Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Boshko
- "Ja sam bi, nisam gay" (vrlo cesto na chatu i na raznoraznim profilima)
Zar je to laž??
Korisnikov avatar
By ::fy::
Neki homoseksualci ne shvataju da postoje i biseksualne osobe. Kako onda o?ekivati od heteroseksualaca da shvate da postoje i homoseksualci??
By fencysmurf
Originally posted by ^goxy^
ali neko je vec to napisao.... zasto lazu za bilo sta ako vec planiraju da se upoznaju sa tobom :?

meni se desilo da su me panduri uhvatili sa tipom u kolima (sva sreca bili smo obuceni) i naravno uzeli su nam licne karte....
On se meni naravno predstavio kao da ima 27 godina a sto je najgore, ljudi on zaista i izgleda tako... 30 mu NIAKADA ne bih dao...

E sad... cita pandur njegov maticni broj:

2612962.... (sto naravno znaci da je '62 godiste)

meni se u tom trenutku tako zamantalo i tako sam se pogubio, da sam se (nesvestan svojih postupaka) okrenuo ka panduru koji je to citao i prodrao se : MOLIM?!?!?!?!
Da zlo bude vece, slagao me je i da se zove Igor (zove se Dusan) i da je sa NBG (ustvari je iz Ritopeka)

Posle se vadio na to: "Ja te volim , ja sa tobom hocu ozbiljno... bla bla bla,..."

Uzas!
a ti si posumnjao u njegove namere tek kad si saznao da te laze za ime?

to sto te vodio na seksic u kolima ti nije bilo sumnjivo?
By jocker5
Imam jedno pitanje, mozda sustinsko u ovoj materiji. Ako je neko str8 tip, da li on u isto vreme mopzxe ovde traziti muskarca za vezu, sex ili bilo koji drugi oblik druzenja?
:slika:
Korisnikov avatar
By Boshko
Za Kiwija i Forever...

Mislio sam na lazne bi, na pedere koji misle da su manje pederi ako se predstave kao bi, a primarne zenske seksualne atribute su videli samo kod mame i na nekim slikama...
Korisnikov avatar
By gari
Ama, pederi lažu samo zato što ne vole istinu. Navika je strašna stvar, kad po?neš da lažeš još od puberteta da te okolina ne bi "provalila" onda to prelazi u naviku pa i u strast. Znam neke koji lažu sasvim nepotrebno tek da bi lagali.

:happysmoke: :indijanac: :no:
Korisnikov avatar
By blenta
Slika

evo skracena verzija
valjda pokriva sve :bubbles:
Korisnikov avatar
By gari
Ili pokriva ili otkriva. Jebem li ga.

:spijun: :superheroj: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ehh, da godine...
Moj ex koj sada ima 38 i dalje se predstavlja ljudima na chetu kao 28godisnjak :smeh:
Izgleda ga je neko pogresno naucio, kada dodje rodjendan GODINE budu za broj vece a ne GODISTA...
Korisnikov avatar
By gari
Zašto laže, pa sad je hit u USA da ŽIVOT po?inje tek posle 80.godine. Dakle, sve do tih godina je sranje. Sa?eka?emo pa ?e vidimo. Za sada se držimo svojih, mlaði dodaju, stariji oduzimaju, nikome ne odgovara ništa.

:maca: :puzzle: :zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!