Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Palic definitivno(i konacno hehe)...
:redaljka: :meso: :stopdrogi: :tehno: :colorado: :zastava:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kao i prošle i ove godine ?u presko?iti.
A kampovali smo u istom sastavu 7 godina za redom.
Ekipa ove godine ide negde pored Kikinde, zvu?i zanimljivo, ali ja ne mogu da stignem... Mora?u da ih ubedim da ponovimo u julu.
Korisnikov avatar
By Nelly
hmm..1. maj za sad jos uvek nista, mada uvek nesto bude na kraju. visa_sila
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Jao, hm... ako se danas pomirim sa deckom onda cemo ici na kampovanje sami, vec smo pripremili sator, puno sveca, mirishljave stapice :)
- pivo
- pelin
- neke gritzkalice
- sendviche
eh da baterijska lampa :) i tako :)

mozda cak bude i migi migi :)
kondomi neizostavno :)

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nosite mirišljave štapi?e na kampovanje? :lol:

Ja mislio moj drugar najgori. On nosi 5kg alata, diktafon, baterije bez da ima gde da ih uturi, lulu i par vrsta duvana, sredstva protiv buba koja ne žive na severnoj hemisferi, priru?nike za lov i pripremu jestivih zmija, žaba i ostalih odvratnosti, komplet noževa, sekiricu i ašov?i?, lekove za sve mogu?e bolesti... i tako...
Nošenje nepotrebnih stvari mu gotovo preraslo u hobi.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Marvin
Nosite mirišljave štapi?e na kampovanje? :lol:

Ja nosim :) Jer sam ja zaduzen za romantiku :) a on za postavljanje satora i spremanje hrane :)
Korisnikov avatar
By jukie
?ove?e ovu temu je još Daliborka postavila... kako vreme leti, kao da je bilo prošle godine...
Korisnikov avatar
By HARP
za 1. Maj padace kisa :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
za 1. Maj padace kisa :nokti:
Pa uvek pada kiša na Prvi maj, to je karakteristika naše klime...

Anyway ?itao sam da se ?asopis Zelenor?ana imigranata u Ameriku zove "Kiša" (ili zvao, tada kada su pisali). Pošto su im ostrva jako sušna, za njih re? "kiša" zna?i "nada".
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
PA STA AKO CE PADATI KISHA!!! Nista me nece sprechiti da biciklom odemo na Frusku Goru i tamo ostanemo i prenocimo! Makar me odnela poplava :)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by WhiteBoy
PA STA AKO CE PADATI KISHA!!! Nista me nece sprechiti da biciklom odemo na Frusku Goru i tamo ostanemo i prenocimo! Makar me odnela poplava :)

Yeah... Right :nokti:
Korisnikov avatar
By gari
Da, ve? ?etrdeset dana pada kiša. Bog pla?e što je neko umro...Tako je bilo, kažu i kad je umro Drug Tito. Ja idem vozi?em na Ðurðevo brdo da sko?im u Belicu...A ne znam da plivam. Sre?om Belica plitka, nema ni pola metra vode, tako da ?e se neko uzalud radovati.

:oklagija: :camac: :ccn:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Prvi Maj 2007. ce i pre nego sto mislite.
Hocemo li negde da se izorganizujemo?
:)
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Ja sam za to da se napravi najveci gay-lesbo Open Air Party na Balkanu da proslavimo taj svecani dan kako dolikuje. :pionir:
Jos ako bude bila Tetka Daca da je gledamo kako tci po livadi i hvata leptire bice do jaja.....
Predlazem da za prvi maj napravi modna revija na livadi i da pozovemo Darka Kostica da nam predstavi svoje kreacije...
Ko je za ? :pionir:
By Snow_Crystal
Bice najverovatnije :palacinke: ,rostiljada i to na nekoj planini...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by TETKA DARA
Ja sam za to da se napravi najveci gay-lesbo Open Air Party na Balkanu da proslavimo taj svecani dan kako dolikuje. :pionir:
Jos ako bude bila Tetka Daca da je gledamo kako tci po livadi i hvata leptire bice do jaja.....
Ko je za ? :pionir:
Svakako da sam ZA !
VEc je USkrs, valja polako krenuti sa pripremama za ovogodisnju proslavu Prvog maja.
Sta cemo i gde cemo ?
:tenis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nikada nisam imala "planove" za dotični dan... I onda, pre jedno mesec dana se javila neka cool ideja... Koja je, nažalost, prsla pre tačno nedelju dana... Looks like I ain't gonna have special 1. may after all...
By SUNNY B
nadam se kao i prosle godine - gomila zena u jednim (ove godine, nadam se u dvoma) kolima, moja procena da na "avali nece biti guzve" :lood: , gomila mesa koje se na-vrat-na-nos kupovalo po onim retkim prodavnicama koje rade, galoni piva, kretanje na "uranak" u 12 sati, extra klopa, extra ekipa, extra muzika (ove godine znam kako se na plejeru gasi repeat), i naravno radno aktivne butchice i neradno neaktivne femice koje su, mucene, plele vence od cveca....:sunce:
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt kako ekstra zvuci ovo sto sunchana napisa :smeh:
prvi maj? hmmmm... otprilike u to doba mi krece najvece cimanje, do neke sredine, kraja juna...:durenje:
Korisnikov avatar
By Marvin
Planiram u Zagreb. Malo. :fige:

A ako se ne desi... idem na dobro staro kampovanje... stvarno nisam odavno.
Korisnikov avatar
By djo
ako odeš u zagreb za prvi maj, obavezno idi u maksimir na tradicionalni prvomajski pasulj (tj grah :D ) :)

ja bih najviše voleo da bude super vreme za prvi maj pa da odem na avalu ili kosmaj i da se sa društvom glupiram po travi... ili recimo na skadarsko jezero, u neku kamenu kuću u rijeci crnojevića :)
By SUNNY B
Originally posted by devokICA
jbt kako ekstra zvuci ovo sto sunchana napisa :smeh:
prvi maj? hmmmm... otprilike u to doba mi krece najvece cimanje, do neke sredine, kraja juna... :durenje:
recimo da si pozvana. :crveni: :bouncy:

ocekuj gomilu neartikulisanih zena, mene kao vozaca, prvoklasan rostilj, i kompletnu neorganizovanost...:cobanica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Blago tebi. I blago meni, jer ce mene prvi maj docekati u Barseloni. I ne smem ni reci vise o tome jer ce me ljudi zatuc', a ja jos ni torbe nisam spakovala....
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravimo rostiljadu na mojoj vikendici za Prvi maj. :yay:
Imamo izlaz na Tisu, camac, mnogo vina i ostalih djakonija, a za spavanje vikendica ( koja je zapravo prava kuca na sprat, ali je mi iz navike zovemo vikendicom ).
Za one koji su skloni snobovluku, informacija da se radi o jednom od najekskluzivnijih i po proizvodnji dobrog vina nadaleko cuvenih vikend naselja u ovom delu Vojvodine ( nalazi se tridesetak km severno od Novog Sada, radi lakse orijentacije ).
Ako je neko od korisnika koje poznajem voljan da se dobro provede u luksuznom ambijentu, neka mi se javi na u2u i bice dobrodosao.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
I meni o ovome ni riječi? Ja sam šokirana :drama:
Korisnikov avatar
By .L O S T
A sto prvi maj mora da bude pun tih trivijalnosti? Sve isto ko u doba komunizma kako su nas ucili da se slavi taj dan, samo sto sad zivimo u novom milenijumu!
sve samo nepotrebno mucenje: U vezi kampovanja (udobniji krevet u kuci, a i bas bi neko crko bez satora taj jedan dan), rostiljanja(lepo mi ispeku drugi, ja samo podignem i jedem), sad nekog provoda po prirodi i raznih opustanja(ne cekam 1.maj da bih imao opustanje u prirodi, radim ja to i mnogo cesce), o problemima u realizaciji toga da i ne govorim... To mi je sve tako samo-mazohisticki da ja nemam reci!

1.maj: Zurka na jezeru:dance: zujanje po gradu...
Btw.ionako ce sva dobra mesta u prirodi biti zauzeta:vatroslava: cekam bolju priliku:rock:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Stripi
I meni o ovome ni riječi? Ja sam šokirana :drama:
Potrebe za šokiranošću nema!
Odložen je posjet (vidiš one fige pored- e to je označavalo nesvršen plan)
Inače, da budem u Zagrebu a ne javim se Tomislavi...
Ma daaaaj. To će da se desi, znaš kad? Nikad!
:cheer:

(biće, biće- prvi maj beše nezgodan... ali uskoro je uskoro :yes: )
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovaj datum je ponovo aktuelan.
Gde planirate da se izvalite i roštiljate za predstojeći Praznik rada ove godine?
:cheer:
Korisnikov avatar
By Darling
Nikada nisam znala gde cu za Novu godinu i Praznik rada do, skoro, poslednjeg dana i uvek sam se lepo provela.
Sa kim god da provedem taj dan, bice u prirodi, uz rostilj, alkohol i R'n'R, to je sigurno! :meso: :pivce: :peva: :hyper:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!