Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389524#p2389524]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389386#p2389386]Kragi napisao:[/url]
Nekad mi se cini da me se rodbina plasi, odnosno moje reakcije na neke gestove, jer znaju da ja to radim po sistemu 'mars u tri lepe picke materine'.
:D
:lol:
A sta je smesno?

Na pitanje 'zasto nije dosao na slavu?', moj brat od tetke je odgovorio 'hteo sam, ali sam se bojao da me Goran ne izbaci napolje'.
:duh:
Da budem jasniji, pricam o osobi koja je jednom vec letela iz moje kuce zbog homofobije, fasizma i teskih uvreda na racun lgbt populacije (indirektno mene) a ja ako ne mogu druge da menjam bar se potrudim da ih u mom prisustvu ne bude. Narocito ne tamo gde se ja pitam.
Inace, ima jos par slicnih primera sve dok nisu naucili kako se treba ponasati. Al' nekako i posle svega i dalje vole da dodju :D
By faxsimil
Rodbina. uh!
Pošto ja imam veliku rodbinu, tetki, stričeva i njihovih lokomotiva za izvoz. Poštujem sve njih, onoliko koliko mogu. Na verske susrete (pošto kod ne postoji slava) sve to iskuliram. Moju rodbinu sve intersuje, od toga zašto već godinu ipo dana imam pet ispita, da li imam devojku, šta je sa ovim, šta sa onim? - na sva ta pitanja smejem se i kuliram.
Pošto je moja porodica jako religiozna, ja od toga ništa ne praktikujem, pa sam izrod od starta. Jednom je moja tetka, inače, glavna nastojnica (ona čuva devojke koje upisuju Medrezu u ženskom internatu) ozbiljna i nadrkana žena, upitala: F, sine, zašto ti ne postiš, sramota?! - rekoh, tetka, ako mi kažeš koje ti je boje donji veš i da li si nekada nosila tange onda ću i ja tebi odgovoriti! Nikada nije progovirla sa mnom. Pet godina! A, nemam problem i čsto se dešavalo da članove svoje rodbine prosto udaljujem iz svog prostora, što zbog stavova, razmišljanja, diskriminacije...iš!!! I kontam, što sam otvoreniji bolje me poštuju!
Karakteristika koju cenim kod svoje rodbine je sto niko nije religiozan,a manje-vise su svi opicheni. Tetka iz Francuske je pre neki dan imala jednu njoj svojstvenu opservaciju na temu pedera i lezbejki. Kaze ona: " Ja mogu da razumem pedere i lezbejke,zna se sta su,ali me nerviraju oni za koje se ne zna sta su. Zive sami,nemaju ni zenu ,ni muza,ne vole ni muskarce,ni zene,ne zna se sta su,ti su nenormalni! " - kaze tetka Mira. :sweet:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Je l ona možda onako, oniža žena, maaaaalo krupnija, plava, ima psa?
Pa nije bas oniza,srednje visine,nije vise ni krupna,ima 70 godina,kosa joj je seda,a kucne ljubimce vise ne drzi,jer se neprestano krece na potezu Francuska ( gde joj zive deca i unuci ) - Srbija (gde su joj sestre,braca i ostala rodbina porekla ).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!