Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by FireGox
Originally posted by colonia_boy
definitivno reklama za Nike sa onom curom ( ...ali reci da nisam sportista )

Devojka je definitivno pobedila... reklama je tako mo?na... NAJBOLJA JE :trampolina:

Trenutno sanjam tu reklamu noooociiima, kao i oba Madonina spota :eya:
Nije mi do reklame vec do devojke za kojom sam odlepila :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bigirl
Originally posted by Sixto
"Nescafe, da vas razbudi jednim gutljajem"!
Ja sam se taaaako našla u toj reklami... Bukvalno mi dan nije po?eo ako nisam popila NES...
Evo upravo ga ispijam :kafa:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by CokoladnaBananica
meni je najbolja ona "sve nas spaja fudbal" sa kokoskom i domacicom, balonom i kaktusom, tipom u krevetu sa zenom i ljubavnikom iz ormara...

mma looooodilo!!!!

btw, to je reklama za coca-colu...
vrrrh! :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Jao, to je ubedljivo najbolja reklama koju sam videla u poslednjih neznamkoliko godina. I to sam je preksinoc videla u bloku reklama pred pocetak filma u Tuckwood-u. Taj blok reklama obicno me izbaci iz takta, jer traje pola sata, ali im je oprosteno, samo zbog te jedne. Zacenila sam se. :)

A onaj dzingl za uloske ili sta god...moj brat ga je imao na nekom disku i stalno ga je pustao i odvaljivao do daske. (zato retko izlazim iz kuce... jednom mesecno, po osnovne namirnice...sa kapuljacom na glavi i tamnim cvikerima) :maska:
Korisnikov avatar
By gari
Nešto razmišljam-u svom reklamama proizvodi koji se reklamiraju funkcionišu besprekorno. ?ak su uz "Cilit-Beng" prika?ili na flašicu i paricu da možeš da proveriš da to funkcioniše. Pa pobogu, kome treba da ?isti bakarne parice koje ništa ne vrede? Ina?e, moja žena ga kupila da skinemo kamenac i turila ga na slavine celu no? i-ništa? Sada ne kupujem nijedan proizvod koji se reklamira.
:curka: :nazdravlje: :mobilni:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dopala mi se reklama ''Snežana i sedma patuljaka u premaloj gajbi'', takoðe, propratni bilbordi su zanimljivi. Jedina zamerka je što reklamu puštaju jednom dnevno a bilborda ima na svakom koraku...
Korisnikov avatar
By jukie
Jako mi se svideo sam kraj reklame za aktivni jogurt kakolisezvaše, kada majka dolazi kod ?erke i kuka joj da su joj se creva zaplela a ona joj da taj jogurt, tu je neki papagaj koji ponavlja šta kažu, itd, reklama je sama po sebi strašno glupa (tj ista kao ostale) ali mi se svidja poslednja re?enica. ?erka se posle svega re?enog okre?e majci i ubedljivim a brižnim glasom kaže "vide?eš. bi?e ti bolje" tj nije odmah magi?no ozdravila nego treba da pije taj jogurt neko vreme, i vidi se kako se brine za svoju majku.
Kad smo kod jogurta, ima reklama sa de?akom koji mašta da poraste i postane istraživa?/lekar/svaštanešto kao njegovi preci ?ije slike vise po zidovima, ali prvo mora da poraste a to postiže jedu?i jogurt. E sama ideja je dobra, ?ak su je i vizuelno dobro rešili, ali je gluma živi užas... mrdaju vilicama u pogrešno vreme, gledaju u pogrešnu ta?ku...
By Bastet
"Snezana i 7 patuljaka" je super reklama! Podseca me na moju kucu...baba, odseli se vec jednom!:skuter:
Korisnikov avatar
By Kupper
Neskafe. Sumo rvac je fenomenalan, kao secerko.

Sve 'Play beautiful' u kojima je Eric Kantona 'narator'.

Adidas odavno.....a neke nase ne mogu da se setim.
Korisnikov avatar
By bigirl
Dobra je Snežana!!! Nego, koja je to glumica? Totalno mi trokira mozak kad je vidim, a znam da je neka poznata...

I i dalje mi je naj reklama za Vajfert, posebno scena: tanjir ispred kevinog nosa, a ona se onako sagne i kaže "ja sam oduvek bila za pravo". Svaki put razvu?em kez od uveta do uveta kad to vidim i ?ujem!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovde ima neka reklama sa 2 gay hrcka. Nesto pricaju oko poreza cini mi se.... A oba hrcka su obucena u slatku malu odecu i masu sapicama :sweet: U principu vecinu reklame sede na sofici (u nekoj kao kuci za lutke) i na kraju im daju neki kompjutercic i bas su srecni :sweet:
Korisnikov avatar
By Paki
Reklama za Booster (energy drink).
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bigirl
Dobra je Snežana!!! Nego, koja je to glumica? Totalno mi trokira mozak kad je vidim, a znam da je neka poznata...

Borka Tomovic mislim. 'Fazoni i Fore' - vesti iz nesvesti, serija 'Kosarkasi', opet sa Viktorom Savicem....
Korisnikov avatar
By gari
Najbolja je reklama za "Jagodinsko pifo". Sve je zajebala-bez ?i?e nema pri?e. Goru reklamu još nisam video a ni ?uo. Znam, znam, da je tema-reklama koja vam se dopala...

:slinavko: :avalon: :shocked:
By superfly
super je borka u onoj reklami.

:love:
Korisnikov avatar
By bambola
Booster,energy drink-drink,what you think! Odlicno odradjena... :up:
Korisnikov avatar
By gari
Naj-naj-naj reklama je za one pampers pelene gde se uporedo prikazuju pelenice koje ne upijaju plavu te?nost i one koje upijaju. Sli?no je i sa onom za uloške gde ðevojka može slobodno da ska?e sve u šesnaest jer ima ULOŽAK koji sve upija tako da ništa ne može da joj IZAÐE napolje. Baš onako finaaaa reklama.

:bye: :nokti: :slinavko:
Korisnikov avatar
By Kupper
Aca Stojanovic i 'KitKat'. Nema joj premca.
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ima jedna reklama za stambeni kredit-kao moja mama, tvoja mama, kšššš /telefon kr?i/ i de?ko sve tr?e?i ode u banku po stambeni kredit koji ?e vra?ati sve do groba.

:zongler: :durenje: :pivce:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
umro sam od smeha, na sekundu, kada sam video neku ribu koja se nabila medju nekim grmljem i pochela da pase... kad joj kasnije neka baba dala zvake...
Korisnikov avatar
By Marvin
Snežana je odli?na.
Samo, ljudi jeste li vi sigurni da je to Borka ta? Ne li?i ni zere.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kupper
@Marvin-e:

'Snežanu igra Borka Tomovi?, princa Viktor Savi?, oboje studenti FDU, dok se u ulozi patuljka Ljutiše našla izvrsna Zorica Jovanovi?.'

http://www.blic.co.yu/arhiva/2005-02-18 ... ultura.htm
Thanx.
Jebem li ga. Meni potpuno ne li?i. A blenuo sam sa punom pažnjom u ekran oba puta kada sam uhvatio reklamu.
By Bastet
Secam se jedne reklame za zvake sa Isusom Hristom i ovcama. Jao, ta je bila odlicna. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Don kafa, kada crtaju kafom.
Samo što sam video gotovo identi?nu na Animal Planetu, ali ajde... progleda?emo im kroz prste...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
"Zar ti stvarno mislis da bi prosula ovaj sok zbog tebe?"

Nektar, nije svejedno :beba:
Korisnikov avatar
By Adenim
ROSA.
Mada sam cuo da je ideja ukradena.
Korisnikov avatar
By jukie
Ima reklama na National Geographicu za neku rumunsku banku. Gospoða koja ima mali restoran?i?, šta li, zove banku da valjda pita za zajam? i sa neba padne visoki tip u odelu a preko toga baletska suknjica i na glavi tijara, i onda joj objašnjava uslove zajma, a iz druge sobe polako prilazi starija gospoða, valjda majka ove prve, i na kraju opipa tu baletsku suknjicu i nešto pita, valjda da li je prava svila, i on se okre?e i kao klima glavom. na kraju on stoji sa panoom za broj telefona i onda mahne ?arobnim štapi?em i nestane (on je kao neka vila ustvari).
E to je prava smejurija od reklame... šteta samo što ne znam rumunski...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin
Don kafa, kada crtaju kafom.
Samo što sam video gotovo identi?nu na Animal Planetu, ali ajde... progleda?emo im kroz prste...
Heh, da, ja da im progledavam kroz prste ne merem, prekopiraju foru koja se mesecima ranije pushtala na animal planetu i onda se usude da na kraju reklame kazhu da ta kafa inspirishe bilo shta... :zacepi:

A reklama za transilvansku banku /koju je jukie opisao u postu iznad/ je loodilo :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!