:luda: :beba: :ruzan:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by gari
Kakve veze imaju avatari sa ovom temom? A šta ti zamišljaš da si "Blady Mary"? Možda i ti ho?eš da slupaš jednog "Ojsa"?

:luda: :beba: :ruzan:
A kakve veze ima 80% tvojih odgovora sa temom?
A sta ti zamisljas, da si neka keretina?

moje prvo i poslednje obracanje gariju
Korisnikov avatar
By gari

A kakve veze ima 80% tvojih odgovora sa temom?
A sta ti zamisljas, da si neka keretina?

moje prvo i poslednje obracanje gariju
Ipak si MORALA da mi se obratiš?! SVI moji odgovori imaju veze sa temom. Ja i jesam KERE?INA a šta si ti, je ne znam? Kokoška? Uska?i u mašinu i pridruži se "karavani luðaka". Moje drugo obra?anje "Blady Mary". I nije poslednje /ne dao Bog/.

:zacepi: :prst: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By mary
Izgleda da su se ljudi istripovali da je ovaj u kolima Elton John, provalite kako mu traze autogram. :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Pa ?ovek ?elav a Elton ne znam kad je o?elavio-nisam ga dugo video. Onaj suvoza? mu nije loš /ako dobro vidim bez nao?ala/.

:cheer: :sniff: :setnja:
By Lemur
Hvala, hvala!
To je mojih ruku delo! :wink:
Korisnikov avatar
By gari
Moj avatar nije mojih ruku delo niti bilo ?ega drugog. Ina?e, tema nisu avatari. Mislim da slede?e godine ovaj "Gambol" ne?e ni prismrdeti u Srbiju. Hvala Bogu!

:lood: :crkla: :zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!