Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by * NajS *
Ne znam shta da mislim, kad kazu da postoje i trandze heteroseksualke...
Originally posted by SeamanUh kako je nekad Maza znao da podvikne...
LJUDI MOLIM VAS MALO TOLERANCIJE!!!
Kakve su sad ovo predrasude?Musko musko, zensko zensko.Stvarno sam sokiran.
Prvo i sama tema mi je smijesna, ali nisam ocekivao i ovakve postove.Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.Stvarno ste smijesni.
Ne znam cemu tolika prica o fem muskarcimaMene licno ne privlace fem muskarci ali sigurno nisam od onih koji pljuju po njima.
Ne cudim se sto nas ne prihvata okolina, kad ni mi sami ne prihvatamo jedni druge onakvim kakvi smo.
Originally posted by Sunce...si generalizovao a ja se osetio prozvanim Romeo ne cini gay populaciju jednoga grada, da bi mogao da doneses zakljucak o tome, uz to uzmi u obzir da kad bi svi na romeu iz kg imali samo po jedan profil bilo bi 30 a ne 80 korisnika - dakle to je svega 30-ak korisnika
Ja sam primetio da gej ljudi koji nisu iz Beograda vise insisturaju na str8 izgledu. Recimo, momci iz Kragujevca. Zeleo sam da ne generalizujem, ali
Originally posted by E. M. O.???????????
Nikako. U mom odeljenju postoji jedan decko koji je vise fem od mene, a str8 je.
Ozbiljno. Meni ponekad dodje da ga prebijem.
Originally posted by Pending-For-A-BendingOfftopic: Dobre su vam slike sa roštiljijade ... ... jel bilo veganske alternative tom mesištu? Neki soja steak?
Naravno da nije obavezno da je fem momak gay, mada je najcesce tako. Gde ima dima ima i vatre
Mada... Juce smo bili nas 15ak na nekom rostilju- sve pederi sem jedne devojke i njenog decka (naravno upuceni su u sve). Sad, svi se ynamo prilicno dugo sem jednog decka koji je nov. I komentarise on u jednom trenutku kako su svi totalno str8 looking sem jednog koji mu deluje fem- i to jedini str8 decko medju nama
Tako da... ne mora bas da znaci.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!