Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
ja jako dugo nisam umela da spavam sa nekim... ono kao sve je ok da legnemo zagrljeni, ali da bih se opustila potpuno i zaspala obicno sam cekala da taj neko zadrema pa se izvukla lagano i pomerila toliko da imam svoj prostor, a jos bolje i svoje cebe da se sama umotam, ili ako je vruce - sama odmotam kad pozelim :D
... a sad ne umem da spavam sama, prevrcem se po hiljadu puta dok se nekako od umora ne ukomiram, eventulano mi pomogne da zamislim moje :sunce: da me greje, i onda je sve ok. ali nemam uvek izrazenu sposobnost vizualizacije :balon:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Stvar navike.

Kada sam prvi put spavao kod bivseg, tu od spavanja nije bilo nista... Okretao sam se, prevrtao, a san nikako na oci. Ogranicen prostor za manevrisanje, vrucina, moras da pazis da ne probudis osobu kada ustajes,... pravi mali pakao. Naravno, on je spavao kao beba :D . Posle sam se navikao i super je bilo, pogotovu kad se pribijemo jedan uz drugog i on prebaci ruku preko mene :love: ...
Volim da spavam sa nekim, definitivno :yes: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Oziris
U principu mi nije problem ni solo ni duo spavanje... nemam obicaj da se ritam, prevrcem i sl. pa su ljudi prilicno bezbedni pored mene sto se spavanja tice... Inace, "u duetu" volim da spavam jedino kad sam zaljubljena, one friendly ili sex varijante "sleep over" mi nisu neki feeling...
Korisnikov avatar
By m..
Sa devojkom. Weird.
Korisnikov avatar
By mish_beli
dodjavola, ovde skoro niko ne voli da spava sa nekim :(
ali, ali :sweet: ja obozhavam da pavkam sa nekim...i jaoo... najvishe volem da uvalim goozu :blush: da mi neko "grejutzka" mmmm :sweet:

shto se tiche prostora.. hm... :evil: zato mishonja prve zaradjene pare ulozhio u veeeeeeejiki krevet :trep: :trep:

p.s. Ono shto me najvishe u poslednje vreme nervira je chinjenitza da spavam sama :(
:meda:
Korisnikov avatar
By Wight
Obozavam da spavam sa nekim. Taj mir koji tada imam je neopisiv.
Korisnikov avatar
By James.
Sa nekim.
A najbolje spavam (i najvise mi se spava) onda kada treba da ustanem. :)
Korisnikov avatar
By Darling
Najbolje spavam kada se zalepim za voljenu osobu (od glave do malog prsta na nozi :D ) i obratno... :sweet:
Sto se prostora tice, isto mi je spavala sama ili ne, imam cvrst san, ne vrtim se, gde legnem tu se i probudim, otprilike...
Samo mora da bude otvoren prozor, jer ne mogu da spavam, ako mi je zagusljivo i pretoplo...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Najbolje spavam na svom novom dušeku, danas kupljenom.

Kako mi je legla ova tema, da se pohvalim... :D

A ne volim da mi je tesno, jer sam nemirna dok spavam.
Često se okrenem tako da popreko zauzmem krevet.

Ženi sam jedne noći, na letovanju, rekla: "Ako me voliš, ne približavaj mi se."
I to bi, otprilike, moglo da posluži kao definitivni odgovor.
Mada, tad je bilo užasno vruće. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!