Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Neznam, al ako se neko ne okrene za lepim onda mu, kontam, nesto fali!?
Jbg!
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman :kiss:

I ja na to tako gledam... Gay prijatelji koje imam ne okrecu se za muskarcima na ulici... Meni bi to smetalo - imala sam ranije jednog str8 prijatelja koji se stalno okretao za zenama dok idemo ulicom. Kada sam ja trazila da se u mom prisustvu tako ne ponasa prvo me je proglasavao za ljubomornu i netolerantnu, zatim je govorio da je jace od njega itd. Posto sam ja istrajala u svom zahtevu, alternativa je bila da se vidjamo samo kod kuce, ukinuo je okretanje za zenama... Sto mi je znak da nije u prirodi nego u nekontrolisanosti...

Inace, meni za bivseg prvi pokazatelj nije bilo njegovo gledanje u muskarce vec gledanje muskaraca u njega kad nam na ulici dolaze u susret (u mnogo vecem broju nego sto je uobicajeno) ili povecan broj obracanja njemu kad imaju da nesto pitaju... Ali to uopste ne mora da znaci jer naprimer kad setam sa Seamanom ja mu govorim koliko njega gledaju devojke a on to i ne primecuje... Valjda zavisi od neke energije kojom covek zraci...
kao sto i androgenost nije isto sto i lezbejstvo ...

mislim malo ste pomesali loncice ...

kao sto i muzevnost ne znaci da covek nije gay ...

ili ajde jos nesto da nije "pasivan" odnosno analno submisivan u krevetu ...

moram to da gledm sa naucne strane (statisticki i psuholoski) .... jer citah podosta o tome ...

sve je u glavi kazem ja :-)) :federi: :balon: :balon: :posrani:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ne znam shta da mislim, kad kazu da postoje i trandze heteroseksualke...

:saksofon: :saksofon: :saksofon:
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa obicno jeste, ali, eto, ne mora da znaci:kakodane:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by * NajS *
Ne znam shta da mislim, kad kazu da postoje i trandze heteroseksualke...

:saksofon: :saksofon: :saksofon:
:lol:

god is great!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
LJUDI MOLIM VAS MALO TOLERANCIJE!!!
Kakve su sad ovo predrasude?Musko musko, zensko zensko.Stvarno sam sokiran.
Prvo i sama tema mi je smijesna, ali nisam ocekivao i ovakve postove.Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.Stvarno ste smijesni.
Ne znam cemu tolika prica o fem muskarcimaMene licno ne privlace fem muskarci ali sigurno nisam od onih koji pljuju po njima.
Ne cudim se sto nas ne prihvata okolina, kad ni mi sami ne prihvatamo jedni druge onakvim kakvi smo.
Uh kako je nekad Maza znao da podvikne... :bic:

Nedostaju mi njegovi postovi :hug:
Korisnikov avatar
By Seaman
:smeh:

Kako mi je smijesno kad vidim svoje rane radove. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni moje :smeh:

Ali tvoje ne, Maza bio ostar u mladim danima :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam primetio da gej ljudi koji nisu iz Beograda vise insisturaju na str8 izgledu. Recimo, momci iz Kragujevca. Zeleo sam da ne generalizujem, ali stvarno ne mogu a da ne primetim. Vecu diskriminaciju fem momaka vrse sami gej momci. Idite na gayromeo pa ce te videti. Gotovo u svakom profilu se navodi: nisam fem, ne trazim fem, fem setaj i sl.
Tuzno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Na ovom sajtu je malo ljudi iz Bg. Svi su uglavnom dosli sa strane. :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Htjedoh reci u Bg je najmanje Beogradjana. :lol:
By Kragi
Originally posted by Sunce
Ja sam primetio da gej ljudi koji nisu iz Beograda vise insisturaju na str8 izgledu. Recimo, momci iz Kragujevca. Zeleo sam da ne generalizujem, ali
...si generalizovao a ja se osetio prozvanim :D Romeo ne cini gay populaciju jednoga grada, da bi mogao da doneses zakljucak o tome, uz to uzmi u obzir da kad bi svi na romeu iz kg imali samo po jedan profil bilo bi 30 a ne 80 korisnika :) - dakle to je svega 30-ak korisnika :D

Da odgovorim na temu: Ne nije svaki fem tip gay! :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nikako. U mom odeljenju postoji jedan decko koji je vise fem od mene, a str8 je.
Ozbiljno. Meni ponekad dodje da ga prebijem.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by E. M. O.
Nikako. U mom odeljenju postoji jedan decko koji je vise fem od mene, a str8 je.
???????????
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nije svaki fem mushkarac gay... Nije svaki fem gay pasivan...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by BellyButton
???????????
You can only imagine how annoying he is.
By J...

:doh:

Pa verovatno bi neko i tebe rado prebio, neko ko je "manje fem od tebe". Jel mislis da je to OK?
By Pending-For-A-Bending
Naravno da nije obavezno da je fem momak gay, mada je najcesce tako. Gde ima dima ima i vatre

Mada... Juce smo bili nas 15ak na nekom rostilju- sve pederi sem jedne devojke i njenog decka (naravno upuceni su u sve). Sad, svi se ynamo prilicno dugo sem jednog decka koji je nov. I komentarise on u jednom trenutku kako su svi totalno str8 looking sem jednog koji mu deluje fem- i to jedini str8 decko medju nama :)

Tako da... ne mora bas da znaci.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nikako :)

Toliko ima ljudi koji su fem a nisu gay :) Baš baš dosta :D

čak postoji i pesma o njima ... Ur so gay and you don't even like boys ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Naravno da nije obavezno da je fem momak gay, mada je najcesce tako. Gde ima dima ima i vatre

Mada... Juce smo bili nas 15ak na nekom rostilju- sve pederi sem jedne devojke i njenog decka (naravno upuceni su u sve). Sad, svi se ynamo prilicno dugo sem jednog decka koji je nov. I komentarise on u jednom trenutku kako su svi totalno str8 looking sem jednog koji mu deluje fem- i to jedini str8 decko medju nama :)

Tako da... ne mora bas da znaci.
Offtopic: Dobre su vam slike sa roštiljijade ... ;) ... jel bilo veganske alternative tom mesištu? Neki soja steak?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by J...

:doh:

Pa verovatno bi neko i tebe rado prebio, neko ko je "manje fem od tebe". Jel mislis da je to OK?
Oh God, it was supose to be a joke.:doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!