Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
meni je afkaob. nasao je super nacin da se iskobelja iz nicka koji mu se nije svideo, pa jos i da ispadne zanimljiv i prepoznatljiv.

(mada mi je u pocetku zvucao kao neki fudbalski klub, zbog onog fk verovatno)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidis, ja sam se mnogo vise lozio na OdskoraBi... Imao je one sjajne avatare sa onim popaljivim cikicama... ako ga nisam s nekim pomijesao..:misli:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
a da, i ophidia, hipatija, grmi zeka, grandova pevaljka itd.

svojedobno je dzizuskinja pripovedala kako je vozeci se autobusom razgovarala s nekim preko mobilnog, i u nekom trenutku je izjavio nesto kao "sad sam ovde sa ljubicastom suzom, idemo da se nadjemo sa pitomim oblakom " na sta su ga ljudi u autobusu samo belo gledali

a daliborka mileusnic nije nick, nego estetski sistem!!!!
By alexandermagic
Taj nick nije suptilan ( :lol: ), ali svejedno...

Pending-For-A-Bending.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Meni se jako svidjala Zena napacena. Pao sam sa stolice :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina
:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Nocturnal
Meni se jako svidjala Zena napacena. Pao sam sa stolice :) .
:sesir:
NOX
I meni se ta dama svidela vec na prvu loptu.
Na zalost, nije dugo diskutovala, jer je banovana pod sumnjom da je neciji dupli nick.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni su ostali upecatljivi postovi koje je, za svoga kratkog, skoro leptirskog veka ostavila Napacena Zena, pa cu citirati jedan od njih
Originally posted by Napaćena Žena
I od mene Srećan 8. mart
Pre nego vam počnem da divanim moj hod po trnju, želim da vam od srca čestitam naš najveći praznik – Medjunarodni dan žena, 8.mart.

Ja sam inače jedna obična, srpska napaćena žena, rođena u srcu Šumadije, koja voli da se druži. Tako sam “trbuhom za kruhom” stigla na sever Bačke, u moju omiljenu Suboticu, kod moje najomiljenije drugarice, a na kafenisanje često nam je dolazila i naša vidjenija komšinica Ivana, lepotica nad lepoticama.

Na današnji dan, ja kao iskrena i dobrodušna srpska Lepojka priznajem da sam oduševljena biografijom slavne Nemice Klare Cetkin, na čiji je predlog 1910. godine na konferenciji u Kopenhagenu uspostavljen Medjunarodni dan žena – 8.mart. Kažu da je bila socijalista, što danas nije baš kul, ali je Ona ipak moj uzor koji mi daje snagu da istrajem u bespoštednoj borbi za mir, ravnopravnost medju polovima i socijalnu pravdu.

U svoj ovoj sreći, snašla me je i jedna velika nevolja koju nazivaju Tranzicija. Šta god to značilo, ja sam morala da napustim mesaru u Subotici i posao potražim u jednom selu kod Barande.

To vam je ono mesto blizu Beograda gde se svakog petka uveče kroz fenster B92 vraćaju rode. Ovde nema mesare, jer svi kolju svinje u svojim dvorištima, pa im kasapnica nije potrebna.

Tako će to biti dok ne odemo u tu Evropu, gde neće smeti da kolju svinje gde se kome prohte, već samo u otmenim licencnim kućama. Dok se to ne dogodi, uz sve moje ljubavne patnje, moram po stare dane da idem u školu na prekvalifikaciju. Kao da je seoska prodaja kolonijalne robe drugačija rabota od prodaje naše svinjetine!?

Da vas više ne gušim mojim napaćenim životom, već da vam iskreno kažem da sam ovde došla jer verujem da ću u ovoj sredini naći srodnu dušu, neku napaćenu srpsku ili bilo koju drugu lepojku jer ja nisam opterećena krstom, bojom kože ili nacijom. Bože me sačuvaj takvih.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by *deni*
Originally posted by AngraMaina
:smeh:
Ne znam sta je smesno.
:ozbiljan:
By ...Sitnicava...
Najoriginalniji nick je naravno jovanabeograd.
Ili su to najoriginalniji nickOVI, ne znam da li je korisnica rešila da mu ga da po kreativnosti i spajanjem dve različite reči.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jaooo Sitna, krvi cu ti se napiti.

I da, svecano najavljujem menjanje svog nicka, koji jeste najjadniji na forumu. Bice to nesto senzacionalno i jos nevidjeno na nasim forumskim prostorima :hvala:
By ...Sitnicava...
Originally posted by jovanabeograd

I da, svecano najavljujem menjanje svog nicka, koji jeste najjadniji na forumu.
Bice to nesto senzacionalno i jos nevidjeno na nasim forumskim prostorima :hvala:
Kako je to statusovski rečeno... :lol:

Predlažem sledeći kreativniji, a u nepromenjenom duhu:
miljojkadonjiljubiš

By iWanna
"najoriginalniji"... :barf:

dopadaju mi se жњ, hlaefdige, Korisnica... i jos neki
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by jovanabeograd

I da, svecano najavljujem menjanje svog nicka, koji jeste najjadniji na forumu.
Bice to nesto senzacionalno i jos nevidjeno na nasim forumskim prostorima :hvala:
Kako je to statusovski rečeno... :lol:

Predlažem sledeći kreativniji, a u nepromenjenom duhu:
miljojkadonjiljubiš

Premda STATUS to nije ozvanicio, ja jesam zenski STATUS, zlobnice. :meduza: Sta da ti kazem, sem, LJUBOMORA - BOLEST NAJGORA! :nokti:

...Sitnicava..., tvoju ponudu cu razmotriti, kao i ostale koje forumski plebs moze slati na moj u2u. Napomena je da nick ostaje u formatu ime_prebivaliste. Sto nepoznatija varosica je pozeljna, a imenima dajte masti na volju, u cijem slucaju je tradicionalnost na ceni. Pobednik na ovom konkursu kao nagradu dobija druzenje i veceru sa mnom.

:forumskakurva:

:lol:
By ...Sitnicava...
Ubeđena sam da pobeđujem.

:superstar:

Ali zahtevam neku drugu nagradu.
Izvoli predložiti da znam ima li borba pravu svrhu.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...
Ubeđena sam da pobeđujem.

:superstar:

Ali zahtevam neku drugu nagradu.
Izvoli predložiti da znam ima li borba pravu svrhu.

Pih. Nezahvalnice. :vudu:

U tom slucaju, ni ne zasluzujes ucesce na konkursu, i bices diskvalifikovana. (bariton) Vi ste najslabija karika, dovidjenja.

:trol:
Korisnikov avatar
By starsailor
evo moj predlog: vana_suede
vana od jovana a znacenje moze da bude i englesko al na srpski nacin napisano. i suede kao Sweden :D a btw znaci i nesto drugo na engleskom, naziv za moj omiljeni bend :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Mene iWanna još uvek oduševljava. :D

Mislio sam da je neka Ivana u pitanju. Kad ono peder koji želi. :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
iWanna: take a ride on your disco stick
iWanna: have sex with my avatar
Bese ih jos, ali treba sve to popamtiti
Definitivno jedan od boljih, bar za statuse, mada mi je i жњ dosta interesantno.
Korisnikov avatar
By Berlin
жњ

ubedljivo drugaciji od ostalih :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Mozda i nije za temu, ali meni je extra: Vix.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!